Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Będę Was teraz zamęczać moimi ovulakami . Pozytywnego jeszcze nigdy nie wyłapałam. Także nie wiem jak wygląda.
Test testowi nie równy jak widać na zdj...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1405e70de02.jpg -
ABI90 wrote:Pani Ciasio zerknij na moim wykresie pregnyl podany 16 dc a owulacja wyznaczona w 18 i dzięki wykresowi ja licze te temperatury które rosły jako dni po. Pęcherzyk nie pęka od razu po zastrzyku. 6 dni po podaniu pregnylu była leciutka kreseczka a 8 dni po już miałam bialy. Jak wysechł po kilkudziesięciu minutach to delikatny zarys ale to przy mega wpatrywaniu się i doszukiwaniu. Jutro jestem 10 dni po podaniu pregnylu i mam tyle testów że chyba spróbuję ale nie spodziewam się Bóg wie czego, nawet jeśli coś się pokaże to trzeba będzie podejść do tego na chłodno. To Twój pierwszy cykl z pregnylem?
Aż tak widać, że pierwszy?
Tak, po trzech latach starań w końcu trafiłam na kompetentnego lekarza, który postanowił, że koniec marnowania czasu. To mój pierwszy cykl stymulowany clo, w 12 dc dostałam pregnyl (dwa pęcherzyki dominujące na prawym jajniku), a już następnego dnia wieczorem poczułam ból owulacyjny. Farmaceutka kazała testować najszybciej 11dc, lekarz 14 dc i ewentualnie odstawić dupka.
Dziś jest 6 dp pregnylu i jest delikatny cień na teście.Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Gratka wrote:Będę Was teraz zamęczać moimi ovulakami . Pozytywnego jeszcze nigdy nie wyłapałam. Także nie wiem jak wygląda.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1405e70de02.jpg
Gratka, pierwszy jakby pozytywny, ten drugi negatywny Osobiście nie lubię tych paskowych, bo ciężko o jednoznaczny wynikLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
Judit wrote:Koszmar z tym czekaniem.Niby czuje ze nic z tego a i tak wiecie licze na to bardzo mocno❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Gratka wrote:Będę Was teraz zamęczać moimi ovulakami . Pozytywnego jeszcze nigdy nie wyłapałam. Także nie wiem jak wygląda.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1405e70de02.jpg
Jak dla mnie to bierzcie się do roboty! nie wiem co to za paskowy test (pewnie no name z allegro?) Facelle z tego co słyszę ma całkiem dobre opnie. Ja używałam natomiast Domowe Laboratorium i wyszło tak:
https://zapodaj.net/3ef171fca490b.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 13:41
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1405e70de02.jpgW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Esti wrote:Cześć dziewczyny.
Moja dzisiejsza beta to 307.50
Poniedziałkowa była 75.79.
Pozdrówki i trzymam kciuki za resztę!
Gratulacje!
Podobno ostatnio leciałaś samolotem. Czy odczułaś to jakoś źle? Mnie też czeka lot, a są różne opinie.
-
Anna nie, czułam się normalnie. Lecę jeszcze raz za tydzień.
Tylko, że ja często latam wiec nie odczuwam żadnego stresu związanego z lotem. Dla mnie to jak jazda autobusem.
Powodzenia!AnnaE., ZakręconaOna lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
AnnaE, Nera dzięki. Te paskowe to horien z apteki internetowej.
Czyli ten faciale mógł by być wczoraj już pozytywny gdybym go wczoraj zrobiła 😂.
Działamy. Co 2 dzień. Ja tak zazadzilam. A mój przyjął to bez sprzeciwu. Jeden miesiąc można tak spróbować. Ale na dłuższą metę wolę spontanicznie ja się ma ochotę a nie wedle kalendarza. Zwłaszcza że mnie wczoraj ząb bolał po kanalowce Ale nie odpuściłam😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 14:20
Nera1986, AnnaE. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Ladinola, to jeszcze taki w miarę spoko termin, nie raz się słyszy że proponują rok, dwa lata do przodu...
Gratka paskowy negatyw, a facelle nigdy nie używałam -
ABI90 wrote:Nie, tak tylko zapytałam, ja też pierwszy raz dostałam pregnyl I też pierwszy cykl z nowym lekarzem Dlatego tak się niecierpliwię do testu. farmaceutka doradzała 11 dni po zastrzyku a lekarz 14 dni po zastrzyku? No to u mnie jutro 10 dni po zastrzyku hehe
Wysłałam zaproszenie na prv żeby dziewczynom nie zaśmiecać, mamy ten sam zestaw leków tak zerknęłam z tym że ja metformax
Niestety nic nie dostałam ;(Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;*