Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Prześlę wiruski jak tylko się marzec zacznie 💚 i wtedy macie sikać same dwie kreski 😛
przedszkolanka:), sallvie, Ladinola, Limonka26, Domistr, Ewelina26, Monika7, Ola_45, Sendi94 lubią tę wiadomość
-
Morgana 🎂🍾💐 spełnienia marzeń !
Beza27 widać progres czekamy teraz na twoja bete 🤩
Pytacie czy Nac przysporzył owu to chyba niekoniecznie. W poprzednim cyklu brałam miovelia nac i objawy owulacji miałam około 14 dc, w tym cyklu Nac z jakiejś innej firmy i pozytywny owulak 14dc a jakieś 6 godz później poczułam ból jakbym właśnie miała owulacje. Ostatnie pół roku mam cykle 28 dniowe wiec mi owulacji raczej nie przyspieszyło.
Chyba ze ten ból owulacyjny kilku godzin po piku Lh = przyspieszenie owulacji ? 🤔
No ale generalnie dzień wypadł ten sam.
A menżu podałam flegamine ze 3 razy przed owulacja, bo skład ma taki sam jak Nac i nawet ta sama dawka tylko inna forma bo rozpuszczony w wodzie.
Ja w tamtym roku ćwiczyłam Yoga z Adriene
Podoba mi się ze jest taka różnorodność i codziennie można ćwiczyć co innego. Polecam.
A może nawet zaraz pójdę się z nią trochę porozciągać
Morgana, Beza27 lubią tę wiadomość
👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
Beza27 wrote:Morgana wszystkiego najlepszego 🎉🎉 spełnienia marzeń ❤️
mgielka to w sumie dobrze że kazali Ci zrobić te wszystkie badania, przynajmniej wiesz że musisz coś z tym robić, a może dalej byś olewała temat 🤷🏻♀️
Wracam z dzisiejszym testem, ciemnieje - (w realu są ogólnie oba ciemniejsze niż na zdjęciu)
Na górze z dzisiaj 😍 na dole z wczoraj
A tak w ogóle to czy jest możliwe że już mi się włączył mózg ciężarnej ? 🤦🏻♀️
Takie nielogiczne głupoty robię i gadam, z 4 razy była wczoraj taka sytuacja że mąż się ze mnie aż śmiał z tego co mówiłam lub robilam, i skąd by było to nagle rozkojarzenie i brak logiki? 🤷🏻♀️ Zobaczę czy dalej tak będzie czy poprostu wczoraj tak było.. 🙈
Rośnijcie zdrowo 😚
Gratulacje 😍
Monika7 wrote:Och! Szybko wylecz tę infekcję i kwiecień jest Twój 🤞🏻🍀
Noo jeszcze 3 dni antybiotyk i 10 dni probiotyk i czekam na kwiecień 🌷
Kubeczek zakupiony i będziemy mogli ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 11:56
Beza27 lubi tę wiadomość
👩🏻 32l. 🧔🏻 34l.
