Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Manioka wrote:Eii to może dopiero teścik wyjdzie pozytywny🤞😁
Poczekaj parę dni i go ponów 😊
Może te piersi, zawroty głowy i brak apetytu to właśnie objawy 😊
Trzymam za Ciebie mocno kciuki🤞🤞🙏⏸️
Ja sobie nic nie wmawiam tylko czekam na sobotę.
Będzie to 25dc😊 więc będę 10 dni po owu😊
U mnie już 12dpo więc mało prawdopodobne chyba, że jakimś cudem wczoraj te bóle to była implantacja, ale już nie wmawiam sobie cudów, serio 🙈 a testy robiłam o czułości 25
Oj to u Ciebie jeszcze full czasu na pojawienie się objawów! Właściwie to nawet mało prawdopodobne, że już byś je miała tak wcześnie 😊 będzie dobrze! 🍀 -
Limonka26 wrote:U mnie już 12dpo więc mało prawdopodobne chyba, że jakimś cudem wczoraj te bóle to była implantacja, ale już nie wmawiam sobie cudów, serio 🙈 a testy robiłam o czułości 25
Oj to u Ciebie jeszcze full czasu na pojawienie się objawów! Właściwie to nawet mało prawdopodobne, że już byś je miała tak wcześnie 😊 będzie dobrze! 🍀
Ehhh.. No ja sobie wmawiam, że po prostu już powinnam je mieć..😐
Ja mam test o czułości 10 na sobotę, więc chyba powinien być już wynik miarodajny 😐
Strasznie się tym wszystkim stresuje i denerwuje..
Dobrze, że mój ma w sobotę wolne to w razie "w" jakoś ten negatyw przeżyje 😅
Ale podbudowałaś mnie bardzo!! ❤️Limonka26 lubi tę wiadomość
-
Hej, mi niestety proszę wpisać 🐵
44 lata
Klinika Vitrolive / Bocian
KIR: Bx
Obecne: 2DS1
Brakujące: 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DS1
Rozjechane cytokiny - TNF alfa > 48tys., IL2>500, IL10>9000
ANA 2 - ujemne
On - morfologia 0%, fragmentacja DNA 11%
08 - 12. 2019 - 3 procedury IVF - łącznie 5 blastek, transfery nieudane
02.2020 - 09.2021 stymulacja aromkiem- 05.2020 - [*] 8tc
10.2021 - IV procedura IVF KD - 10 blastek ❄️ 11.2021 - 4AA - 🙁, 12.2021 - 4AA - 🙁
04.2022 - 4AA - accofil, intralipid, AH, embryoglue, encorton, heparyna
10dpt - 114mlU/ml, 12dpt - 355mlU/ml,16dpt - 2259mlU/ml, 6t3d 💔-krwiak
06.2022 - 4AA - accofil, intralipid, embryoglue, prograf/ encorton
8dpt - 135,8mlU/ml, 10dpt - 313,3mlU/ml, 14dpt - 1235mlU/ml
28dpt - mamy❤️, CRL-0,71cm -6t4d
9t6d - 3,02cm CRL, 12t - prenatalne ok, NIFTY - zdrowa 👧
20t0d - połówkowe ok
38t - CC, 2320g, 49cm -
Manioka wrote:A ja jak zwykle przed okresem mam doły😊
Także nawet mi się testować nie chce, bo wiem co będzie... 😐
Dziewczyny mam tak samo...[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
Laski u mnie dalej plamienie😂🤷♀️ dzisiaj 5 dzien plamienia, jak nie zamieni się w małpe do piatku to pojde do gin😂 testowalam w sobote to biel. Dzisiaj 11 lub 12 dp bo juz sie gubię w tych obliczeniach🤦♀️🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2021, 10:16
-
Manioka wrote:Zapoczątkowałam dzisiaj dzień dołowania się? 😅
To i ja dołączam do zdołowanych 😂 u mnie chyba w tym cyklu nie było owulacji... temperatury skaczą jak chcą, ale niskie niestety. No i wyjątkowo nie bolą mnie piersi i nie mam wzdętego brzucha jak zazwyczaj bywało po owulacji. Jedynie mdłości zostały jak co cykl 😂Manioka lubi tę wiadomość
-
Czeeeesc 😊 wczoraj czułam lekkie bóle okresowe więc dzisiaj zrobiłam pinka i wydawało mi się że jest cień więc poparłam swoją teze north testem który szybko ja obalił 😂 mogę wam wrzucić tego pinka ale nie ma sensu chyba się nad nim nawet zatrzymywać
-
Natalia1992 wrote:A ja dziś 10 dpo i zero objawów... Nic nie ciągnie, nie boli, humor nawet dobry:)
Tylko jak pomyślę że pewnie znowu nie wyszło, to łapie doła. Możliwość zobaczenia białego testu odstrasza mnie przed testowaniem.13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Dastiny wrote:Czeeeesc 😊 wczoraj czułam lekkie bóle okresowe więc dzisiaj zrobiłam pinka i wydawało mi się że jest cień więc poparłam swoją teze north testem który szybko ja obalił 😂 mogę wam wrzucić tego pinka ale nie ma sensu chyba się nad nim nawet zatrzymywać
Dawaj tego pinka tu 😊
Dziewczyny, ja też zdecydowanie mam mega dola dziś -
Powiem Wam, ze ostatnio mam takie PMS, ze jakas tragedia... albo to te starania mnie wykanczaja. Myslalam, ze podejde na loozie do wszystkiego, szczegolnie, ze ginekolog mowila, aby rok starac sie spontanicznie i bez spiny. Maz moj jest lekarzem, wiec tez mi mowil ze to norma roczne starania i zebym przestala tak to przezywac i nie wyszukiwala sobie chorob i badan do zrobienia. Takze musze sobie duzo w glowie poukladac 🙊👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
U mnie cały czas mdłości na zmianę z normalnym samopoczuciem. Na Dzień Kobiet dostałam pudełko ulubionych galaretek w czekoladzie. Jak miałam lepszy moment, to jadłam 1-2. Jak gorszy, to zamiast czekoladek był napar z mięty. Pudełko, które normalnie zostałoby opróżnione jeśli nie na jednym posiedzeniu, to do końca dnia, nadal stoi w kuchni. Mąż patrzy na mnie dziwnie i pyta: kim jesteś i co zrobiłaś z moim Miaukensem?
