MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Almond wrote:Paula moze faktycznie owulacja wystapila i Ciebie dopiero 26? Jesli w 17dc byl pecherzyk 15mm to byla duza szansa ze on jednak sie ogarnal i pekl
-
katson wrote:Cześć,
8dpo pojawiło sie brązowe plamienie, bol podbrzusza, myślałam ze okres sie zbliża. Odstawiłam dupka po dwóch dniach zawsze dostawałam okres, od dwóch dni plamienia ustały. Dwa dni temu zlały mnie poty, było niedobrze,myślałam ze to po Norprolacu, który zażywałam od poniedziałku. Dzisiaj zrobiłam test i ujrzałam dwie kreski. Beta 296 zł. Jakiez było moje zdziwienie, w tyk cyklu niski progesteron, plamienia , ja ogólnie mam endomende a mąż skabe nasienie. Nie wierze do tej pory
-
Paula_30 A może ovu była 22dc?
Z jakiej apki korzystasz teraz? Ja ma Glow, ale nie polecam, za mało ma objawów do wpisywania.18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
Almond wrote:Diamond najlepiej to bym codziennie chodzil krew upuszczać ide w sobote, gin zalecil zrobic 3 bete po 72h ale i tak mega sie strasuje... nie wiem czemu, martwie sie czy bedzie wszytsko ok
Karmelkova hahaha idealnie to napisałas:D trzymam zatem kciuki za dobre jajeczka
nie stresuj sie !!! wszystko bedzie dobrze !! trzymam kciukiOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Almond Diamond będą ładne przyrosty :*
No my zaczynamy działać a co tam , chociaz tyle przyjemności ja akurat z tych co by mogły zawsze wszędzie i mi się jeszcze nie znudziło hahaams, golonat, Diamond92, Paula_30, RudaAnna, Nadzieja22, Reybok, agniecha2101 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
HopeandFaith wrote:Paula_30 A może ovu była 22dc?
Z jakiej apki korzystasz teraz? Ja ma Glow, ale nie polecam, za mało ma objawów do wpisywania.
-
Diamond92 wrote:Ja mam tak samo, też bym najchętniej codziennie chodziła ;P dobrze, że zapas testów mam to sprawdzam non stop czy kreska ciemnieje ;P oooooo, a to ciekawe czemu po 72... Kurczę też bym zrobiła w sobotę ale u mnie labo zamknięte, a wiadomo, że najlepiej w tym samym labo robić... A powiedział Ci czemu po 72 h? ja tez się martwię i stresuje, na pewno robią swoje dodatkowo przejścia, a u mnie jeszcze czas starań... No ale kto uwierzy w nasze fasolki jak nie my?
Diamond w sumie nie wiem czemu tak zalecil, ale mi to nawet pasuje bardziej bo sb mam wolna a jutro musialabym znowu kombinowac z praca:)
Trzymam kciuki Kochana za jutro :* Masz racje, musimy uwierzyć że z fasolkami jest wszysko dobrze i mniej sie stresowac:)!Paula_30, Diamond92 lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Bo beta w ciągu 48 godz powinna wzrastac o 66% a po 72 godz.powinna przyrosnąć o 114% i o 176% w ciągu 96 godz.Takie są normy,czytałam na stronce gdzieś.nawet jest stronka z kalkulatorem przyrostu bety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 21:46
Diamond92, pumka1990 lubią tę wiadomość
ignite -
U mnie dzisiaj test netywny. Tzn jakby sie przypatrzec pod swiatlo to jest cien cienia, ale nie nastawiam sie. Juz nie raz takie cienie mnie oszukaly.
Okresu dalej brak. 1 dzien spoznienia. Czekam do poniedzialku18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
patkaaxx90 wrote:Hej u mnie dalej owu nie ma kurczę nie wiem co się dzieje...33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualnyMagda mbc jak byś mogła wklej linka żeby zbadać zależność miedzy testosteronem a shgb. Jeśli te dwie wartości wystarcza to wklejam wyniki swoje które zrobiłam
Testosteron 0,298
ShGB 99,6
Dhea-s 4
Teraz jest po wypiciu glukozy. Robie krzywą cukrowa I insulinowa trzypunktowa.
We wtorek zwymiotowalam :p. Dziś będę się trzymać dzielnie. Z cytryna mi zmieszala i lepiej jakoś póki co -
Helenka_mała wrote:Diamond92 wow niezła różnica! I właśnie to powoduje takie różnice w interpretacji...Agniecha2101 poproś kogoś niech Ci szybko przysle z Pl te zielone testy!👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karmelkovaa wrote:Almond Diamond będą ładne przyrosty :*
No my zaczynamy działać a co tam , chociaz tyle przyjemności ja akurat z tych co by mogły zawsze wszędzie i mi się jeszcze nie znudziło haha👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Paula_30 wrote:na komorce mam flo a zalogowalam sie na necie na 28dni.pl Pierwszy miesiąc za darmo a portem ceny normalniejsze niz tu. dodtakowo mam wrazenie,ze te wykresy tam sa zerżnięte z ovufriend ;-P👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
MARIKA12 wrote:U mnie dzisiaj test netywny. Tzn jakby sie przypatrzec pod swiatlo to jest cien cienia, ale nie nastawiam sie. Juz nie raz takie cienie mnie oszukaly.
Okresu dalej brak. 1 dzien spoznienia. Czekam do poniedzialku👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Hugolina87 wrote:Magda mbc jak byś mogła wklej linka żeby zbadać zależność miedzy testosteronem a shgb. Jeśli te dwie wartości wystarcza to wklejam wyniki swoje które zrobiłam
Testosteron 0,298
ShGB 99,6
Dhea-s 4
Teraz jest po wypiciu glukozy. Robie krzywą cukrowa I insulinowa trzypunktowa.
We wtorek zwymiotowalam :p. Dziś będę się trzymać dzielnie. Z cytryna mi zmieszala i lepiej jakoś póki co
Magda mbc napisze coś więcej na ten temat, bo ja pierwszy raz się o tym tu dowiedziałam.
18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/