Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDomistr wrote:Witajcie w marcu 😄 juz czuję powiew wiosny 💐
Beza jeszcze raz gratulacje, super rozpoczęcie naszego marcowego testowania 🥰
U mnie po intensywnych działaniach przez cały weekend najgorsze dwa tygodnie czekania 😅
Swoja droga nie wiem kiedy mogla być owulacja po tym zastrzyku, zrobiłam go w piątek kolo 21 i po kilkunastu minutach poczułam mocne ukłucie prawego jajnika, ale tylko chwilke (tam było jajeczko 25mm) potem czułam jeszcze podbrzusze i bolało mnie podczas ❤ tak dość mocno wiec nie mialam z tego przyjemności
W sobotę juz zero objawów ale podczas ❤ nadal czułam delikany bol i wczoraj juz zupełnie nic w trakcie ❤
Dziewczyny mam takie pytanie, bo u nas przytulanki zawsze jakos po północy i nie wiem czy ro zaliczać do kolejnego dnia czy jeszcze jako wieczorne? 🤔
U mnie już też po owu, zrobiliśmy co mogliśmy w tym miesiącu i też pozostaje już tylko czekać
Ja takie przytulanki zaliczam jako wieczorne 😛
Martyna rób testy już! Codziennie między 22-23, a kiedy zaczną ciemnieć to częścieji tak jak mówią dziewczyny zamów na zapas
Domistr lubi tę wiadomość
-
Just to pozostaje nam czekać i nie dać się zwariować 😅13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
nick nieaktualny
-
Witam się w 1 dniu marca 😃oby ten miesiąc przyniósł dużo pozytywnych testów 🤞✊ .
Landinola
Oby to jednak nie była 🐵, kciuki 🤞.
Martyna
Rób testy i zamów on-line ,kurier dostarczy 😙
U mnie 11dpo i żadnych objawów ,cycki nie bolą, jajnik nie kłują 🤷♀️moje przeczucie mówi że nie zobaczę w marcu 2 kresek, jestem tego prawie pewna 😒.
Już nastawiałam się psychicznie na kwiecień
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
02.2025 III procedura * 18 pęcherzyków i tylko 1 komórka 😭brak zarodków .
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 15:21
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:A ile jesteś dpo? ;P
Mogę być zarówno 18dpo jak i 11dpo.Ostatnio miałam bardzo szybko owulację w 10dc, bo akurat byłam u ginekologa na wizycie ale cykl był 31 dniowy, a teraz tak wcześnie nie czułam raczej objawów na owulację, trochę pózniej.
-
_Hania wrote:O to dochodzi element pewnego rodzaju niespodzianki, więc rzeczywiście, niewiadomo kiedy uznać test za wiarygodny. Ja bym i tak już sikała
Ale ja jestem złym doradcą. Po prostu sama nie mogę wysiedzieć.
Wczoraj jeszcze miałam dużo objawów, ale dziś na razie spokój. Zakladam, że to tylko moja psychika -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 15:21
-
nick nieaktualny
-
Manioka ja sytuacja? Mówiłam wczoraj,że dzisiaj Bedzie ciemniejszy !
Hania ciekawa jestem jak u Ciebie
Moja owu teraz to masakra. Wczoraj nie mogłam chodzić..
Ladinola rób testa A nie tu do @ odliczasz ;p
Alutka A Ty nie miałaś rekreacyjnie dzisiaj testować?🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 13:03
Manioka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 15:22
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Manioka ja sytuacja? Mówiłam wczoraj,że dzisiaj Bedzie ciemniejszy !
Alutka A Ty nie miałaś rekreacyjnie dzisiaj testować?🤔 -
przedszkolanka:) wrote:Manioka ja sytuacja? Mówiłam wczoraj,że dzisiaj Bedzie ciemniejszy !
Alutka A Ty nie miałaś rekreacyjnie dzisiaj testować?🤔
Kochana Łap i powiedz co o tym myślisz 😅
I dzisiaj zobaczyłam na bieliźnie kremowy śluz.. Czy to normalne? Kurde.. Wyszłam już z obiegu i nic nie pamiętam 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 13:15
-
Manioka po 1 -nie wiem skąd to wiem ,ale nie robi się rano owulaków! Nie wcześniej jak 11 (chyba rano jakieś stężenia są wyższe czy coś tam)🙈
Po 2-daje 2h i będzie mega pozytyw (chyba że ten jest mokry jeszcze?) 😍 w każdym razie dzisiaj biegniesz za mężem 🙈😂Manioka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Jeśli w tym cyklu nie zaskoczy, będziecie próbować dalej?
Wczoraj jeszcze wcześnie było 😂Po prostu tak jak wcześniej starania wyglądały. Na drugie mamy tez duzo myśli "przeciw" i ze względu na ten kariotyp ale tez póki co nie jesteśmy w dobrej sytuacji bo dom mamy w dramatycznym stanie, ten stary mój rodzinny co będziemy go remontować, do końca roku moze by się udało zrobić łazienkę bo nie ma 😬 , kuchnię bo teraz jest zastępcza kuchnia w pokoju a mąz będzie ogarniał hydraulikę, a z ogrzewaniem centralnym juz cięzko to widzę... Chociaz wiadomo, dziecko nie pojawia się od razu, pewnie bysmy zdązyli do końca roku z podstawami. Wcześniej mieliśmy fajne warunki na wynajętym ale cóz przez pandemię straciłam pracę, od pazdziernika nie mogę znalezć następnej... Więc więcej jest przeciw niz za tym by próbować.
A argumenty za próbowaniem to mam takie, ze póki jestem na tyle młoda to lepiej próbować, kolejny to studia, za rok chcę iść na studia ale jednak po studiach chcę pracować w zawodzie a jak odłozę ciąze na "po studiach" to tez bez sensu, lepiej się "przemęczyć" studia+niemowlak niz potem i tak nie pracować w zawodzie po studiach od razu. A no i mąz ma swój argument, ze wolałby być w niedalekim czasie zostać ojcem bo wiadomo starszy się robi a natyrał się fizycznie od 17 roku zycia ze juz serio traci powoli siły. -
przedszkolanka:) wrote:Manioka po 1 -nie wiem skąd to wiem ,ale nie robi się rano owulaków! Nie wcześniej jak 11 (chyba rano jakieś stężenia są wyższe czy coś tam)🙈
Po 2-daje 2h i będzie mega pozytyw (chyba że ten jest mokry jeszcze?) 😍 w każdym razie dzisiaj biegniesz za mężem 🙈😂
😂😂 Mąż ciągle w kontakcie i sam pytał o ten test właśnie przed chwilką 😂😂 także już sam wszystko zaplanował beze mnie😂😂🙈
A co do testu to jeszcze był delikatnie mokry, ale nie mogłam już wytrzymać 😂😂
A dwa jak to jest z tym śluzem? Nie powinien być inny? Nie ma go w dużej ilości ale jest kremowy no i ten ból brzucha... 😐przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Manioka wrote:😂😂 Mąż ciągle w kontakcie i sam pytał o ten test właśnie przed chwilką 😂😂 także już sam wszystko zaplanował beze mnie😂😂🙈
A co do testu to jeszcze był delikatnie mokry, ale nie mogłam już wytrzymać 😂😂
A dwa jak to jest z tym śluzem? Nie powinien być inny? Nie ma go w dużej ilości ale jest kremowy no i ten ból brzucha... 😐
Śluz przy owulacji i właściwie chwile przed powinien być bardziej ciągnący, jak białko kurze. U mnie kremowy pojawia się po owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 13:48
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 15:22
Ladinola lubi tę wiadomość
-
.