Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
O, pieknie, ze zawitala tu dzis ciazowa krecha 😍
Oby wiecej takich dni.
Ktora jutro testuje?
Ja nadal wiem, ze nic nie wiem. Nie wiem czy byla owulacja, nie wiem czy bedzie, nic nie czuje, horieny wg mnie mozna o kant tylka rozbic, wiecej ich nie kupie. -
Morgana wrote:Z tym wyluzowaniem przydałoby się. Nie myśleć, nie kalkulować, zająć czymś myśli. Ja akurat mam urlop do końca tygodnia w pracy i mam za dużo wolnego czasu. A że jeszcze zeszło mi się to z owulacją i częstymi wizytami u mojej dr to siłą rzeczy nie da się nie myśleć.
Dzisiaj co mnie zakuje, zaboli jajnik to już "a może teraz pękło?" swoją drogą nigdy nie miałam prawidłowej owulacji i nie wiem co powinnam czuć, czy cokolwiek powinnam 🤷♀️Morgana lubi tę wiadomość
-
Manioka wrote:Dzień dobry 😅
Jak dzisiaj moje depresyjne koleżanki się miewają 😁?
Mniejsza depresja niż wczoraj czy bez zmian 😁?Manioka, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
CestLaVie wrote:Dziewczyny, a ja mam wyniki badań tarczycy. Dzięki naszej Blance która poradziła mi supelmantację jodkami (płyn Lugola) moje tsh eynosi 1.7 z 2.9 !!!!! Ft3 z 0.80 do 1.1, ft 3 również wzrosło !!!!!
Bardzo się cieszę ☺☺☺☺☺☺☺ -
Aga1510 wrote:Dziewczyny, mogę dołączyć? betuje w poniedziałek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 20:16
Aga1510 lubi tę wiadomość
-
Monika7 wrote:Przy prawidłowej owulacji nie ma konkretnych „prawidłowych objawów”. Jedne dziewczyny odczuwają kłucie, inne maja lekkie krwawienie, inne nie zauważają absolutnie żadnej różnicy. I to wszystko jest ok ☺️
Bardziej się zastanawiałam, do której grupy ja się będę zaliczać, bo że każda inaczej odczuwa to wiem I wczoraj tak mocne i wyraźne kłucie miałam w lewym jajniku, że jestem prawie 100% pewna, że pękło jajeczko. Dzisiaj już jak ręką odjął. Żadnego bólu. Mam nadzieje, że jutrzejszy monitoring tylko to potwierdzi.33l. ♀ ➥PCOS -
Sendi94 wrote:Witam bliźniaczkę cyklowa😂❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 20:14
Sendi94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morgana wrote:Bardziej się zastanawiałam, do której grupy ja się będę zaliczać, bo że każda inaczej odczuwa to wiem I wczoraj tak mocne i wyraźne kłucie miałam w lewym jajniku, że jestem prawie 100% pewna, że pękło jajeczko. Dzisiaj już jak ręką odjął. Żadnego bólu. Mam nadzieje, że jutrzejszy monitoring tylko to potwierdzi.
-
Monika7 wrote:To trzymam mocno kciuki, żeby udało się potwierdzić owulację 🤞🏻 Daj znać jutro!☺️
Mam nadzieję, że przyniosę tylko dobre wiadomości Teraz przede mną najdłuższe dwa tygodnie oczekiwania, czuję, że będzie mi się strasznie dłużyło, bo cały czas o tym myślę. Jakby nie było, mam pierwszą realną szansę, że się uda, więc jestem przejętaMagda_Lena lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Morgana wrote:Mam nadzieję, że przyniosę tylko dobre wiadomości Teraz przede mną najdłuższe dwa tygodnie oczekiwania, czuję, że będzie mi się strasznie dłużyło, bo cały czas o tym myślę. Jakby nie było, mam pierwszą realną szansę, że się uda, więc jestem przejęta
-
Dziewczyny podczytuje Was i życzę powodzenia w testach, trzymam kciuki za każda 🍀🍀🍀 ja w tym miesiącu po drożności, jeden jajowód udrożniony drugi nie, czeka na laparo w czerwcu. Liczyłam na ten cykl ale po dzisiejszym USG okazał się bezowulacyjny 😭 przyszły cykl z Aromekiem, mam nadzieje ze to coś poprawi. Ha także tak...czy ktoś już tworzy wątek kwietniowy? Bo ja i moja depresja możemy już iść 🤷♀️ Mam już nawet tytuł wątku „Kwiecień plecień co przeplata raz dziewczynkę raz chłopaka 🌬⚧💙💖” 🇨🇭🤣
Manioka, Vivian, Olenkaqx, Limonka26, Anjucha, Monika7, Magda_Lena, jo_ana lubią tę wiadomość
Starania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰 -
Monika7 wrote:U mnie dziś znów pierwszy dzień mojej ciąży 😉 ale o dziwo strasznej depresji nie ma 😉
U mnie dzisiaj dopiero 23dc więc muszę jeszcze chwilkę poczekać na pierwszy dzień ciąży 😅😅
Mąż do mnie dzisiaj "zrób jeden test zrób" dodam że to test o czułości 25😂😂
Zrobiłam mimo, że wiedziałam że nic z tego nie wyjdzie 😅 ale tak pięknie wyraźnej kreski jeszcze nigdy nie widziałam 😂😂 -
Syla87 wrote:Dziewczyny podczytuje Was i życzę powodzenia w testach, trzymam kciuki za każda 🍀🍀🍀 ja w tym miesiącu po drożności, jeden jajowód udrożniony drugi nie, czeka na laparo w czerwcu. Liczyłam na ten cykl ale po dzisiejszym USG okazał się bezowulacyjny 😭 przyszły cykl z Aromekiem, mam nadzieje ze to coś poprawi. Ha także tak...czy ktoś już tworzy wątek kwietniowy? Bo ja i moja depresja możemy już iść 🤷♀️ Mam już nawet tytuł wątku „Kwiecień plecień co przeplata raz dziewczynkę raz chłopaka 🌬⚧💙💖” 🇨🇭🤣
A nie wiem czy jest sens robić nowy wątek 😁
Z dobrze się tu siedzi, za wygodnie😅 -
nick nieaktualny
-
Syla87 wrote:Dziewczyny podczytuje Was i życzę powodzenia w testach, trzymam kciuki za każda 🍀🍀🍀 ja w tym miesiącu po drożności, jeden jajowód udrożniony drugi nie, czeka na laparo w czerwcu. Liczyłam na ten cykl ale po dzisiejszym USG okazał się bezowulacyjny 😭 przyszły cykl z Aromekiem, mam nadzieje ze to coś poprawi. Ha także tak...czy ktoś już tworzy wątek kwietniowy? Bo ja i moja depresja możemy już iść 🤷♀️ Mam już nawet tytuł wątku „Kwiecień plecień co przeplata raz dziewczynkę raz chłopaka 🌬⚧💙💖” 🇨🇭🤣
Witaj ja też szykuje się do badania drożności. Wyniki nasienia poprawione, rucj u nas nadal nie jest rewelacyjny, ale taki ok, morfologia z 4% na 12%. Moje tsh spadło do 1.7, ft4 w górę, wyniki się poprawiają... ciąży brak miałaś badanie sono HSG? Jak odczucia?[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !