METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
@ wparowała ...
ale nawet nie zdążyłam się zmartwić, bo w czwartek na nocnej zmianie coś źle się poczułam, a piątek tak mnie rozłożyło,że mężuś musiał mnie do doktorki zawieźć, bo nie odważyłam się auta prowadzić.Wirusowa angina ropna(mama chora, siostra też wcześniej leżała).Wczoraj myślałam,że umrę, jeszcze dziś mi literki skaczą, jak piszę.Oczywiście-antybiotyk.Boli mnie wszystko,z bólu momentami myślałam,że płakać będę.A pociłam się jak mysz-mężuś tylko kołdry wymieniał" Bóg nie wysyła nas na pole bitwy bez potrzebnego nam sprzętu" -
O bidulko... nie dość że @ to jeszcze angina.... masz ty się, oj masz... jakis wirusy tej anginy panują bo wokół mnie tteż sporo osób na nią chore... zdrówka Ci wobec tylko życzę i żeby to wszystko minęło jak najszybciej :*
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyhej. dziewczyny miałyście taką sytuację, że zaraz po okresie, po czerwonych karteczkach pojawiał się od razu śluz peakowy i to 10KL ??? jestem bardzo zaskoczona bo zazwyczaj po okresie miałam 2-3 dni suche i dopiero śluz peakowy, czy to może oznaczać, że owulacja będzie wcześniej niż zwykle?
-
ja mam tak zawsze.... i trwa do dnia przed owulacją... owulacja wg testów owu ok 16 dnia cyklu więc nie jest przyspieszona... lekarz niestety nie powiedział dlaczego tak sie dzieje.. powiedzial tylko ze to ze nia mam na owu sluzu peakowego to moze być przyczyna zapaleń
-
nick nieaktualnyJa też tak miewałam przyczym u mnie są plamienia do 10dc więc nie dziwne że od razu wchodzę w fazę płodną. Mogło Ci się coś poprzestawiać. Obserwuj się to może Ci się uda zaobserwować wcześniejszą owulację.
Ja wychodzę z założenia że każda taka anomalia to dobra sprawa. Może to akurat będzie ten cykl skoro jest inny niż poprzednie -
PS. Krupniku już brak-wszystkim smakował, nie tylko rekonwalescentkom.Jutro jarzynowa-z młodych warzywek z ogródka Te zupy to na mięsie-wiem,że niby takie niezdrowe,ale "ma być smacznie jak u mamy", więc tak musi po prostu być...
Eh, tak kocham gotować-przez te nasze problemy zdrowotne, to mi się mózg lasuje i w ogóle nie mam pomysłu jak tu z tego talentu zrobić źródło zarobku(jakiegoś niesztampowego).
" Bóg nie wysyła nas na pole bitwy bez potrzebnego nam sprzętu" -
Jeśli chcecie to zobaczcie fajny film o endomendzie - zobaczcie od środka co to za menda https://www.youtube.com/watch?v=fuxqTFfVAB8
Eweośińska trzymam kciuki ale mysl pozytywnie - norma to norma
bedą chetniej rodzące znieczulać bo staniało ale za to cesarki zdrożały i to będą niechętniej wykomnywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 10:01
-
Hej dziewczyny nie wiem czy którejś sie przyda ale może akurat wklejam bo może któraś skorzysta
http://www.mazovia.pl/aktualnosci/art,5031,z-posiedzenia-sejmiku-.html
chca wprowadzic refundacje napro na lata 2016-2018
nie wiem jak dokładnie bedzie funkcjonowalo ale moze warto sie dopytac
powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:32
Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny nie wiem czy którejś sie przyda ale może akurat wklejam bo może któraś skorzysta
http://www.mazovia.pl/aktualnosci/art,5031,z-posiedzenia-sejmiku-.html
chca wprowadzic refundacje napro na lata 2016-2018
nie wiem jak dokładnie bedzie funkcjonowalo ale moze warto sie dopytac
powodzenia
O, woooow!
Teraz jeszcze tylko przeprowadzić się w mazowieckie...
-
Ewosińska wrote:Mam wynik markera CA125-32,12(norma 35).Zobaczymy co doktorek powie.
Hm, mi wyszło 31,4 i uznałam, że w normie, dziewczyny w necie często miały mocno poprzekraczane wyniki, więc olałam temat. Mam nadzieję, że nie był to błąd? -
witamina D i B12- od 8.07.2014 67,01 kg
vigantol 1*8 kropli do śniadania
calperos500 1*1 tab do kolacji (bez recepty)
B12 1*2 tab (1 tab 10 qg)(bez recepty)
wyniki robione 6.07.2015
HCG ujemny
Estradiol 103,6 pg/ml
normy: 12.5 - 165 ff
86 - 498 środek cyklu
44 - 211 fl
Progesteron: 15.95 ng/ml
0,2 - 1,5 ff
0,8 - 3 -środek cyklu
1,7 - 27 fl
Mam też wykrytą bakterie uroplazme i mamy z męzem sie przeleczyć przez 2 tygodnie po kolacji Unidox Solutab + brak współżycia..więc kolejny cykl nie uda mi się zajść w ciąże....
-
nick nieaktualnyMajeczko,nam unidox pomógł i teraz jesteśmy zdrowi tak więc głowa do góry
pamiętaj tylko by nie dopuścić do poczęcia do momentu potwierdzenia, że jesteście już zdrowi, ale na pewno dr Wam to mówiłWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:42
majeczka87 lubi tę wiadomość