Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladinola wrote:Ja i tak zawsze mówię - lepiej zrobić bete dla świętego spokoju, albo ewentualnie co drugi dzień ponawiać testy sikane czy kreska ciemnieje chociaż to akurat dla mnie większego sensu nie ma.
No pewnie, dlatego ja się jeszcze nie zgłaszam z wynikiem pozytywnym. Nawet go nie oznaczyłam na wykresie. Jutro rano zatestuje znów i może pójdę na betę, a potem jeszcze raz w poniedziałek. -
nick nieaktualny
-
Myślicie, że mogę testować 11 dpo Pregnylu? W aptece farmaceutka powiedziała, że utrzymuje się do 10 dni, więc wtedy można najszybciej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 11:13
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualnyHej dziewczyny po kilku dniach nieobecności,
Ja to czuję, że ten cykl będzie stracony - jakoś tak średniawo z , ale mamy trochę z mężem teraz ciężki okres.
Nie między nami, bo tu spoko, ale podbramkowa, stresująca sytuacja nas dopadła.
Jeszcze ja jadę na weekend do rodziców, bo mnie poprosili, a mniej więcej wtedy powinna owulka powinna nastąpić. -
ABI90 wrote:AnnaE. wstaw fotki
Ja zobaczę, mam sporo testów ciążowych bo gratis do owulacyjnych przychodziły, i 2 apteczne. Więc jak mnie najdzie ochota to mogę szaleć bo chyba z 7 mi zostało tych pasków Ja po Cb sobie postanowiłam że betę zrobię dopiero po kilku dniach od testu. Ale narazie czekam na pozytyw na "sikańcu"
a jak to się robi? -
ABI90 wrote:AnnaE. wstaw fotki
Ja zobaczę, mam sporo testów ciążowych bo gratis do owulacyjnych przychodziły, i 2 apteczne. Więc jak mnie najdzie ochota to mogę szaleć bo chyba z 7 mi zostało tych pasków Ja po Cb sobie postanowiłam że betę zrobię dopiero po kilku dniach od testu. Ale narazie czekam na pozytyw na "sikańcu"
https://zapodaj.net/8a4ad289d9957.jpg.html
Na teście Facelle praktycznie nic nie widać na zdjęciu. Mogę tylko zapewnić że jest tam cień kreski. Widać dobrze na żywo. Sorry, za te brudne testy... cienkopis mi się rozmazałWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 12:00
ABI90, Pani Ciasio, Gratka, Malamia, Dośka lubią tę wiadomość
-
AnnaE. wrote:https://zapodaj.net/8a4ad289d9957.jpg.html
Na teście Facelle praktycznie nic nie widać na zdjęciu. Mogę tylko zapewnić że jest tam cień kreski. Widać dobrze na żywo. Sorry, za te brudne testy... cienkopis mi się rozmazałAnnaE. lubi tę wiadomość
-
DzulkaJ wrote:Ja mam dzisiaj 10dpo według ovu, a 11 dpo według lekarza i też mnie ciągle korci
Koszmar z tym czekaniem.Niby czuje ze nic z tego a i tak wiecie licze na to bardzo mocnoMiśka 91, AnnaE., DzulkaJ lubią tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Cześć dziewczyny.
Moja dzisiejsza beta to 307.50
Poniedziałkowa była 75.79.
Pozdrówki i trzymam kciuki za resztę!ABI90, Pani Ciasio, blair., Gratka, Miśka 91, Salome, AnitaK, AnnaE., Ana_33, kasiakasia11, Nera1986, Maija, OlivkowaMama, Camillee91, taka_mama lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
ABI90 wrote:Pani Ciasio, mamy podobny dylemat, ja jutro będę 10 dni po Pregnylu
ABI, czy w takim razie będziesz jutro testować?
Sprawdzałaś może, jak długo się pregnyl utrzymuje w Twoim organizmie?Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
Esti super ze sie udalo zdrówka życzę, teraz trzymaj za nas kciuki
Esti lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
I jeszcze jedno- jak liczycie dpo? Od dnia podania pregnylu czy od dnia kiedy czułyście, że pękaja pęcherzyki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 12:23
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualny