Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarBar wrote:Dziewczyny czy was też tak boli podbrzusze jak na okres w czasie brania duphastonu ? Biorę go już długo ale pierwszy raz mam aż taki ból. 🙈🙈😳
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 20:08
-
nick nieaktualnyManioka wrote:Szczerze? To nic poza pobolewaniem delikatnie lewego jajnika..
Zaczynam sobie wmawiać, że nie mam owulacji😅
Wrzucam dla porownia zdjęcia mojego przedwczorajszego Piku. Różowy czułość 10 piękny Pik, niebieski czułość 25 i druga kreska już nie jest aż tak mocna. Miesiąc temu różowy pokazywał Pik, a niebieski nie i też sobie wmawiałam brak owulacji teraz myślę, że po prostu nie trafiłam
https://imgupload.pl/images/2021/02/28/IMG_20210228_202349.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 20:31
Manioka lubi tę wiadomość
-
Just wrote:Spokojnie nic sobie nie wmawiaj, bo sobie wykraczesz jakiej czułości robiłaś testy? Jeżeli 25 to bardzo łatwo przegapić Pik, jak nie trafisz czasem nawet co do godziny
Nie powiem Ci, bo to nie są polskie testy a z duńskiego to ja nie bardzo umiem😅
No obym sobie nie wykrakała.. 😂🤦♀️
Zaraz spróbuję coś wydedukować z ulotki to dam znać 😊 -
Ola_45 wrote:Ciekawa jestem jak tą moją temperatura będzie dalej wyglądała. Dziwię się że wczoraj miałam taki spadek temperatury, a dzisiaj jeszcze większy wzrost niż ten po owulacji od razu. Myślicie że jest szansa? Niby 7dpo, nie wiem czy testować za tydzień czy wcześniej. Kusi mnie żeby wcześniej, Clearblue leży w szufladzie od poprzedniego testowania. Kupiłam dwa ale po pierwszym wtedy białym teście dostałam okres po jakiś 20 minutach.
Tak swoją drogą jak bardzo głowa potrafi blokować okres nie? -
Gusta Blu wrote:Niedzielne dzień dobry! Jestem tu zupełnie nowa i dopiero się rozglądam, dlatego bądźcie dla mnie łaskawe 😉 proszę o zapis na 8 marca! Trzymam kciuki za nas wszystkie!
-
Mamy ten sam dzień cyklu🙊🙏🏻 Ja testuje 05.03... tylko u nas bylo mniej ❤️ przed owulacją... ale nigdy nie wiadomoOla_45 wrote:Ciekawa jestem jak tą moją temperatura będzie dalej wyglądała. Dziwię się że wczoraj miałam taki spadek temperatury, a dzisiaj jeszcze większy wzrost niż ten po owulacji od razu. Myślicie że jest szansa? Niby 7dpo, nie wiem czy testować za tydzień czy wcześniej. Kusi mnie żeby wcześniej, Clearblue leży w szufladzie od poprzedniego testowania. Kupiłam dwa ale po pierwszym wtedy białym teście dostałam okres po jakiś 20 minutach.
Tak swoją drogą jak bardzo głowa potrafi blokować okres nie?Ola_45 lubi tę wiadomość
👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
Beza - kreseczki pieknie ciemnieja! Przezywam dzieki Tobie jeszcze raz emocje z pierwszej ciazy piekny czas!
Jesli macie godne polecenia linki na YT z jogą to chetnie przygarne Ja jutro zaczynam diete z Vitalii. Po pierwsze po to, zeby schudnac, a po drugie, zeby codziennie nie zastanawiac sie co ugotowac, bo strasznie mnie to meczy...
Przedszkolanka - cieszy mnie Twoje nastawienie Ale pamietaj, ze jeslj bedzie Ci smutno jak przyjdzie @ to mozesz tu zostac...
My dzis dzialamy. Mamy postanowione, ze ❤️ co drugi dzien. Owulaki na razie blade, ale profilaktycznie nie zaszkodzi.przedszkolanka:), Beza27 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2023, 18:39
Manioka lubi tę wiadomość
-
Monika7 wrote:Nie chcę Cię nakręcać, ale wykres masz książkowo ciążowy 😉 Spadek w 6dpo i skok duży na następny dzień. Idealnie! Trzymam kciuki, żebym Ci mogła wpisać już niedługo ⏸☺️
Tylko ta szyjka jak ja sprawdzam codziennie to mam wrażenie że jest normalna jak zawsze miałam. Nie wpisuje nic na wykresie bo czasem ciężko mi określić. Ape taka jak teraz to wiem że zawsze zwiastowała okres 😅 także się nie nakręcamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 21:20
Monika7 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Agut wrote:Mamy ten sam dzień cyklu🙊🙏🏻 Ja testuje 05.03... tylko u nas bylo mniej ❤️ przed owulacją... ale nigdy nie wiadomo
A jak długie masz cykle? Może właśnie w takim cyklu zaskoczyło, różnie bywa. Tego ci życzę ❤️ W ciąży z moim synem też w okolicach owulacji było mało bzyku, chyba jeden raz z tego co pamiętam dzień po pozytywnym owulaku. I zaskoczyło ❤️Agut lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Limonka26 wrote:Manioka, dziewczyny dobrze mówią, możesz mieć krótki wyrzuć LH i ciężko wtedy wyłapać. U mnie to w ogóle ciężko jest wychwycić tymi horienmedical. Dla porównania robiłam równolegle te z domowego laboratorium i w momencie jak na tych z Allegro miałam już kreskę zbliżoną do kontrolnej, na domowym laboratorium miałam ciemniejszą niż kontrolną, a na drugi dzień oba jaśniały. Wrzucam zdjęcie, ale te z Allegro po kilkudniowym wyschnięciu tak zjaśniały, że wyglądają na totalne bladziochy, a na świeżo kreska testowa była już taka całkiem całkiem 😅
https://zapodaj.net/473bf54856bf2.jpg.html
A krótki wyrzut LH wiąże się z tym, że trudniej zajść w ciążę czy jak?
