MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam , że warto robić testy przed @ , jak coś mamy świadomość biochemicznej , ja tak miałam 2 razy test pozytywny beta 9 i spadła
Wtedy też wiadomo , że coś jest nie halo bo jak się to często zdarza to trzeba do lekarzapeeky lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Bry Gratki dla tych, ktorym sie udalo i kciuki za reszte :* U mnie dopiero 8 dpo, @ przewidziana na wtorek i mam nadzieje nie zwariowac do tego czasu A robienie testow jeszcze przed @ moge zrozumiec, bo sama tak mialam przy poprzednich staraniach - jak sie czegos bardzo pozada, to ciezko o cierpliwosc... I zgadzam sie tez z tym, ze jesli cos nie tak, to tez lepiej wiedziec niz zyc w nieswiadomosci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 11:00
-
Karmelkovaa wrote:Powiem Wam , że warto robić testy przed @ , jak coś mamy świadomość biochemicznej , ja tak miałam 2 razy test pozytywny beta 9 i spadła
Wtedy też wiadomo , że coś jest nie halo bo jak się to często zdarza to trzeba do lekarzahttps://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ale już od rana nakrobaliscie
Migotka24 i mordeczka przykro mi, tule :*
Luna gratulacje, trzymam kciuki za betę.
Ja będę testować jutro. @ dostałam w walentynki, będę testować w dzień kobiet może akurat te daty przyniosą mi szczęście
A tak w ogóle to miałam dzisiaj małe przeboje z termometrem i się zastanawiam dlaczego taka różnica.
Także tak, zawsze mierze temperaturę o 6h30. Ale dziś o 6h10 mój mąż wrócił z nocki wiec się przebudziłam i stwierdziłam że zmierzę 20min wcześniej i miałam 37,1, no ale przeleżałam w końcu to tej 6h30 i temperatura 36,9...
Wiem że liczy się ta zmierzona zawsze o tej samej godzinie, ale jak to możliwe że w ciągu 20min (nie wstawałam) taka różnica?Migotka24, ams lubią tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
usia89 wrote:Migotka, też bym w takim wypadku powtórzyła za 2 dni ale z tego co kojarzę taki cień zobaczyłam 3 lata temu
Dla mnie to nawet wiecej niz cien
Ja mialam podobnie 14 lutego nie wytrzymalam i jeszcze w tym samym dniu zrobilam dwa inne testy, na wszystkich wyszedl cien
Teraz ten "cien" juz ma cale 3mm
Evli chyba jutro nastawie budzik na 6h30 zeby sledzic Twoje testy !!!!!!!!!Migotka24 lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
nick nieaktualnyKochane mam nadzieję że będzie tak jak mówicie w sumie z cora też miałam jak powyżej po 2 dniach taki sam i więcej nie powtarzałam ( wyszedł wtedy nie mal odrazu po 2 dniach a w dzień @ po 1 min mąż wtedy za granicę leciał i tak w tej pierwszej minucie miałam wyrzucić test ale odczekalam ) testowałam 3 lata temu 1 marca walentynkowe dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 12:01
-
ams wrote:
Evli chyba jutro nastawie budzik na 6h30 zeby sledzic Twoje testy !!!!!!!!!
Hehe o 6h30 budzę się tylko na termometr i idę dalej spać Zależy w sumie o której zachce mi się siku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 12:08
ams lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualny