Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alutka128 wrote:No kurcze właśnie nie ma tu takiej możliwości... Ja mieszkam w Serbii, w wiosce KURŠUMLIJA (śpisz sobie w google maps bo serio to jest mała miejscowość) apteka jedna na całą wiochę... A przez internet zamówić z allegro np nie mogę bo nie ma dostawy do Serbii 😂😂😂
-
abrakadabra wrote:Alutka gratulacje 😋
Bez urazy, ale podchodziłabym trochę do tego z dystansem. Bo ostatnio dosyć często masz jakies cienie
Moze lepiej wybierz sie na bete
Trzymam kciuki
Ja miałam cień przedwczoraj tylko no i w cb miałam kreskę 😂 fakt robiłam test w 17dc dla żartów i tam był cień bo byl zalany test 😂😂 -
nick nieaktualny
-
Mi też😒 już codziennie mam myśl, a sprawdzę!- ale jednak rezygnuję, bo nie chce tego zobaczyć😁 a miesiączka za dwa dni ma być🤷🏻♀️Ladinola wrote:I mąz do mnie napisał czy jutro by testu nie zrobić jednak. Nie chce mi się sikać negatywów, wolę poczekać na okres.
Ladinola lubi tę wiadomość
👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
Tyle kreseczek się sypie, że zaczynam się martwić, że dla mnie już nie starczy tych kresek
Manioka lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Manioka wrote:Eee co Ty opowiadasz 😅
My też musimy też te kreski otrzymać 😂
mówisz, że marzec będzie wyjątkowym miesiącem w którym wszystkie staraczki otrzymają dwie kreseczki?
nie obraziłabym się
Dorota31, Manioka, Halmaanam, NataliaGie, Magda_Lena lubią tę wiadomość
nick nieaktualnysallvie wrote:mówisz, że marzec będzie wyjątkowym miesiącem w którym wszystkie staraczki otrzymają dwie kreseczki?
nie obraziłabym sięManioka, sallvie, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2023, 18:43
-
sallvie wrote:mówisz, że marzec będzie wyjątkowym miesiącem w którym wszystkie staraczki otrzymają dwie kreseczki?
nie obraziłabym się
Chciałabym tak powiedzieć😊 ale jak nie mam pewności to nic nie mówię 😂
Jak na razie to widzę, że ⏸️ się co chwilę sypią, więc i może Nam się sypnie😅🤞
W marcu 28 brałam ślub, więc może będzie jeszcze bardziej szczęśliwy niż tylko świętowanie rocznicy🤞😁 -
Ester wrote:Ewelina, beamyx gratulacje!!! ale super! 😍
Ja zaczynam mieć wątpliwości czy miałam wogole owulacje... zawsze bolały mnie piersi po owulacji, a teraz nic. Dodatkowo temperatury jakieś niskie. Co prawda dopiero rozpoczęłam przygodę z mierzeniem temperatury i w nocy brałam lek przeciwbólowo-przeciwgorączkowy bo dopadło mnie jakieś zapalenie pęcherza chyba że zasnąć nie mogłam 😢 niby wiem, że nie powinnam się tym martwić ale jakoś smutno mi się patrzy na te moje temperatury 😂 ale chce sobie wyrobić nawyk. -
Ladinola wrote:To byłby najciekawszy wątek, byle oczywiscie z samymi szczęśliwymi porodami!
o to, to.
oby tylko same szczęśliwe porody !Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie wrote:Tyle kreseczek się sypie, że zaczynam się martwić, że dla mnie już nie starczy tych kresek
Manioka, sallvie, Agut lubią tę wiadomość
-
Manioka wrote:Chciałabym tak powiedzieć😊 ale jak nie mam pewności to nic nie mówię 😂
Jak na razie to widzę, że ⏸️ się co chwilę sypią, więc i może Nam się sypnie😅🤞
W marcu 28 brałam ślub, więc może będzie jeszcze bardziej szczęśliwy niż tylko świętowanie rocznicy🤞😁
My mamy rocznicę ślubu 7 kwietnia, i jakby się teraz nie udało to następne testowanie właśnie w okolicy rocznicy by było, ale jednak wolałabym już dostać "prezent"Magda_Lena lubi tę wiadomość