MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem strasznie wściekła Ogromnie naprawdę Testowałam owszem niby coś widziałam ale zależy w jakim koncie stałam nawet nie uznaje tego za pozytyw tak teraz myślę że sobie po prostu wmowilam że co kolwiek dziś tam widziałam jak tak ładny różowy bladzioch wyszedł w 26 DC i 27 DC to w 29 DC wyszedł negatywny jak to wogole możliwe ???? Siedzę z tym tekstem jak głupia i mam ochotę się popłakać gdybym szybciej nie ujrzała 2 kresek przed @ to nie było by tak ogromnego rozczarowania jestem wściekła jak testy mogły aż tak oszukać a ja taka byłam szczęśliwa że jestem w ciąży co innego gdybym szybciej nie widziała bladej kreski bym pomyślała a może jeszcze za szybko a teraz powyrzucam te testy i przestanę się nakręcać bo sensu nie ma trudno nie odpuszczę ze staraniami kupiłabym jeszcze dla pewności test ale to jak z tydzień opóźni mi się @ nie ma co sobie robić złudnej nadzieji co ma być to będzie wszystkie były o czułości 10 mLu jeszcze dzień @ ciazy nie mam co się na pewno spodziewać
-
nick nieaktualny
-
Migotka24 wrote:Może ciąża była ale biochemiczna i HCG spadło z tad 2 dni później negatyw nie wiem? Nie wiem co mam myśleć już na pewno przed @ nie zrobię testu
Migotka24 a nie lepiej zrobić bete ?
Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test 8dpo i wyszedł bardzo słaby bladzioch. Ale mieszkając wtedy poza Polską nie miałam możliwości zrobienia bety.
Teraz mamy pierwszy cykl starań i zobaczymy. Nie nakręcam się. Ale nie będę testować przed @, żeby nie zwariować. Poczekam czy przyjdzie @ czy nie.
Nie dajmy się zwariować dziewczyny, wiadomo każda starająca się z nas marzy o ciąży, ale testowanie przed @ tylko nas nakręca :* -
Dziewczyny 3mam kciuki za bety i za te co testują
Tym, którym się nie udało walczymy dalej !
Mi też jest przykro , ale co zrobić nie wyczarujemy eh ;/
Może następny cykl będzie tym szczęśliwymMigotka24, JaKa lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Migotka24 wrote:Jestem strasznie wściekła Ogromnie naprawdę Testowałam owszem niby coś widziałam ale zależy w jakim koncie stałam nawet nie uznaje tego za pozytyw tak teraz myślę że sobie po prostu wmowilam że co kolwiek dziś tam widziałam jak tak ładny różowy bladzioch wyszedł w 26 DC i 27 DC to w 29 DC wyszedł negatywny jak to wogole możliwe ???? Siedzę z tym tekstem jak głupia i mam ochotę się popłakać gdybym szybciej nie ujrzała 2 kresek przed @ to nie było by tak ogromnego rozczarowania jestem wściekła jak testy mogły aż tak oszukać a ja taka byłam szczęśliwa że jestem w ciąży co innego gdybym szybciej nie widziała bladej kreski bym pomyślała a może jeszcze za szybko a teraz powyrzucam te testy i przestanę się nakręcać bo sensu nie ma trudno nie odpuszczę ze staraniami kupiłabym jeszcze dla pewności test ale to jak z tydzień opóźni mi się @ nie ma co sobie robić złudnej nadzieji co ma być to będzie wszystkie były o czułości 10 mLu jeszcze dzień @ ciazy nie mam co się na pewno spodziewać
Kochana miałam tak w poprzednim cyklu. Tule!!!
Beta wzrosła w 12dpo i spadła... ryzyko testowania przed @ -
Właśnie dlatego ja będę testować w dniu spodziewanej @... Wtedy wynik będzie najbardziej prawdopodobny. Chociaż wiem, że bardzo trudno wytrzymać do tego czasu
Jestem po @, wypróbuje żel conceive, i z ciekawości pomierze tempke, nigdy tego nie robiłam a śluzu mam tyle co kot naplakal więc nie wiem nawet czy dochodzi u mnie do owulacji. Może temperatura coś rozjaśni...Skarpeta lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Luuna wrote:Ja dziś na drugą betę zaraz jadę l. Dziewczyny proszę o kciuki mam mega stres czy wszystko ok
Luuna lubi tę wiadomość
ignite -
OlivkowaMama wrote:Właśnie dlatego ja będę testować w dniu spodziewanej @... Wtedy wynik będzie najbardziej prawdopodobny. Chociaż wiem, że bardzo trudno wytrzymać do tego czasu
Jestem po @, wypróbuje żel conceive, i z ciekawości pomierze tempke, nigdy tego nie robiłam a śluzu mam tyle co kot naplakal więc nie wiem nawet czy dochodzi u mnie do owulacji. Może temperatura coś rozjaśni...
ja też zatestowałam nawet dzień po spodziewanej wczoraj, niestety jedna krecha i wieczorem pojawiła się @, zaczynam nowy cykl i zastanawiam się czy kupować ten żel... dasz znać? też mam zamiar mierzyć temp, dziś jeszcze odpuściłam... ale od jutra działam ;p dziś mój 2 dc - u mnie długie cykle ale trzeba myślec pozytywnie 3mam kciuki za nas ... przydałoby się wyluzować... ale jak to zrobić?Staramy się o dzidziusia -
Dam znać, u mnie kiepsko ze sluzem a ten żel niby ma się zachowywać jak ten płodny, zobaczymy. 40 parę zł to jeszcze nie majątek a próbować nie zaszkodzi.
Ja na długie cykle biorę luteine, bo ileż można czekać. Ale czy w takiej sytuacji jak owu mogłabyś późna tzn po 20dc a ja od 18 będę brać lute to co wtedy? Taką mam teraz zagwozdke hmm33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Według OF @ 11.03
Według Owuview @ 10.03
Według Mojego Kalendarzyka 8.03
Według Flo 9.03
Wklejam Wam wykresy z każdej z apki
http://static.pokazywarka.pl/v/j/8/8b3708dfff13f77d322e5234f018432d_orig.jpg
Co powiecie. ? Praktycznie niczym się nie różniąGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Olivkowa mama wtedy chyba przyjdzie po odstawieniu luteiny , ja mam teraz tak ...
Wczoraj powinnam dostać @ a nie dostałam , ale odstawiałam leki więc moze do piątku dostane" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny jesteście kochane
Zawsze jest nadzieja póki @ nie ma chodz myślę że testowanie w dniu @ to niemal pewniak No zobaczymy po dzisiejszym testowaniu już się nie nakręcam jak przyjdzie @ to będę kwietniowa testerka w którymś cyklu na pewno się uda nie ma co się załamywać ale wiem że przed @ już testu nigdy nie wykonam mam nauczkę kiedyś pamiętam jak wykonałam 2 dni przed była jedna kreska ale tak siedziało mi z tyłu głowy że i tak zrobiłam w terminie @ i też jedna więc nie ma coWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 09:37
Skarpeta lubi tę wiadomość