X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne MARCOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    http://static.pokazywarka.pl/7/v/b/2b1fe3df6fe6d9cb41be3835c283078d_orig.jpg
    Test negatyw
    Przykro mi :/ :(
    Dziwny ten twój wykres... nie wiadomo tak naprawde czy testowane było w odpowiednim czasie czy jeszcze jest na niego czas.

• Luuna Ekspertka

Wysłany: 7 marca 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    http://static.pokazywarka.pl/7/v/b/2b1fe3df6fe6d9cb41be3835c283078d_orig.jpg
    Test negatyw
    Niechcący polubiłam chciałam zacytować.
    Przykro mi że negatyw znam ten ból :-(

https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

• Luuna Ekspertka

Wysłany: 7 marca 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś na drugą betę zaraz jadę l. Dziewczyny proszę o kciuki mam mega stres czy wszystko ok

Katti, Mordeczka, ams lubią tę wiadomość

Mam 3 skarby

• Luuna Ekspertka

Wysłany: 7 marca 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to miłego dnia kochane :-***

Mam 3 skarby

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem strasznie wściekła Ogromnie naprawdę Testowałam owszem niby coś widziałam ale zależy w jakim koncie stałam nawet nie uznaje tego za pozytyw tak teraz myślę że sobie po prostu wmowilam że co kolwiek dziś tam widziałam jak tak ładny różowy bladzioch wyszedł w 26 DC i 27 DC to w 29 DC wyszedł negatywny jak to wogole możliwe ???? Siedzę z tym tekstem jak głupia i mam ochotę się popłakać gdybym szybciej nie ujrzała 2 kresek przed @ to nie było by tak ogromnego rozczarowania jestem wściekła jak testy mogły aż tak oszukać a ja taka byłam szczęśliwa że jestem w ciąży co innego gdybym szybciej nie widziała bladej kreski bym pomyślała a może jeszcze za szybko a teraz powyrzucam te testy i przestanę się nakręcać bo sensu nie ma trudno nie odpuszczę ze staraniami kupiłabym jeszcze dla pewności test ale to jak z tydzień opóźni mi się @ nie ma co sobie robić złudnej nadzieji co ma być to będzie wszystkie były o czułości 10 mLu jeszcze dzień @ ciazy nie mam co się na pewno spodziewać

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ciąża była ale biochemiczna i HCG spadło z tad 2 dni później negatyw nie wiem? Nie wiem co mam myśleć już na pewno przed @ nie zrobię testu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 08:14

• usia89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka24 wrote:
    Może ciąża była ale biochemiczna i HCG spadło z tad 2 dni później negatyw nie wiem? Nie wiem co mam myśleć już na pewno przed @ nie zrobię testu

Migotka24 a nie lepiej zrobić bete ?

Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test 8dpo i wyszedł bardzo słaby bladzioch. Ale mieszkając wtedy poza Polską nie miałam możliwości zrobienia bety.

Teraz mamy pierwszy cykl starań i zobaczymy. Nie nakręcam się. Ale nie będę testować przed @, żeby nie zwariować. Poczekam czy przyjdzie @ czy nie.

Nie dajmy się zwariować dziewczyny, wiadomo każda starająca się z nas marzy o ciąży, ale testowanie przed @ tylko nas nakręca :*

Nasz <3 cykl szczęśliwy :* 1.06.2015 :) Emilia <3
    57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • Karmelkovaa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 3mam kciuki za bety :) i za te co testują
    Tym, którym się nie udało walczymy dalej !
    Mi też jest przykro , ale co zrobić nie wyczarujemy eh ;/
    Może następny cykl będzie tym szczęśliwym :)

Migotka24, JaKa lubią tę wiadomość

" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie gdyby nie testowanie przed @ to bym jakoś normalnie to przyjęła i tyle a jak zobaczyłam II kreski myślałam że to tylko potwierdzi no ale musiałam się wyżalić

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkam na wsi nie ma sensu robić bety bo wyniki będą dopiero w poniedziałek a do tego czasu mogę dostać okres a jak go nie będzie to powtórzę test.

• elforia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Trzymam kciuki za wszystkie testujące :)

U mnie niestety rozwinęła się infekcja pochwy :( nici z serduszek
    Owulacji brak... biorę duphaston i czekam na @ za 2 tyg