-
Coś tam widać, jak się rozjaśni ekran na maksa ale wiem, że zdjęcie jeszcze osłabia efekt. A który dpo jesteś?
Mnie w ogóle załamały panie z apteki... Stwierdziłam, że jak dziś zrobiłam bobotest 25miu/ml to może do jutra jeszcze połudzę się trochę i kupię jakąś 10. A jak nie na jutro to będzie na następny cykl. Mówię do pani, że poproszę jakiś czuły test ciążowy, ale o czułości 10 nie 25. Patrze wyciąga mi bobotesta 🤦🏼♀️ To jej mówię, że ten jest 25, a kiedyś kupowałam tu taki jakiś inny o czułości 10. Patrzę - wyciąga Pinka, w pierwszej chwili myślę super, ale dojrzałam z daleka że to nie ten czuły. Mówię do niej: to też nie jest ten super czuły. Ona widzę, że nie ogarnia i tłumaczy mi „Ale proszę pani, ten test wykryje ciąże już 7 dni PO” 🤦🏼♀️ Poddałam się, nie miałam jej już siły tłumaczyć i wzięłam tego nieszczęsnego Pinka o czułości 20 😂🤦🏼♀️ -
Limonka26 wrote:Coś tam widać, jak się rozjaśni ekran na maksa ale wiem, że zdjęcie jeszcze osłabia efekt. A który dpo jesteś?
Mnie w ogóle załamały panie z apteki... Stwierdziłam, że jak dziś zrobiłam bobotest 25miu/ml to może do jutra jeszcze połudzę się trochę i kupię jakąś 10. A jak nie na jutro to będzie na następny cykl. Mówię do pani, że poproszę jakiś czuły test ciążowy, ale o czułości 10 nie 25. Patrze wyciąga mi bobotesta 🤦🏼♀️ To jej mówię, że ten jest 25, a kiedyś kupowałam tu taki jakiś inny o czułości 10. Patrzę - wyciąga Pinka, w pierwszej chwili myślę super, ale dojrzałam z daleka że to nie ten czuły. Mówię do niej: to też nie jest ten super czuły. Ona widzę, że nie ogarnia i tłumaczy mi „Ale proszę pani, ten test wykryje ciąże już 7 dni PO” 🤦🏼♀️ Poddałam się, nie miałam jej już siły tłumaczyć i wzięłam tego nieszczęsnego Pinka o czułości 20 😂🤦🏼♀️ -
Limonka26 wrote:Coś tam widać, jak się rozjaśni ekran na maksa ale wiem, że zdjęcie jeszcze osłabia efekt. A który dpo jesteś?
Mnie w ogóle załamały panie z apteki... Stwierdziłam, że jak dziś zrobiłam bobotest 25miu/ml to może do jutra jeszcze połudzę się trochę i kupię jakąś 10. A jak nie na jutro to będzie na następny cykl. Mówię do pani, że poproszę jakiś czuły test ciążowy, ale o czułości 10 nie 25. Patrze wyciąga mi bobotesta 🤦🏼♀️ To jej mówię, że ten jest 25, a kiedyś kupowałam tu taki jakiś inny o czułości 10. Patrzę - wyciąga Pinka, w pierwszej chwili myślę super, ale dojrzałam z daleka że to nie ten czuły. Mówię do niej: to też nie jest ten super czuły. Ona widzę, że nie ogarnia i tłumaczy mi „Ale proszę pani, ten test wykryje ciąże już 7 dni PO” 🤦🏼♀️ Poddałam się, nie miałam jej już siły tłumaczyć i wzięłam tego nieszczęsnego Pinka o czułości 20 😂🤦🏼♀️
Z paniami z apteki naczytałam już się kilku podobnych historii widać, one nie mają pojęcia, że testy ciążowe mają jakąś czułość. Liczy się tylko to, że producent napisał, że wykryje ciążę po tygodniu 😆🤦♀️
A kojarzy ktoś, jaką czułość ma test z rosmanna strumieniowy check&go? bo nie doszukałam się tej informacji na opakowaniu🤷♀️Limonka26, Hanek lubią tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS