METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
KMK -ja tez uwazam,ze masz prawo do swojej decyzji i to Twoj wybor.Zgadzam sie tez co do seksu na zawolanie.
Ale nie wiem jak tam inni ale dla mnie akurat nie to jest istotne w iui,ze to uwlaczajace bo o tym w ogole nie mysle.Nie ma to znaczenia bo dla nas to po prostu ciezki grzech i dlatego sie nie zdecydujemy.Kiedys juz dosc nagrzeszylam,czego do dzisiaj zaluje i teraz sie naprawde staram jak moge nie zbaczac z obranej drogi.
Ale kazdy ma swoje zycie,swoja droge i sam dokonuje wyborow i nie mnie to oceniac.
Zycze Ci,zebys jak najszybciej zostala mama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 20:51
KMK, Noskapina, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. (Jan Paweł II)
-
nick nieaktualny
-
KMK - ale zostaniesz tu z nami,nie?
To,ze mamy na jakis temat inne zdanie to nie znaczy,ze nie bede trzymac kciukow zebys szybko zostala mama.
No i dyskutowac o iui dalej nie zamierzam.
My juz niedlugo bedziemy mieli trzy lata staran i teraz dalismy sobie na luz.Musze znalezc hematologa,juz do kilku dzwonilam ale terminy maja takie,ze cos strasznego.W tej chwili to jakos mi to jest obojetne,ze nie mamy dzieci ale nie wiadomo jak dlugo.Fum mnie pociesza,ze jakas kobieta urodzila w wieku 60 lat to mamy jeszcze czas.No jednak w jej slady nie pojde.KMK lubi tę wiadomość
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. (Jan Paweł II)
-
nick nieaktualnyPewno że tutaj zostaję! Nigdzie się nie wybieram. Nadal przecież prowadzę kartę (czwartą). Nadal biorę i będę brać leki od doktorka. Może nie doczekam wizyty u kolejnego lekarza bo będą 2 kreski... ? Może mój M. w końcu powie że pójdziemy do OA i zaczniemy drogę adopcji?
Czekam co przyniesie czas. Ale czekam i planuję bo brak planów sprawia że jestem niespokojna
A co do rodzenia po 60 a nawet po 50 też mam radykalne zdanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 22:38
Fuma Foch, mik82 lubią tę wiadomość
-
Oj oby,oby,tego Ci zycze z calego serca.Pamietasz,byla tu niedawno dziewczyna,ktora sie chciala zdecydowac na iui i juz jej nie doczekala bo zobaczyla dwie kreski.
A ja teraz sie zbieram,zeby wypic siemie lniane ale nie wiem czy zdolam bo wyglada pasudnie.Moze jak zamkne oczy i zatkam nos to jakos pojdzie.KMK, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFuma siemię/(siemienie?) jest smaczne. Jak rozgryzasz smakuje trochę orzechowo.
Soku zagęszczonego dolej jak bardzo Ci nie smakuje. I pij duuuuużo wody. Od razu poprawi się śluz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:32
Fuma Foch, majeczka87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
sylwiunia wrote:na poprawę śluzu brałam witaminę b6 w dawce 3 razy dziennie po 2 tabletki 50 mg, guajazyl w okresie wydzielania śluzu, oraz oeparol od początku cyklu do dnia peak,
lekarz Ci to zlecił czy brałaś te leki bez porozumienia z nim?
chyba sie zabieram za dopalacze na śluz bo wczoraj owu i oczywiście 2 AD..... ech... jak zwykleWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:43
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
majeczka87 wrote:lekarz Ci to zlecił czy brałaś te leki bez porozumienia z nim?
chyba sie zabieram za dopalacze na śluz bo wczoraj owu i oczywiście 2 AD..... ech... jak zwykle
miałam zalecone przez lekarza napromajeczka87 lubi tę wiadomość
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
Jokaa wrote:Dziewczyny, jak reagujecie na luteinę dopochwową? Może uczulać albo powodować jakieś podrażnienia? Bo ja już nie wiem, czy mam uczulenie czy infekcję złapałam.
Mnie strasznie podrażniała. Przerzuciłam się na Utrogestan i do zwykłej luteiny już nie wrócę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny znalazlam wreszcie hematologa, w przyszly poniedzialek jade do Poznania.Trzymajcie prosze kciuki,zeby dobrze poszlo.
A to napisze,zeby sobie poprawic nastroj,wiem,ze wredna jestem ale.....ja mam jeszcze miesiac wakacji,tralala, zyg zyg marchewka
A zeby mi nie bylo za dobrze to przez wakacje nie mam umowy o prace i w zwiazku z tym nie mam ubezpieczenia w tym czasie. Dopiero we wrzesniu podpisze nowa.majeczka87, KMK, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
a ja kończe 2 miesiace wakacji.... juz na 2 godziny do pracy a od wrzesnai sie zacznieeee.... predzej w ciaze zajsc i isc na zwolnienie bo dostane p....lca jak bede musiala uczyc te klase moja ukochana do konca 3
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualny
-
Jak u Was wygląda progesteron w czasie brania luteiny? Badałam 10 godzin od ostatniej tabletki i mi jakiś duży wyszedł, bo 49 ng/ml. Dziwne by to było, bo pęcherzyk nie pękł w tym cyklu. Możliwe, żeby aż tak dużo progesteronu wydzielał taki zluteinizowany?