Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia na pewno się udało 😊💚🤞
snw czekam na dwie kreseczki 🤞
I przesyłam mnóstwo wiruskow, jako że mamy 1 marzec, mój dzisiejszy test - ten na dole
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Także macie wiruski, dla każdej wystarczy, proszę się zarażać apsik apsik 💚💚Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 07:40
Monika7, abrakadabra, przedszkolanka:), Otter, Agut, Pomarańcza, mgielka, Natalia1992, Limonka26, Ester, Manioka, Magdaalena91, Nikodemka, Sendi94, CestLaVie, Nynka, Just, Paulinaaa, wariancja, Domistr, Ladinola, NataliaGie, _Hania, Magda_Lena, Ola_45, jo_ana, KarBar, joka789, Julkaaa, Niebieska Gwiazda, Gizmo 11 lubią tę wiadomość
-
Wow😍😍 z wykresu widzę, ze predko te kreseczki Ci wyszly, bo dzis dopiero 30 dzien cyklu- ekstra❤️ Kiedy beta??Beza27 wrote:Natalia na pewno się udało 😊💚🤞
I przesyłam mnóstwo wiruskow, jako że mamy 1 marzec, mój dzisiejszy test - ten na dole
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Także macie wiruski, dla każdej wystarczy, proszę się zarażać apsik apsik 💚💚👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
Agut wrote:Wow😍😍 z wykresu widzę, ze predko te kreseczki Ci wyszly, bo dzis dopiero 30 dzien cyklu- ekstra❤️ Kiedy beta??
Jutro idę na betę i progesteron, bo dzisiaj nie mam auta 😔 a w czwartek albo piątek (zależy kiedy mąż pojedzie do biura 🙈) zrobię sobie oprócz bety - glukozę, żelazo, magnez i TSH
Nie polecam testów pepino jakby się ktoś kiedyś nad nimi zastanawiał, wychodzi mi na nich cień cienia cienia 🤦🏻♀️ -
nick nieaktualnyBeza27 wrote:Natalia na pewno się udało 😊💚🤞
Także macie wiruski, dla każdej wystarczy, proszę się zarażać apsik apsik 💚💚
Gratulacje ! ❤❤ duuużo zdrówka!Beza27 lubi tę wiadomość
-
To czekamy na wyniki 😍 a to sa ktore testy na tych zdjeciach?Beza27 wrote:To prawda, dość szybko, teraz się zaczęłam zastanawiać czy ja dzisiaj mam dzień przewidywanego okresu czy jutro bo nie pamiętam czy mam 13dni fazy lutealnej czy w 13 dniu po owu dostaje małpę 🙈 już sama nic nie wiem i czuję że przestałam logicznie myśleć i cokolwiek pamiętać 🤷🏻♀️ ale w sumie teraz to już nie jest aż tak istotne
Jutro idę na betę i progesteron, bo dzisiaj nie mam auta 😔 a w czwartek albo piątek (zależy kiedy mąż pojedzie do biura 🙈) zrobię sobie oprócz bety - glukozę, żelazo, magnez i TSH
Nie polecam testów pepino jakby się ktoś kiedyś nad nimi zastanawiał, wychodzi mi na nich cień cienia cienia 🤦🏻♀️👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
Alutka, jesteś ze mną na 05.03 na testowanie, nie łam sie, bo ja tez sie zlamie😂 szczegolnie ze w sobote spotkanie parapetowkowe i nie wiem czy pic na smutki czy jednak wyjdzie pozytywny 😁 masz jakies dolegliwosci?
Ja mialam sobie nie szukac,wiec nie szukajac to boli mnie od kilku dni dziwnie podbrzusze i chodze w nocy siku jak nigdy🤷🏻♀️🤦🏻♀️😆Alutka128 wrote:Beza wysyłasz Wituski a ja zaczęłam właśnie kichać czytając ten post 😂😂😂
Pięknie ciemnieje krecha ❤️ cudownie patrzeć na takie testy z rana
Ja dla sportu siknę jutro na test, a nóż coś wyjdzie 😂👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
Hejka.
Beza piekne kreseczki!
Ja w tym cyklu od razu lecę na bete bo pozniej pół dnia przygladam sie testom i wyszlukuje jakichs przeblyskow czy moze jednak cos tam widac 😒😒
Tak to bede miala już czarno na bialym czy ciaza jest czy nie. Jesli tak to wtedy kupie sobie jakiegos sikanca na pamiatke 🤗Beza27 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Agut wrote:Alutka, jesteś ze mną na 05.03 na testowanie, nie łam sie, bo ja tez sie zlamie😂 szczegolnie ze w sobote spotkanie parapetowkowe i nie wiem czy pic na smutki czy jednak wyjdzie pozytywny 😁 masz jakies dolegliwosci?
