Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Podziwiam Was. Ja mam Adhd i nie dla mnie joga,medytacje,pilates i te spokojne ćwiczenia . Mnie nosi od rana do późnego wieczora 🙈🙈 przez co moje dzieci są takie same 😂😂
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Ja zaś lubię się wyżyć cwicząc. 😂
-
przedszkolanka:) wrote:Hania ja czuję w Tobie bratnią duszę tu haha,tylko U mnie 5dpo jakby się okazało,że obie mamy ciążę to ja rodze z Tobą jak nic 😂😂🙈
Co do powrotu @to z Pola mi wróciła po prawie 2 latach (karmilam 3 bez miesiaca) A przy Olku nagle przyszła w czerwcu A w lipcu odrzucił cyca.
To rodzimy razem Chociaż ja nie jestem na to gotowa :p a jak się czujesz?syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Morgana wrote:Ja niedawno wróciłam z pracy i padam na twarz. Zmęczona jestem nie ma to jak urodziny spędzić w robocie. Na szczęście mąż czekał już z drinkiem 🍹 i chwilę sobie teraz odsapnę.
Dobrze, że jutro wolne to chociaż odeśpię to wszystko.
Wszystkiego dobrego Morgana, spełnienia marzeń, radości, korzystaj z wolnego i świętujcieMorgana lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:To rodzimy razem Chociaż ja nie jestem na to gotowa :p a jak się czujesz?
A czuje się dziwnie. Dziwnie pewnie dlatego ,że psychika dużo robi ,bo jedyne co może jest inne to ból podbrzusza ,który jest lekko opuchniety i mam mega duzo śluzu i tyle.
A jak u Ciebie? -
Beza27 wrote:Morgana wszystkiego najlepszego 🎉🎉 spełnienia marzeń ❤️
mgielka to w sumie dobrze że kazali Ci zrobić te wszystkie badania, przynajmniej wiesz że musisz coś z tym robić, a może dalej byś olewała temat 🤷🏻♀️
Wracam z dzisiejszym testem, ciemnieje - (w realu są ogólnie oba ciemniejsze niż na zdjęciu)
Na górze z dzisiaj 😍 na dole z wczoraj
A tak w ogóle to czy jest możliwe że już mi się włączył mózg ciężarnej ? 🤦🏻♀️
Takie nielogiczne głupoty robię i gadam, z 4 razy była wczoraj taka sytuacja że mąż się ze mnie aż śmiał z tego co mówiłam lub robilam, i skąd by było to nagle rozkojarzenie i brak logiki? 🤷🏻♀️ Zobaczę czy dalej tak będzie czy poprostu wczoraj tak było.. 🙈
Beza gratulacje kreseczka ciemnieje!Beza27 lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Ooo tak! Ja nigdy nie lubiłam biegać,pierwsze 5km to dla mnie masakra (najczęściej biegnę z wozkiem),druga połowa już lepiej,ale to uczucie po jest jednak nie do opisania 😁😁 lekki trening jak się nie spoce to dla mnie dzień stracony haha:D
-
przedszkolanka:) wrote:Beza Kochana jakie masz objawy na dzień dzisiejszy? i pamiętasz jaki śluz miałaś przez ten czas do testu?
Czasem coś zakluje na dole.
Piersi bolą umiarkowanie, bywało o wiele gorzej (np. na dupku albo w zeszłym cyklu), czasem swędzą, chyba są pełniejsze ale ja mam ogólnie duże więc ciężko stwierdzić 🤪 ale wydaje mi się że mniej wiszą 🙈
Zawroty głowy, ale może jak pocwicze jogę to mi przejdzie bo to raczej od kręgosłupa 🙃
I non stop czuję głód 🙈
Śluz od owu mam cały czas kremowy, białe majtki. Ale też nie jakoś mega dużo, myślę że tak porównywalnie do zeszlych cykli. Jedynie mi się zaczęły pojawiać takie białe gluty czasem 🤪
-
przedszkolanka:) wrote:Ja też nie jestem 😂 ale powiem Ci,że po pierwszym strachu i panice oswoilam się z myślą i nawet już ogarnęłam organizację dotychczasowego życia więc możliwe,że jak przyjdzie @to może być mi nawet smutno 🙈
A czuje się dziwnie. Dziwnie pewnie dlatego ,że psychika dużo robi ,bo jedyne co może jest inne to ból podbrzusza ,który jest lekko opuchniety i mam mega duzo śluzu i tyle.