Wybaczcie, że zadaje takie pytania ale jestem w tym zielona i to moje pierwsze "starania" się i pierwsze owulaki😊 -
Limonka26 wrote:Manioka, dziewczyny dobrze mówią, możesz mieć krótki wyrzuć LH i ciężko wtedy wyłapać. U mnie to w ogóle ciężko jest wychwycić tymi horienmedical. Dla porównania robiłam równolegle te z domowego laboratorium i w momencie jak na tych z Allegro miałam już kreskę zbliżoną do kontrolnej, na domowym laboratorium miałam ciemniejszą niż kontrolną, a na drugi dzień oba jaśniały. Wrzucam zdjęcie, ale te z Allegro po kilkudniowym wyschnięciu tak zjaśniały, że wyglądają na totalne bladziochy, a na świeżo kreska testowa była już taka całkiem całkiem 😅
https://zapodaj.net/473bf54856bf2.jpg.html
Ja miałam identycznie! Nigdy nie uchwyciłam na tych z Allegro żeby kreska była ciemniejsza niż testowa. Dlatego jak widzę, że na horienmedical kreska już wyraźna to zaczynam testowanie też tymi z domowego laboratorium 😃 i na nich już mi wychodzą pozytywne chyba 😂Limonka26 lubi tę wiadomość
-
Mam mój wykres udostepniony, wiec mozesz zobaczyc🙊😆❤️ A cykle mam tak srednio 30 dniowe. Ostatnio mialam 32, a wczesniej 29Ola_45 wrote:A jak długie masz cykle? Może właśnie w takim cyklu zaskoczyło, różnie bywa. Tego ci życzę ❤️ W ciąży z moim synem też w okolicach owulacji było mało bzyku, chyba jeden raz z tego co pamiętam dzień po pozytywnym owulaku. I zaskoczyło ❤️👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
nick nieaktualnyManioka wrote:Just nie mam informacji na ulotce i nie mogę też znaleźć tej informacji na internecie..
Jedynie co jest napisane to to, że wynik wskazuje w 99, 8% i tyle🙈
Myślę, że mogłas po prostu przegapić Pik, ale najlepiej zrobić jeszcze kilka testów, aby sprawdzić czy kreska jednak nie ściemnieje -
Maniaka mnie też bolało podbrzusze A nagle dzisiaj mega mocno,do tego ten test i dopiero wyszło (pamiętaj, że byłam pewna owulacji tydzień temu). Więc profilaktycznie trzeba działać bo to nigdy nic nie wiadomo
Ola45 faktycznie masz wykres malowany 😍 ja bym na Twoim miejscu w czwartek robiła test:D0
Nikodemko super postanowienie działań
U nas już "po sprawie" ale tak się tu wkrecilam ,że zostaje Wam kibicowaćManioka lubi tę wiadomość
-
KarBar wrote:Dziewczyny czy was też tak boli podbrzusze jak na okres w czasie brania duphastonu ? Biorę go już długo ale pierwszy raz mam aż taki ból. 🙈🙈😳
KarBar, ja brałam Duphaston przez 2 cykle i to była męczarnia. Czułam się jakbym już była w ciąży, cycki spuchnięte i mega wrażliwe , wzdęcia ale nie takie na baki tylko po prostu twardy balon z brzucha i nie dałam rady nic robić tylko leżeć. Ale nie pamietam żebym miała bóle jak na okres. W sumie to lekarz mi przepisał D. bez zbadania proga, w ciemno bo się nie udaje. A po kilku miesiącach doedukowalam się na forum żeby żeby zbadać proga na 7 dni przed okresem i miałam raz 14 a raz 19 wiec nie mam raczej niedomogi. Może stad te objawy.
Dziewczyny powiedzcie ze jak ❤️ było dzień przed , w i dzień po pozytywnym teście owulacyjnym i po każdym był kubeczek to nie ma bata ze się nie udało i ze jakiś leniuszek w końcu dotarł do jajeczka 😝
No musi się w końcu udać :p nawet dziś jogę robiłam żeby trochę postać w pozycji psa z głowa do dołu 🤣😂🤣👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
przedszkolanka:) wrote:Maniaka mnie też bolało podbrzusze A nagle dzisiaj mega mocno,do tego ten test i dopiero wyszło (pamiętaj, że byłam pewna owulacji tydzień temu). Więc profilaktycznie trzeba działać bo to nigdy nic nie wiadomo
Ola45 faktycznie masz wykres malowany 😍 ja bym na Twoim miejscu w czwartek robiła test:D0
Nikodemko super postanowienie działań
U nas już "po sprawie" ale tak się tu wkrecilam ,że zostaje Wam kibicować
Spróbuję jeszcze jutro zrobić test i zobaczymy 😊
A jak przegapiłam pik to mam nadzieję, że jednak coś z tego będzie 🙈przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Zaczynamy marcowe testowanie ☺️
Dziś czekamy na wieści od snw 🤞🏻🍀Agut, sallvie, Just, Magda_Lena lubią tę wiadomość