MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka24 ty brałaś zastrzyk Ovitrella bo nie pękały Ci pęcherzyki?Na pewno testem z dwiema kreseczkami lada chwila się pochwalisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 13:43
1c maj 2002r-6t +++
2c sierpień 2003r-7t +++
3c wrzesień2010r-Syn Karolek
4c wrzesień 2015r-25t synek Bogdanek +++
5c grudzień 2016r-7t +++
6c pażdziernik 2017r-6t +++
PCOS, Hyperprolaktynemia
Starania o rodzeństwo dla Karolka
https://ovufriend.pl/graph/869b18d2d61236880a161a75ac90b398
-
Migotka to ja albo płacze albo wrzeszcze na mojego haha ale nie wiem czy to ciaza czy pms u Ciebie chociaz wiadmo :*
nanaXXX o a to tego nie słyszałam wypiłam do połowy , bo ostygła i mi nie smakowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 13:48
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkowa ja też byłam bardzo nerwowa przed pozytywnym testem z moim synkiem i zmienne nastroje.Musisz być dobrej myśli
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
1c maj 2002r-6t +++
2c sierpień 2003r-7t +++
3c wrzesień2010r-Syn Karolek
4c wrzesień 2015r-25t synek Bogdanek +++
5c grudzień 2016r-7t +++
6c pażdziernik 2017r-6t +++
PCOS, Hyperprolaktynemia
Starania o rodzeństwo dla Karolka
https://ovufriend.pl/graph/869b18d2d61236880a161a75ac90b398
-
nanaXXX wrote:Skarpeta bądż dobrej myśli też mam już dosyć testowania tyle miesięcy ale w końcu musi się udać.A Ty masz od zawsze tak długie cykle 37 dni?
jestem dobrej myśli nadzieja cały czas ze mną... nie mojhe cykle wydłuzyły się w październiku i już myślałam ze zafasolkowałam ale jednak nie... wcześniej miałam 28-30 dni więc tak w miarę regularnie, od listopada 34, 36, 37 i teraz czekam przy 37 dc... co nastąpi jutro ;p
a u ciebie jak z tymi cyklami?Staramy się o dzidziusia -
Skarpeta to fakycznie długie cykle , mi po poronieniach rozjechały sie z 28 do 34 i juz tak zostało" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnynanaXXX wrote:Migotka24 ty brałaś zastrzyk Ovitrella bo nie pękały Ci pęcherzyki?Na pewno testem z dwiema kreseczkami lada chwila się pochwalisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2018, 13:57
-
Karmelkovaa niestety nie każdy umie czekać... nie martw się ja tez nie... a jutro już coraz bliżej ;p więc dajesz radę jednak
długie cykle przechlapane.... i tu tez trzeba być cierpliwym... o litościKarmelkovaa lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
nanaXXX wrote:Dziewczyny testujecie w dzień przypadającego okresu czy wcześniej?Mi teraz przypada okres na 14 marca więc testować zacznę chyba już 11marca
jaaa jeśli wytrzymam oczywiście czekam troszkę dłużej... bo ostatnio cos mało regularnie mi @ wychodzi- jedna aplikacja mówi że dziś powinnam dostac @, inna że jutro... jak nei przyjdzie testuje we wtorek albo środę...Staramy się o dzidziusia -
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:Migotka to ja albo płacze albo wrzeszcze na mojego haha ale nie wiem czy to ciaza czy pms u Ciebie chociaz wiadmo :*
nanaXXX o a to tego nie słyszałam wypiłam do połowy , bo ostygła i mi nie smakowała
Kochana mam nadzieje ze beta potwierdzi ciążę trzymam kciukiKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Skarpeta daje rade ale już fiksuje haha ilez można czekać jeszcze te testy takie dziwne heh
no ale Ty widziałas chociaż dwie krechy już... więc teraz tylko beta potwierdzisz ;p
jestem o tym przekonana
a ja sobie czekam czy @ przyjdzie
nie wiem może trzeba się czymś zająć , książka film... - tylko nie jakiś smutny bo jutro oczy będą zapuchniete...Karmelkovaa lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
nick nieaktualny
-
Migotka kochana u Ciebie ciąża jak nic !!! ) ale testuj jak chcesz akurat ja z tych co by okradła fabryke testów
Migotka24, Skarpeta lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hi Też będę testować w marcu. A wpadlam tu, bo frustruje mnie czekanie Dzis moj 17dc (owu byla w 12dc). Staramy sie o 3. ciaze i myslalam, ze moze tym razem uda mi sie zdystansowac, ale to chyba niemożliwe, ciagle mysle o tym, czy sie udalo czy nie, eh ;P
Katti lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:To takie kreski , że ja nie biorę pod uwage haha zaciekawił mnie tylko ten owulacyjny xD
blade nie blade krechy widać... gdzieś czytałam kiedyś ze na tym owulacyjnym moze prędzej wyjść ciąża niż na zwyklym ;pStaramy się o dzidziusia