A jak u Ciebie?
Ja jeszcze się nie oswoiłam. Na pewno wszystko da się zorganizować, ale planowaliśmy drugie dziecko za kilka miesięcy najwcześniej nie bez powodu. Ale w tych kwestiach trudno zaplanować. Los potrafi zaskoczyć Co nie będzie się działo, będzie dobrze. Tak sobie tłumaczę.
U mnie właśnie brzuch jak w piatym miesiącu ciąży :p Na wadze tyle samo, a brzuch odstaje i nie mogę się dopiąć w nic i piersi bolą jak w pierwszej ciąży, od razu po owulacji. Ale może to też pierwszy cykl po tylu miesiącach i już zapomniałam, że przed okresem też tak mam :p
No i wczoraj zjadłam pół słoika oliwek, których do tej pory nie lubiłam i wyjmowałam z każdej sałatki greckiej. Ale na takie objawy chyba za wcześnie i też się nakręcamsyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
U mnie dzisiaj skok temperatury po wczorajszym chwilowym spadku. Z 36,7 na 37,2 🙏🏻
przedszkolanka:), Beza27, _Hania, NataliaGie, Magda_Lena, Julkaaa lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Ladinola hahaha, czekają na lepsze czasy 😂😂
Beza to fajne objawy masz,takie typowo ciążowe:) mdłości nie życzę 🙈
Hania to U Ciebie nieźle z objawami! U mnie zawsze największe były bez ciąży A w ciąży tylko właśnie 2-3 i później z grubej rury już.
Ja myślę,że będzie rewolucja jakby okazała się ciąża,ale wiem że się będziecie cieszyć że tak wyszło:)
Ola 🤞🤞🤞❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 10:29
Beza27, Ladinola, _Hania, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Ladinola hahaha, czekają na lepsze czasy 😂😂
Beza to fajne objawy masz,takie typowo ciążowe:) mdłości nie życzę 🙈
Hania to U Ciebie nieźle z objawami! U mnie zawsze największe były bez ciąży A w ciąży tylko właśnie 2-3 i później z grubej rury już.
Ja myślę,że będzie rewolucja jakby okazała się ciąża,ale wiem że się będziecie cieszyć że tak wyszło:)
Ola 🤞🤞🤞❤❤
To właśnie ja teraz tak mam, milion objawów we wszystkich poprzednich cyklach, a teraz wszystko było takie znośne i mało nasilone, prawie niezauważalne 😉
Boje się w takim razie tej grubej rury 🙈
-
Beza27 wrote:To właśnie ja teraz tak mam, milion objawów we wszystkich poprzednich cyklach, a teraz wszystko było takie znośne i mało nasilone, prawie niezauważalne 😉
Boje się w takim razie tej grubej rury 🙈
No z grubej rury gorzej na dziewczynkę bylo- szpital,kroplowki,wymioty 7x dziennie. Z synem mdlilo cały dzień ,4 razy wymioty i spaaaaaaałam duuuuuuzo. Oby Twoja była bezobjawowa,ja nadrobilam za Was:p -
Morgana wszystkiego piękne z okazji urodzin 🥳🥳
Beza jeszcze raz gratki, kreseczka ciemnieje pięknie, oby prawdziwe nudności Cię jednak ominęły 🤞🏻
Co do ćwiczeń ja trenowałam siłowo na siłowni jeszcze rok tomu, niestety odkąd 🦠🦠 przewrócił świat do góry nogami, siłownie pozamykali, straciłam motywacje i nie ćwiczę w ogóle, ale ogólnie zastanawiam się już jakiś czas temu nad jogą, głównie z powodu bólów krzyża, na kanale YT Gosi znalazłam właśnie praktykę jogi na zdrowy kręgosłup, chyba jednak muszę się za to wziąć 💪🏼 Przy mojej IO ruch jest wskazany jak najbardziej, a jeszcze jak by to miało pomóc z zajściem to już w ogóle takie 2w1
U mnie dzisiaj 24 dc od wczoraj plamią na brązowo 🥺
Miałam takie plamienia zawsze 2/3 dni przed okresem, tutaj jeszcze tydzień do 🐒 a znowu to plamienie w poprzednim cyklu miałam chyba z 5 dni plamienia i przyszła...
Także straciłam nadzieje wczoraj 😔Morgana lubi tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany -
.