Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Spirit wrote:Dziewczyny, ja dziś termin @. Miałam testować dzień po czyli jutro ale wiecie jak jest i od kilku dni mmj cień cienia widoczny pod światło zmienia się w piękną mocną kreskę mąż zignorował moje cienie mimo że mu mówiłam że widać tylko trzeba dobrze patrzeć także trzymam kciuki za Was i czekam na listopadzie 2019
Miesiąc się super zaczynaDorciax, Spirit, AnitaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dośka wrote:Jeszcze raz bardzo dziękuję! Bardzo, ale to bardzo trzymam za Was wszystkie kciuki!!!!!!!!!
Natalia, mnie teraz też wysypało na brodzie
Mnie też mega na brodzie wysypało, zastanawiam się co to, bo bardzo dawno żadnego pryszcza nie było.Dośka lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Spirit, Doska mialyscie jakies objawy zwiastujace ciążę? Cos innego działo sie niz w poprzednich cyklach ?
Dośka lubi tę wiadomość
-
Spirit wrote:Dziewczyny, ja dziś termin @. Miałam testować dzień po czyli jutro ale wiecie jak jest i od kilku dni mmj cień cienia widoczny pod światło zmienia się w piękną mocną kreskę mąż zignorował moje cienie mimo że mu mówiłam że widać tylko trzeba dobrze patrzeć także trzymam kciuki za Was i czekam na listopadzie 2019
Spirit lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDośka, Spirit gratuluję serdecznie i dziękuję za rozpoczęcie miesiąca w taki ciążowy sposób:) Piszcie Czy wasze objawy różniły się w jakikolwiek sposób i jakią sekretną broń stosowałyście w tym miesiącu?
Olivkowa wypryski na brodzie często są związane z jajnikami.
Dośka, Spirit lubią tę wiadomość
-
OlivkowaMama wrote:Mnie też mega na brodzie wysypało, zastanawiam się co to, bo bardzo dawno żadnego pryszcza nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 08:50
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki mam nawet kilka pryszczy na brodzie, może to oznaczać wszystko, np zblizającą się @
Co ma być to będzie.
Owu mam potwierdzone monitoringiem, tylko jeden raz w dzień, który kazał gin. Więc się nie nastawiam na nic.
Też czekam na Wasze objawy Spirit i DośkaAnitaK lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
AnitaK wrote:Pryszcze na brodzie oznaczają zmiany hormonalne
(edit. sprawdzałam szyjkę -jest wysoko , miękawa i śluz przeźroczysty lepki )Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 09:29
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
OlivkowaMama wrote:Dziewczynki mam nawet kilka pryszczy na brodzie, może to oznaczać wszystko, np zblizającą się @
Co ma być to będzie.
Owu mam potwierdzone monitoringiem, tylko jeden raz w dzień, który kazał gin. Więc się nie nastawiam na nic.
Też czekam na Wasze objawy Spirit i DośkaOlivkowaMama, AnitaK lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje!!
A ja mam prośbę, doradźcie mi proszę. W poniedziałek będę robiła badania krwi, przy okazji chciałabym zbadać coś, po czym można stwierdzić z jakiego powodu cykl się wydłuża. Jeśli @ nie przyjdzie, to będzie mój 50dc co mogę wtedy zbadać oprócz TSH i ft4?Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Ja przed chwila wymiotowalam i nie jest to zaden objaw czegokolwiek, mam tak bardzo czesto jak zjem na sniadanie jajka... Nie wiem dlaczego. Czuje sie teraz „wysmienicie”. Do tego uderzenia goraca, bolace cycki... to bedzie piekny dzien :d
AnitaK lubi tę wiadomość
-
Spirit GRATULACJE!!
Kochane, jeśli chodzi o moje patenty i objawy:
To był trzeci miesiąc kiedy ja łykałam Fertilcare, a mąż Fertilman (ten podstawowy). Brałam też olej z wiesiołka. Do tego pierwszy cykl z żelem Conceive Plus - polecam!! Seks co dwa dni
Oprócz tego przykładałam dużą wagę do odżywiania. W pierwszej połowie cyklu dużo daktyli, bananów i korzeń maca (dodawałam do koktajli) Mój ulubiony to mleko + banany + daktyle + cynamon i korzeń maca Do tego dużo łososia (kwasy omega 3), brukselek (podobno super na płodność) kasz, warzyw itp.
Po owulacji zajadałam się grejpfrutem, ananasem (też koktajle), orzechami i pestkami. I duuuużo wody.
A to co mi podpadało to kilka dni po owulacji ból piersi, gdzie mnie piersi nigdy nie bolały, może jedynie na 2,3 dni przed miesiączką. Później one pobolewały mniej lub bardziej, ale były takie wrażliwsze. Miałam też takie specyficzne odczucia w pachwinach, coś podobnego jak na przeziębienie. A to co mnie już tak naprowadziło, że chyba jest coś na rzeczy to przez 2,3 dni mega ból krzyża, taki jak na @ , ale stanowczo za szybko. I od tego momentu byłam wieczorami bardzo śpiąca, koło 21 oczy mi się same kleiły.
Nera1986, Dorciax, blair., OlivkowaMama, AnitaK, Salome, Spirit lubią tę wiadomość