Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny_Hania wrote:Ale cudowne zdjęcia waszych zwierzaków. Cudowne, że są tacy dobrzy ludzie. Macie piekne serca
Dzień dobry! Jak sobota? U nas słoneczna ale zimna! -
nick nieaktualnyManioka wrote:Ladinola pięknie kociaki😍
Ja niestety mam na kotki alergie😐
Za to ja mam psa Westa, który zwie się Heniu😅
Tym imieniem zrobił furorę na osiedlu 😂
Od razu jak go wzięłam z hodowli i popatrzyłam na niego to wiedziałam, że będzie miał na imię Heniek🤦♀️😂
Jak u Was dziewczyny samopoczucie?
U mnie dzisiaj 19dc i tak się zastanawiam kiedy dostrzegłyście jakiekolwiek objawy ciąży 🤔?Manioka lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:A to u nas Czesława robi furorę w lecznicy jak ktoś usłyszy jej imię. Mamy jeszcze Bunię tak jak wyżej pisałam, psy - Klusek (Lucek zdrobniale 😂) i Demon (czarny).
Zwierzaki są fajne 😊
Od małego u nas zawsze jakiś pies był w domu 😊
Niestety zdjęcia nie wstawię, bo zmieniłam telefon i nie mam zdjęć obecnie 😒
Lucek - też fajnie😁Ladinola lubi tę wiadomość
-
Monika7, możesz mi wpisać 🐒 zamierzam w przyszłym miesiącu zbadać sobie progesteron, bo te plamienia po 3-4 dni przed miesiączką wydają mi się jednak dobrym tropem do zbadania. Mam ogromne PMS w cyklu, do tego miałam dwa razy zabiegi wycięcia guzków piersi, co gdzieś tam może być zwiazane z progesteronem🤷🏻♀️ W tym miesiącu już nie zdąze testowac ponownie🙊👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:No i u mnie 33dc, jeśli do jutra okres się nie pojawi to już jutro zatestuje. 🙄 Jeśli będzie negatywny to mam nadzieję, że pełny powrót do treningów poprawi mi gospodarkę hormonalną.
Ja będę testować za tydzień - 25dc, bo nie wiem jaki ten cykl będzie.
Ostatnio miałam 26 - dniowy cykl😊
Jutro jadę kupić testy i będą czekać na swoją kolej. Ale w głębi duszy czuję, że nic z tego.. 😒 -
nick nieaktualny
-
Alutka - nie sugeruj sie tymi kreskami, serio Jesli masz mozliwosc to zrob bete. Sama stresowalam sie jasniejaca kreska, a beta rosla.
-
nick nieaktualnyAlutka128 wrote:https://naforum.zapodaj.net/afb02b8e8768.jpg.html
U góry z wczoraj dolny z dzisiaj .. już mi się ryczeć chce że jest coś nie tak... 😭Gizmo 11 lubi tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:https://naforum.zapodaj.net/afb02b8e8768.jpg.html
U góry z wczoraj dolny z dzisiaj .. już mi się ryczeć chce że jest coś nie tak... 😭
Alutka nie wyciągaj jeszcze pochopnych wniosków .
Te testy są takiej samej czułości i z tej samej firmy ?
Nie rób testów codziennie bo różnica między nimi wcale nie musi być spektakularna ,co 2 dzień wystarczy .Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Ladinola wrote:Nie rób testów już, bo nawet większa ilość wypitej wody, płynów, zjedzenie owoców, będzie się odbijać na intensywności kreski. Na pamiątkę zrób sobie za tydzień, dwa. Teraz wdech, wydech, nie stresuj się bo to szkodzi! ♥ Zajmij czymś głowę i byle do wizyty! ♥
Boże już jestem tak załamana że szok... Powinna ta krecha byc mocniejsza niż wczoraj popołudniu.... -
Agut wrote:Monika7, możesz mi wpisać 🐒 zamierzam w przyszłym miesiącu zbadać sobie progesteron, bo te plamienia po 3-4 dni przed miesiączką wydają mi się jednak dobrym tropem do zbadania. Mam ogromne PMS w cyklu, do tego miałam dwa razy zabiegi wycięcia guzków piersi, co gdzieś tam może być zwiazane z progesteronem🤷🏻♀️ W tym miesiącu już nie zdąze testowac ponownie🙊
Agut lubi tę wiadomość
-
Ewelina26 wrote:Alutka nie wyciągaj jeszcze pochopnych wniosków .
Te testy są takiej samej czułości i z tej samej firmy ?
Nie rób testów codziennie bo różnica między nimi wcale nie musi być spektakularna ,co 2 dzień wystarczy .
Tak, tej samej firmy i ta sama czułość....
A może wyszła ta Krecha słabsza bo może za mało trzymałam w moczu go? Bo w sumie ten pasek bardzo powoli się lądował.... -
nick nieaktualnyAlutka128 wrote:Tak, tej samej firmy i ta sama czułość....
A może wyszła ta Krecha słabsza bo może za mało trzymałam w moczu go? Bo w sumie ten pasek bardzo powoli się lądował.... -
Alutka, może jedź te 50 km i zrób tą betę? Może będziesz spokojniejsza? Trzymam kciuki mocno!