Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeeeeeej.
Raju , czlowiek jeden dzien nie zagladal a naskrobane jakby mnie z miesiac nie bylo . Widac ze watek zyje pelna para hehe . Tak trzymac
Doska wielkie gratulacje !!!
Ja dziewczyny ani jednego paczka nie zjadlam dzis jestem taka dumna z siebie haha.
W ogole przepraszam nie pamietam nicku dziewczyny ktora pisala o jelicie drazliwym ale moglabym prosic na priv ? Mam 100% objawow takich samych i lekarze mi wiecznie mowia ze to alergia pokarmowa a badan zadnych . Chcialabym sie poradzic .
Ja od 6 do 15 codziennie w pracy pozniej na silowni bylam i w domu troche ogarnialam to niedawno wskoczylam was nadrobic . Rano powtorka hehe i pozniej caly weekendzik wolny nareszcie . :p
Co do mieszkan to My mamy swoj domek na malej wsi . uwielbiam to miejsce ♡ wczesniej z miasta przeprowadzilismy sie tu . Miasto fajnie bo wszystko pod nosem ale jednak cisza , spokoj i duzy dom z ogrodem to jest to . Nie zamienilabym sie juz nigdy !
Co do owulacji to Ja powinnam miec ja jutro badz pojutrze ale cos mi juz napiera w podbrzuszu i kluje wiec byc moze jutro bedzie .
Tym czasem dobrej nocy . Do jutraAnitaK, Dośka, Salome lubią tę wiadomość
-
Nera1986 wrote:Skok może się pojawić do 3 dni po owulacji .
Na pewno tak jest? Z tego co czytałam, to po prostu można potwierdzić owulację po 3 dniach wyższych temperatur. Ale zaczyna rosnąć zaraz po owulacji. Albo w dniu owulacji. Najlepiej zaobserwować na swoich wykresach. U mnie zwykle rośnie dzień po, ale u wielu zaczyna się podnosić już w dniu owulacji. Zależy na pewno od tego o jakiej porze pękł pęcherzyk. -
nick nieaktualny
-
Dośka gratuluje, super juz jedna z nas, z wątku ujrzała dwie kreseczki.Teraz to juz codziennie licze na dobre wiadomości z testów
Dośka lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Dziewczyny, ja dziś termin @. Miałam testować dzień po czyli jutro ale wiecie jak jest i od kilku dni mmj cień cienia widoczny pod światło zmienia się w piękną mocną kreskę mąż zignorował moje cienie mimo że mu mówiłam że widać tylko trzeba dobrze patrzeć także trzymam kciuki za Was i czekam na listopadzie 2019
ABI90, OlivkowaMama, Wik89, Cecylia, Dośka, Salome, AnitaK, Ana_33, blair., malwa88, axox, kasiakasia11, taka_mama, ZakręconaOna, Camillee91 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
blair. wrote:Na pewno tak jest? Z tego co czytałam, to po prostu można potwierdzić owulację po 3 dniach wyższych temperatur. Ale zaczyna rosnąć zaraz po owulacji. Albo w dniu owulacji. Najlepiej zaobserwować na swoich wykresach. U mnie zwykle rośnie dzień po, ale u wielu zaczyna się podnosić już w dniu owulacji. Zależy na pewno od tego o jakiej porze pękł pęcherzyk.
Jakie masz temperatury? Od dnia przed monitoringiem do dziś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 07:57
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Spirit wrote:Dziewczyny, ja dziś termin @. Miałam testować dzień po czyli jutro ale wiecie jak jest i od kilku dni mmj cień cienia widoczny pod światło zmienia się w piękną mocną kreskę mąż zignorował moje cienie mimo że mu mówiłam że widać tylko trzeba dobrze patrzeć także trzymam kciuki za Was i czekam na listopadzie 2019
Gratuluję! !!! Pięknie rozpoczęty miesiąc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 08:00
Spirit, AnitaK lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Spirit - wow, gratulacje!!!
Malamia - wlasnie sie obudzilam z mysla, ze nic z tego, przeczytalam Twoja odpowiedz i znowu wrocila nadzieja, chociaz juz mniejsza, bo zaczynaja mnie bolec piersi...
Jutro bede 12dpo, caly czas zastanawiam sie czy robic test i zepsuc sobie dzien, czy jednak wstrzymac sie do poniedzialku i miec pewnoscSpirit lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dośka wrote:Dziewczyny to ja się Wam do czegoś przyznam
Dopiero teraz bo nie chciałam wcześniej zapeszać
Ja nie wytrzymałam do terminu testowania, miałam pewne podejrzenia i nasiusiałam we wtorek. Tutaj fotka:
https://zapodaj.net/a913bd050f244.jpg.html
Poleciałam na betę i wyszło 70, dzisiaj miałam powtórkę i właśnie odczytałam wynik 146,8
Mam nadzieję, że to taki dobry znak na otwarcie marca i czekam na Wasze, wszystkie bez wyjątku, piękne serducha!Dośka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny