MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mordeczka ja za pierwszym razem zobaczyłam tłuste 2 krechy, dlatego kliknąłem lubię ale potem zorientowałam się, że jedna z nich to cień rzucany przez taśmę na teście.
Mnie dziewczynki dziś już ciągnie w brzuchu na @ a jeszcze wczoraj dopóki nie znałam wyniku proga, to łudziłam się, że może będzie dobre zakończenie, nawet czułam w ciągu dnia zapach herbatników, mimo że nikt ich nie jadł (tak miałem w poprzedniej ciąży). Ale wynik proga sprowadził mnie na ziemięJezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
nick nieaktualny
-
Ja niestety również nic nie widzę, spróbuj za 2 dni. Trzymam kciuki!
Jestem po 3 tabletkach clo i kompletnie nic nie czuje. Ale też dzisiaj mam ostatni dzień antybiotyku myślicie że mógł zaburzyc to wszystko? Czy jeszcze szybko żeby coś odczuwać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 14:30
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Mordeczka wrote:Laski czy ja mam zwidy czy cośtam widać.
Mordeczka, ta druga kreska jest dosc mocno z prawej strony, nie?
Jak dla mnie widac i to dosc dobrze !
Trzymam kciuki, powtorz test nawet jutro rano (jesli chodzi o kreske po prawej stronie ) - powinno byc lepiej widacOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Ams jak tam wizyta i jak się czujesz?
ams lubi tę wiadomość
👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170 Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
Jasminum wrote:Ams jak tam wizyta i jak się czujesz?
Dziekuje, ze pytasz
Wizyta dobrze - moje szczescie ma 3mm i serduszko, ktore pieknie bije
Ciaza nieco mlodsza niz myslalam
Od kilku dni jest mi mega niedobrze non stop. Poza tym moglabym spac na zawolanie
Ogolnie wszystko dobrze !
A co u Ciebie dobrego slychac?pumka1990, Luuna, Natalia91!, Tekana lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
ams wrote:Mordeczka, ta druga kreska jest dosc mocno z prawej strony, nie?
Jak dla mnie widac i to dosc dobrze !
Trzymam kciuki, powtorz test nawet jutro rano (jesli chodzi o kreske po prawej stronie ) - powinno byc lepiej widac
Ams bardziej w okolicach tych kółek co zaznaczyłam na zdjęciach.
Na negatywny albo taki "urok" testu
http://static.pokazywarka.pl/k/s/5/5cd0dd3158dc9e41cd8227dfd9d6f48b_orig.jpgGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
ams wrote:kurcze, ja chyba cos tam widze, ale nie wiem czy to pewniak, czy moja wyobraznia.
Jak zrobisz kolejny test, to koniecznie go wrzuc
Z resztą ten mój cykl jest pod jedną wielką niewiadomąGabrysia 5.02.2016 ❤
Mordeczka ja Cie rozumiem zobaczysz czy zacznie ciemnieć ten cień , ale wiem też jak testy w konia robią
Luuna lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Mordeczka ja Cie rozumiem zobaczysz czy zacznie ciemnieć ten cień , ale wiem też jak testy w konia robią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 18:13
Gabrysia 5.02.2016 ❤
nick nieaktualnyMnie testy nigdy nie oklamaly jak bylam w ciazy były dwie kreski jak w niej nie bylam to była samotna jedna kreska w życiu ich trochę narobiłam Dlatego mam nadzieję że i tym razem się nie zawiodę. Idę myć mała i czekam na jutrzejsze testowanie muszę myśli czymś zająć bo strasznie się stresuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 18:41
-
nick nieaktualny