Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
sallvie wrote:Ja robiłam dwa dni temu test 12dpo i było biało, a zobacz dzisiaj 14dpo jaka ładna kreska.
Też jeszcze dwa dni temu mówiłam, że nic z tego. A jednak.
Póki nie ma okresu zawsze jest nadzieja !!sallvie, Magda_Lena, Monika7 lubią tę wiadomość
13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Domistr wrote:Super! Piekna kreska, gratuluje😍 nie ukrywa, że dałaś mi iskierke nadzieji 🤭🙂
Już zawsze będę powtarzać, że na prawdę póki okres nie przyszedł jeszcze nic nie jest przesądzone.
W ogóle to jak ciąża ciąży nierówna już od początku.
W poprzedniej ciąży pozytywny test wyszedł mi już 9dpo i to o godzinie 19 !!
a teraz dopiero 14dpoDomistr lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualnySallvie gratuluje i trzymam kciuki za piękną betę!
U mnie dzisiaj wg apki owulacja. Wczoraj ❤️ Z kubeczkiem - mega dziwne uczucie 😅 i zobaczymy
Jeśli by się udało, to będziemy mieć kwarantannowe dziecko, bo test na covid wyszedł pozytywny 🥶
Są jakieś inne sposoby na zbadanie prolaktyny? Bo na test nie uda mi się pojechać 🤦♀️
Jeśli mogę, to proszę o przepisanie mi testowania na 24 marca 🙈Monika7 lubi tę wiadomość
-
sallvie wrote:Pojechałam po test, bo i tak po kurtkę i buty dla syna jechałam
Aaaaa gratulacje! 🥰 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnjucha wrote:Z głupoty zrobiłam jeszcze dzisiaj owulaka. Jak tak dalej pójdzie,
To testować będę w kwietniu 🤦♀️
https://imgupload.pl/images/2021/03/09/ABFD5FA4-F071-4CC0-BFEA-869771D2E2C1.pnghttps://imgupload.pl/images/2021/03/10/7BE20716-1370-4762-BB78-CCFD51BE9005.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:U mnie 4dc, przyszła już paczka z termometrem więc od jutra już zaczynamy mierzenie temperatury. 🙈
Właśnie dzisiaj powiedziałam do męża, że jak dostanę teraz 🐒 to zamawiam na allegro termometr i ovulaki😁
Jeszcze się fajnie składa bo przed ovu mam wizytę u lekarza to może coś się dowiem😁 -
nick nieaktualnyManioka wrote:Właśnie dzisiaj powiedziałam do męża, że jak dostanę teraz 🐒 to zamawiam na allegro termometr i ovulaki😁
Jeszcze się fajnie składa bo przed ovu mam wizytę u lekarza to może coś się dowiem😁
A w piątek mam dentystę, ząb do leczenia, albo dwa, zobaczymy jak pójdzie. A w kwietniu czeka mnie rwanie. Może na razie się poobserwuje i najpierw porobię porządek z zębami i po tym zaczniemy starania. 🤔 Zobaczę jak to wyjdzie. 😂 -
Natalia1992 wrote:Właśnie nie mam żadnych objawów, kompletnie zero...
Brak objawów to tez moze byc jakis objaw.
Ja przy pierwszej ciazy mialam najwiecej objawow a byly to jedynie wrazliwe piersi, tradzik i ból miesiączkowy, przy drugiej ciazy czesto latalam siku. A teraz nic 🙈Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualnyLadinola i Manioka : jaką metodą będziecie badać temperaturę?
Natalia1992 : dokładnie tak jak Dziewczyny piszą. Nie ma @ piłka w grze
Ladinola : na moje też, choć wczoraj też tak myślałam. I ostatnio też 🤷♀️ Ten cykl miał być na luzie, a przyznam szczerze, że zaczyna mnie to już 🤬😂 -
nick nieaktualnyAnjucha wrote:Ladinola i Manioka : jaką metodą będziecie badać temperaturę?
Natalia1992 : dokładnie tak jak Dziewczyny piszą. Nie ma @ piłka w grze
Ladinola : na moje też, choć wczoraj też tak myślałam. I ostatnio też 🤷♀️ Ten cykl miał być na luzie, a przyznam szczerze, że zaczyna mnie to już 🤬😂 -
nick nieaktualnyLadinola wrote:Ja jak zwykle waginalnie, w ustach mogą być jakieś odchylenia bo nie zawsze tak samo przycisnie się językiem termometr itp.
No ja chyba też od następnego cyklu przerzucę się na waginalne. Po mierzę temperature od razu rano, jeszcze często w półśnie i często termometr wskazuje np 34 albo 36,2 bo albo mi wypadnie, albo za słabo przycisnę językiem 🤦♀️