Starania o pierwsze maleństwo od 08.2020👶
09.04.23. ⏸️
11.04 beta 118🥰
13.04 beta 274 💖
26.04 3mm kropka z serduszkiem ❤️ (5+6)
10.05 1.72 cm dzidzi 💓
17.05 2.48 cm człowieczka 💓
12.06 prenatalne - niskie ryzyka - 7.03 cm człowieczka 🩵 (13+1)
05.07 - 150 g chłopca 🩵(16+3)
26.07 - 292 g maluszka 🩵 (19+3)
07.08 - połówkowe-wszystko dobrze- 397 g Misia 🐨 🩵 ( 21+1)
16.08 - 466 g wstydnisia 🩵 (22+3)
06.09 - 903 g 🧸 (25 +3)
27.09 -1372 g 🧸 (28+3)
17.10 -1970 g 🐻 (31+2)
07.11 - 2786 g 🐻 (34+2)
21.11 - 3050 g 🧸 (36 +2)
03.12 - 3300 g 🧸 (38+0) szpital- przyjęcie na indukcję porodu ✊🏻
11.12 - Miłosz 3660 g, 55cm 💙
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika7 wrote:Słoneczko, jak już wrócisz, to lista będzie czekać na Ciebie
Achna, SunnyMe, Dastiny, KarBar, Manioka, Mea, Martyna33, Magdaalena91, anka, Vivian - dajcie znać jak tam sytuacja się rozwija i na kiedy Was można zapisać
Jeśli któraś została pominięta, to napiszcie proszę
Mnie proszę zapiszcie na 26 marzec 😊 Ale nie wiem czy się uda bo prawdopodobnie mam cykle bezowulacyjne jeszcze czekają mnie badania jak ten cykl się nie uda to następny z stymulacją 🤷♀️ -
nick nieaktualny
-
Vivian wrote:Mnie proszę zapiszcie na 26 marzec 😊 Ale nie wiem czy się uda bo prawdopodobnie mam cykle bezowulacyjne jeszcze czekają mnie badania jak ten cykl się nie uda to następny z stymulacją 🤷♀️
Vivian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlutka128 wrote:Ja dzisiaj jazdę na chleb ze smalcem mam 😂😂😂😂 siedzę i wcinam jak nienormalna 😂😂😂 no i te piersi bolą i bolą, tak z przodu 😂 oczywiście że się nie nakrecam a skąd 😁
-
Ladinola wrote:Mnie piersi od wczoraj pobolewają, ale ja często tak mam na okres więc, ogólnie objawy typowe dla ciązy mam przy PMS.
Mnie bolały piersi tylko w zaciazonym cyklu, nigdy nie mnie bolą na @ także u mnie duże szanse 😁Ladinola, Beza27, sallvie, jo_ana, Julkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dziś krwawienie z rana już byłam przekonana że okres się rozkręci,ale cisza 😶
10dpo,17dc zrobilam chiński test o czułości 10 biel -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2023, 18:38
-
Alutka128 wrote:Ja dzisiaj jazdę na chleb ze smalcem mam 😂😂😂😂 siedzę i wcinam jak nienormalna 😂😂😂 no i te piersi bolą i bolą, tak z przodu 😂 oczywiście że się nie nakrecam a skąd 😁
-
Limonka26 wrote:Chleb ze smalcem, mniam 🤩😋😋 do tego ogóreczek kiszony 👌🏼
Niestety nie kiszony ogoreczek ale konserwowy jak najbardziej, tu w Serbii nie ma..
Poszłam zanieść teściowej trochę smalczyku żeby posmakowała co to jest Polskie jedzenie ale ona mówi że nie chce 😂😂😂 a to przecież takie pyszne 😂😂Limonka26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlutka128 wrote:Niestety nie kiszony ogoreczek ale konserwowy jak najbardziej, tu w Serbii nie ma..
Poszłam zanieść teściowej trochę smalczyku żeby posmakowała co to jest Polskie jedzenie ale ona mówi że nie chce 😂😂😂 a to przecież takie pyszne 😂😂Monika7 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mój mąż miał badanie nasienia dwa miesiące temu. Z najważniejszych kwestii to morfologia była na poziomie 1%, ruch postępowy 34% przy normie od 32%. Po dwóch miesiącach suplementacji Supramen i unikaniu przegrzewania kolejne badanie i morfologia wzrosła do 5%, ale ruch postępowy spadł do 23%. Już wiem, że dobrze byłoby dodać do suplementacji Macę. Ale czy coś jeszcze? Co może pomóc na ruch postępowy i co na niego szkodzi? Każda wskazówka baaardzo mile widziana 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 15:30
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Ladinola A który masz dc?
Vivian ja obie miałam stymulowane
A w którym cyklu z symulacją się udało?
jestem po jednym poronieniu w 5 tyg. Ostatnio byłam u nowego lekarza, bo moja lekarka nawet nie chciała badań zrobić i powiedział że mam złe wyniki hormonów I prawdopodobnie cykle bezowulacyjne. Zawsze myślałam że wszystko jest porządku, nawet sluz byl nie dokladnie taki jak powinien ale myslalam ze owulacja wystepuje 🤷♀️ oprócz tego walczę z za dużą, prolaktyna