Ja mialam sobie nie szukac,wiec nie szukajac to boli mnie od kilku dni dziwnie podbrzusze i chodze w nocy siku jak nigdy🤷🏻♀️🤦🏻♀️😆
Ja bardziej siknę dla tego że 02.01 wysikalam dwie krechy przy cb, a nóż teraz się do mnie uśmiechnie szczęście 😂
Ja z objawów to mam ból piersi, raz mocniej raz puszcza, najbardziej bolą wieczorem,
A wczoraj miałam apetyt jak nigdy 😂 na śniadanie zupa ziemniaczana, potem jedna kanapka że smalcem ze skwareczkami i ogoreczkiem, później znowu to samo, później na obiad indyka, później znowu kanapeczka ze smalczykiem a na kolację frytki 😂😂😂😂 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2023, 18:39
Beza27, Manioka, Ester lubią tę wiadomość
-
Rzeczywiscie marnie wypada w porownaniu z facelle🙊
Ja mam w domu jeden facelle i kilka babytest.Nikola.1984 lubi tę wiadomość
👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
No nie powiem, apetyt mocny😆daj znać jak bedziesz testowac, trzymam kciuki✊✊Alutka128 wrote:Ja bardziej siknę dla tego że 02.01 wysikalam dwie krechy przy cb, a nóż teraz się do mnie uśmiechnie szczęście 😂
Ja z objawów to mam ból piersi, raz mocniej raz puszcza, najbardziej bolą wieczorem,
A wczoraj miałam apetyt jak nigdy 😂 na śniadanie zupa ziemniaczana, potem jedna kanapka że smalcem ze skwareczkami i ogoreczkiem, później znowu to samo, później na obiad indyka, później znowu kanapeczka ze smalczykiem a na kolację frytki 😂😂😂😂👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
Beza27 wrote:Natalia na pewno się udało 😊💚🤞
Także macie wiruski, dla każdej wystarczy, proszę się zarażać apsik apsik 💚💚
Piękne kreseczki 😍
Nudnej ciąży życzę 😚
A ja łapie wiruski 🦠 ale tylko te ciążowe 😁
Beza27 lubi tę wiadomość
👩🏻 32l. 🧔🏻 34l.
Starania o pierwsze maleństwo od 08.2020👶
09.04.23. ⏸️
11.04 beta 118🥰
13.04 beta 274 💖
26.04 3mm kropka z serduszkiem ❤️ (5+6)
10.05 1.72 cm dzidzi 💓
17.05 2.48 cm człowieczka 💓
12.06 prenatalne - niskie ryzyka - 7.03 cm człowieczka 🩵 (13+1)
05.07 - 150 g chłopca 🩵(16+3)
26.07 - 292 g maluszka 🩵 (19+3)
07.08 - połówkowe-wszystko dobrze- 397 g Misia 🐨 🩵 ( 21+1)
16.08 - 466 g wstydnisia 🩵 (22+3)
06.09 - 903 g 🧸 (25 +3)
27.09 -1372 g 🧸 (28+3)
17.10 -1970 g 🐻 (31+2)
07.11 - 2786 g 🐻 (34+2)
21.11 - 3050 g 🧸 (36 +2)
03.12 - 3300 g 🧸 (38+0) szpital- przyjęcie na indukcję porodu ✊🏻
11.12 - Miłosz 3660 g, 55cm 💙
-
Limonka26 wrote:Beza, ale pięknie 😊 teraz trzymam kciuki za betę i już gratuluję 💚 i łapie wiruski 🤗
Manioka - z tego co wiem z tym wyrzutem LH chodzi tylko o to, że trwa krócej, ale nie na to raczej wpływu na zajście w ciążę po prostu ciężej wyłapać taki idealnie pozytywny test, najlepiej wtedy robić je częściej jak kreska już ciemnieje
Ester- dobrze wiedzieć, że ktoś poza mną ma takie przygody z tymi testami 🤪
Dziękuję za odpowiedź 😘
W takim razie czekam na dzień spodziewanej małpy, albo po prostu zrobię wcześniej test i tyle.
A teraz idę zrobić owulaka, zobaczymy co mi z niego dzisiaj wyjdzie 😊
Wczoraj jeszcze mąż na wieczór prosił żebym zrobiła owulaka, ale wynik taki sam jak z rana😐