MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkarpeta wrote:no to tym bardziej Gratulacje i mocno 3mam kciuk :*
Dziękuję bardzo mam nadzieję ze za 3 dni się potwierdzi i będzie mocniejsza tak bardzo jestem szczęśliwa ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 08:02
Skarpeta, Almond lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny serdecznie. Chciałabym poprosić o zapisanie mnie na 8 marca. Napisze parę słów o sobie:-)
Mam 2 dzieciaczkow z którymi zajście w ciążę nie było problemu. Teraz chcemy mieć 3 i to jest 11cs dotychczas bezowocny. Z mojej strony usg plus hormony wszystko pięknie. Tsh w styczniu miałam 3.97 ale już zeszlo mi do 1.9. Mam również problemy cytologiczne mam gr 3 mała dysplazje, ale na szczęście nie jest to przeciwwskazania do zajścia w ciążę. Nie mogę doczekać się kiedy ujrze 2 krechy ale im dalej tym coraz mniejsza nadzieja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 08:53
Katti lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuuna wrote:Witam Was dziewczyny serdecznie. Chciałabym poprosić o zapisanie mnie na 8 marca. Napisze parę słów o sobie:-)
Mam 2 dzieciaczkow z którymi zajście w ciążę nie było problemu. Teraz chcemy mieć 3 i to jest 11cs dotychczas bezowocny. Z mojej strony usg plus hormony wszystko pięknie. Tsh w styczniu miałam 3.97 ale już zeszlo mi do 1.9. Mam również problemy cytologiczne mam gr 3 mała dysplazje, ale na szczęście nie jest to przeciwwskazania do zajścia w ciążę. Nie mogę doczekać się kiedy ujrze 2 krechy ale im dalej tym coraz mniejsza nadzieja.
Ogólnie wcześniej stosowaliśmy stosunek przerywany ,wpadki nie było .
Od 15 lutego przestaliśmy stosować przerywany,
Zobaczymy co z tego wyjdzie w marcu.
Zamierzam testować 19 marca w dniu moich 31 urodzin zakupiłam test z tych lepszych który wykrywa 4 dni przed spodziewaną @ , uznałam że lepszy taki dla pewnosci bo według OF powinnam dostać kolejną @ dnia 21 marca a według mnie 17 marca bo mi sie co miesiąc przesuwają cykle po drugim porodzie- licze na piękny urodzinowy prezent hihi.
Ogólnie nie chcę jakoś tak na siłę coś...uznaliśmy że jak będzie to będzie . Mamy dwójkię wiec nie mamy aż takiego mega parcia na to że musi być kolejne wiec dajemy sobie czas na spokojnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 09:12
-
Katti wrote:Witaj Ja z mężem też staramy się o trzecie dziecko . My dopiero zaczeliśmy jest to nasz pierwszy cykl.
Ogólnie wcześniej stosowaliśmy stosunek przerywany ,wpadki nie było .
Od 15 lutego przestaliśmy stosować przerywany,
Zobaczymy co z tego wyjdzie w marcu.
Zamierzam testować 19 marca w dniu moich 31 urodzin zakupiłam test z tych lepszych który wykrywa 4 dni przed spodziewaną @ , uznałam że lepszy taki dla pewnosci bo według OF powinnam dostać kolejną @ dnia 21 marca a według mnie 17 marca bo mi sie co miesiąc przesuwają cykle po drugim porodzie- licze na piękny urodzinowy prezent hihi.
Ogólnie nie chcę jakoś tak na siłę coś...uznaliśmy że jak będzie to będzie . Mamy dwójkię wiec nie mamy aż takiego mega parcia na to że musi być kolejne wiec dajemy sobie czas na spokojnie.
Ja mam w grudniu 32 pewnie najlepiej na luzie ja też nie miałam parcia ale jak to i mnie już prawie rok to szczerze u mnie jest już parcie i zaczynam fiksowac a to nie dobrze bo się robi zamknięte kolo.
A w jakim wieku masz dzieciaczki ?https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
Migotka24 wrote:https://zapodaj.net/0fbc9e36bf536.jpg.html 26dc 12 dpo
Test o czułości 10 mLu.
Mam nadzieję że to prawda teraz poczekam do środy cierpliwie i powtórzę mam nadzieję że będzie tylko mocniejsza że to prawda
Widać widać leć na betę
Luuna, Katti witajcie w klubie my tez o 3 dziecko się staramy ja w czerwcu 31Luuna, Katti lubią tę wiadomość
-
OlivkowaMama wrote:Skąd Wy wiecie dokładnie kiedy ta owulka jest?
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualnyOlivkowaMama ja tam nigdy nie wiem kiedy ovu mam Nie odczuwam nic wiec no cieżko mi powiedziec kiedy ona występuje u mnie...
elforia Witaj w gronie starających się o trzecie dziecko
Luuna no tak to sie nie dziwie...
Synek ma w sierpniu 4 latka a córeczka kończy 2 latka w czerwcu
A twoje pociechy ? -
Katti wrote:OlivkowaMama ja tam nigdy nie wiem kiedy ovu mam Nie odczuwam nic wiec no cieżko mi powiedziec kiedy ona występuje u mnie...
elforia Witaj w gronie starających się o trzecie dziecko
Luuna no tak to sie nie dziwie...
Synek ma w sierpniu 4 latka a córeczka kończy 2 latka w czerwcu
A twoje pociechy ?Katti lubi tę wiadomość
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualny
-
Nadziej, Migotka gratuluję pięknych dwóch kreseczek! :* Rośnijcie zdrowo!
Karmelova, a ja nadal myślę, że u ciebie to nie lek, tylko kropek! Czekam na kolejne testy i dobre wieści!
Diamond mnie piersi bolą od samej owulacji, aż do @. Są duuużo większe, a żyły widać cały czas, więc nie jest to dla mnie wyznacznikiem żadnym. Jeśli chodzi o moje cykle, to zawsze były jak w zegarku co 28 dni, trwające 5 dni. Ból owulacyjny w 14dc, ogólnie miód malina. Ale teraz od dwóch miesięcy małpki trwały tylko 2,5 dnia, a ostatnią dostałam 14 dni od poprzedniej (też 2,5 dniową). Czekam na wizytę u gina, bo dziwne to strasznie...
Z badań to robiłam morfologię, TSH, ft3, ft4, FSH i LH. z tym, że wyników LH jeszcze nie ma, a chyba po samym FSH nie da się nic stwierdzić?Karmelkovaa lubi tę wiadomość
👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170 Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
Zapiszcie mnie proszę na 29.03. 19 cykl... Już powoli przestaje wierzyć że się uda ale jeszcze walczymy
Skarpeta lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia883 wrote:Zapiszcie mnie proszę na 29.03. 19 cykl... Już powoli przestaje wierzyć że się uda ale jeszcze walczymy
Dominisia - pamiętaj nadzieja umiera ostatnia na pewno się uda 3 mam mocno kciukiLuuna lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia