MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Jak wrócę z bety, postaram się wrzucić
Oby ta ciąża w końcu zakończyła się dzidziusiem -
Kciuki !
Mi pozostaje czekanie ... nie wiem czy te objawy takie mam po lekach , no ale cóż wyjasni się na dniach" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Nadzieje gratulacje!!!
Carmelovaa u mnie to PCOS. Cykle regularne były przez ostatnie 2 lata 30-34dni i teraz się rozjeżdżają. Odrastające czarne owłosienie mam ale od zawsze. Cera normalna. Zaczęłam mieć trójdzielne lekki na żuchwie, ale po zbiciu tsh wróciło do normy.
Badania z 3dc
Tez na razie robię wszystko na swoją rękę... trafiam na konowałów
USG z 14dc - jajniki z duza ilością pęcherzyków, brak dominującego, endo 7mm
Kolejne usg 8.03
Mierze temp i się obserwuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 09:26
-
Dzisiaj jest cień nie to , że nic nie było ale słabszy ... i teraz nie wiadomo nic . Musze znowu zrobić jutro... dzis 9/10 dpo drażniące jest to , że dalej nic nie wiadomo temp ciała 37 cały czas
https://zapodaj.net/634a83412f55f.jpg.html" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Cześć dziewczyny nie wiem od czego zacząć. Jestem nowa...z mężem się staramy o nasze pierwsze dziecko... tylko sama nie wiem od kiedy, dopiero ostatni cykl był na taki żeby coś wyliczać sprawdzać pilnować dni... ale ponieważ od lipca jesteśmy małżeństwem to stwierdziłam że może coś jest nie tak że jeszcze się nie udało... poszłam do lekarza zleciła hormony i wyszedł mi progesteron w 21 dc za niski, dostałam duphaston i teraz w tym kolejnym cyklu mam brać przez dwa kolejne. Jednak ja mam wciąż nadzieję, mniej więcej od października zaczął mi się cykl wydłużać, zawsze jak w zegarku 30 dni ... od października 35 a teraz ostatnie dwa po 37, dziś jest mój 36 dc i licze że może jutro wcale @ nie przyjdzie a tedy będę testowała..., marne szanse bo dziś już lekkie pobolewanie na okres odczułam... ale za to już 3 dni wcześniej miałam takie bolące piersi jak nigdy... a w czwartek były jak tykające bomby serio nigdy tak nie miałam... pozdrawiam Was wszystkie i 3mam kciuki za marcowe Testerki oby były pozytywne
Marryy lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
Karmelkovaa wrote:Dzisiaj jest cień nie to , że nic nie było ale słabszy ... i teraz nie wiadomo nic . Musze znowu zrobić jutro... dzis 9/10 dpo drażniące jest to , że dalej nic nie wiadomo temp ciała 37 cały czas
https://zapodaj.net/634a83412f55f.jpg.html
Wiem, że to trudne, ale poczekaj 2-3 dni :*
Skarpeta powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 10:12
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Nadzieja wielkie gratulacje! Teraz dbaj o siebie i fasolkę! Miałaś jakieś objawy? Trzymam kciuki też za betę chociaż pewnie będzie piękna jak test nie pozostawia wątpliwości
Diamond a Twój dzisiejszy test jak tam? Obyś do tego mojego 8 marca już ujrzała swoje dwie krechy :* -
Ja zatestuje 30stego, o ile @ po luteinie do tego czasu nie przyjdzie. Mam długie cykle i nie potrafię określić kiedy i czy w ogóle owulacja będzie. Dlatego staram się nie spinać żeby potem nie chodzić z nosem na kwitnę. No ale nadzieja jest, a nóż ta owulacja się pojawi i może zatrybi. Asekuracyjnie planuję męczyć męża dzień w dzień hehe33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
elforia - no ciężko z czekaniem tym bardziej ze ja taka niecierpliwa z natury
Diamond92 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:Dzisiaj jest cień nie to , że nic nie było ale słabszy ... i teraz nie wiadomo nic . Musze znowu zrobić jutro... dzis 9/10 dpo drażniące jest to , że dalej nic nie wiadomo temp ciała 37 cały czas
https://zapodaj.net/634a83412f55f.jpg.html
Ten test był tej samej firmy ?
Dziewczyny ja dzis kupuje abonamnt na starym koncie bo tam mam za 10 zl wiec na funty wyjdzie mi grosze.
Od dzisiaj bede na innym koncie wiec odezwe się do was tutaj z tamtego jak tylko uzupelnie sobie wykres itp. -
Katsu - tak wszytskie 3 bobo test ... pewnie to zastrzyk był , tylko czy jest jeszcze szansa , że coś ruszy
https://zapodaj.net/2dce0054a3094.jpg.html" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
elforia wrote:Nadzieje gratulacje!!!
Carmelovaa u mnie to PCOS. Cykle regularne były przez ostatnie 2 lata 30-34dni i teraz się rozjeżdżają. Odrastające czarne owłosienie mam ale od zawsze. Cera normalna. Zaczęłam mieć trójdzielne lekki na żuchwie, ale po zbiciu tsh wróciło do normy.
Badania z 3dc
Tez na razie robię wszystko na swoją rękę... trafiam na konowałów
USG z 14dc - jajniki z duza ilością pęcherzyków, brak dominującego, endo 7mm
Kolejne usg 8.03
Mierze temp i się obserwuje
testosteron trzeba badac razem z shbg, ja mialam testosteron 0,11 i przy badaniu z shbg efekt widać w stopce. Na necie jest kalkulator do testosteronu i shbg, także dorób sobie to badanie na początku cyklu 2-5d.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 11:13
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Cześć wszystkim. Wczoraj byłam na monitoringu. Niestety porażka. Urósł tylko jeden pęcherzyk na prawym jajniku, aż 30 mm. Przepisała mi lutenyl na wchłonięcie, ponieważ nic by z tego nie wyszło - pęcherzyk za duży, o upośledzonych kształtach. Nie mam pojęcia co sie stało, w poprzednim cyklu z clo były 2-3 ładne pecherzyki. Od następnego cyklu po 3 tabl clo, jak nadal będzie lipa to badanie hsg i zmiana na lamette. Jestem załamana, wiedziałam ze będzie trudno ale nie wiedziałam ze aż tak. Sama gin mi powiedziała ze nie będzie ze mną łatwo.PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
nick nieaktualny
-
Karmelkovaa wrote:elforia - no ciężko z czekaniem tym bardziej ze ja taka niecierpliwa z natury
Mam pewne objawy, symptomy , ale nie nakręcam się. Na razie czekam cierpliwie na @.
Jasminum ja jestem najlepszym przykładem tego, że z podwyższonym tsh można zajść w ciąże. Miałam tak w ciąży z synkiem. Dostałam lek na spadek tsh i całą ciążę byłam pod kontrolą lekarzy. Jak będziesz miała zajść w ciążę to i tak zajdziesz. TSH nie ma tutaj nic do rzeczy.
Nadzieja22 gratuluje:) rośnijcie zdrowo