Biorę się za resztę badań i czekam na kwiecień :)

age.png
    2011 👦🏼❤️
    2013 👧🏼❤️
  • elforia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka24 wrote:
    Jestem strasznie wściekła Ogromnie naprawdę Testowałam owszem niby coś widziałam ale zależy w jakim koncie stałam nawet nie uznaje tego za pozytyw tak teraz myślę że sobie po prostu wmowilam że co kolwiek dziś tam widziałam jak tak ładny różowy bladzioch wyszedł w 26 DC i 27 DC to w 29 DC wyszedł negatywny jak to wogole możliwe ???? Siedzę z tym tekstem jak głupia i mam ochotę się popłakać gdybym szybciej nie ujrzała 2 kresek przed @ to nie było by tak ogromnego rozczarowania jestem wściekła jak testy mogły aż tak oszukać a ja taka byłam szczęśliwa że jestem w ciąży co innego gdybym szybciej nie widziała bladej kreski bym pomyślała a może jeszcze za szybko a teraz powyrzucam te testy i przestanę się nakręcać bo sensu nie ma trudno nie odpuszczę ze staraniami kupiłabym jeszcze dla pewności test ale to jak z tydzień opóźni mi się @ nie ma co sobie robić złudnej nadzieji co ma być to będzie wszystkie były o czułości 10 mLu jeszcze dzień @ ciazy nie mam co się na pewno spodziewać

Kochana miałam tak w poprzednim cyklu. Tule!!!
    Beta wzrosła w 12dpo i spadła... ryzyko testowania przed @

age.png
    2011 👦🏼❤️
    2013 👧🏼❤️
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dlatego ja będę testować w dniu spodziewanej @... Wtedy wynik będzie najbardziej prawdopodobny. Chociaż wiem, że bardzo trudno wytrzymać do tego czasu :)
    Jestem po @, wypróbuje żel conceive, i z ciekawości pomierze tempke, nigdy tego nie robiłam a śluzu mam tyle co kot naplakal więc nie wiem nawet czy dochodzi u mnie do owulacji. Może temperatura coś rozjaśni...

Skarpeta lubi tę wiadomość

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • ignite Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luuna wrote:
    Ja dziś na drugą betę zaraz jadę l. Dziewczyny proszę o kciuki mam mega stres czy wszystko ok
    Kciuki zaciśniętę,będzie dobrze. Migotka24 przykro mi(może to była biohemiczna?),dlatego ja nie kupuje testów żeby się nie rozczarować(jak w styczniowym cyklu)i trzymam się tego chociaż jest ciężko.

Luuna lubi tę wiadomość

ignite
  • elforia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luuna kciuki :)

Luuna lubi tę wiadomość

age.png
    2011 👦🏼❤️
    2013 👧🏼❤️
  • Skarpeta Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlivkowaMama wrote:
    Właśnie dlatego ja będę testować w dniu spodziewanej @... Wtedy wynik będzie najbardziej prawdopodobny. Chociaż wiem, że bardzo trudno wytrzymać do tego czasu :)
    Jestem po @, wypróbuje żel conceive, i z ciekawości pomierze tempke, nigdy tego nie robiłam a śluzu mam tyle co kot naplakal więc nie wiem nawet czy dochodzi u mnie do owulacji. Może temperatura coś rozjaśni...

ja też zatestowałam nawet dzień po spodziewanej wczoraj, niestety jedna krecha i wieczorem pojawiła się @, zaczynam nowy cykl i zastanawiam się czy kupować ten żel... dasz znać? też mam zamiar mierzyć temp, dziś jeszcze odpuściłam... ale od jutra działam ;p dziś mój 2 dc - u mnie długie cykle ale trzeba myślec pozytywnie 3mam kciuki za nas ... :) przydałoby się wyluzować... ale jak to zrobić?

Staramy się o dzidziusia :)
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znać, u mnie kiepsko ze sluzem a ten żel niby ma się zachowywać jak ten płodny, zobaczymy. 40 parę zł to jeszcze nie majątek a próbować nie zaszkodzi.
    Ja na długie cykle biorę luteine, bo ileż można czekać. Ale czy w takiej sytuacji jak owu mogłabyś późna tzn po 20dc a ja od 18 będę brać lute to co wtedy? Taką mam teraz zagwozdke hmm

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według OF @ 11.03
    Według Owuview @ 10.03
    Według Mojego Kalendarzyka 8.03
    Według Flo 9.03

Wklejam Wam wykresy z każdej z apki

http://static.pokazywarka.pl/v/j/8/8b3708dfff13f77d322e5234f018432d_orig.jpg

Co powiecie. ? Praktycznie niczym się nie różnią

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Karmelkovaa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivkowa mama wtedy chyba przyjdzie po odstawieniu luteiny , ja mam teraz tak ...
    Wczoraj powinnam dostać @ a nie dostałam , ale odstawiałam leki więc moze do piątku dostane

" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny jesteście kochane
    Zawsze jest nadzieja póki @ nie ma chodz myślę że testowanie w dniu @ to niemal pewniak No zobaczymy po dzisiejszym testowaniu już się nie nakręcam jak przyjdzie @ to będę kwietniowa testerka w którymś cyklu na pewno się uda nie ma co się załamywać ale wiem że przed @ już testu nigdy nie wykonam mam nauczkę kiedyś pamiętam jak wykonałam 2 dni przed była jedna kreska ale tak siedziało mi z tyłu głowy że i tak zrobiłam w terminie @ i też jedna więc nie ma co :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 09:37

Skarpeta lubi tę wiadomość

‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