METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olencja jestem z Krakowa, książki mam jak coś.
Dziewczyny ja mam dość rygorystyczną dietę tylko, że mnie to cieszy bo mam coraz lepsze wyniki, ale jeśli macie być nieszczęśliwe z powodu wyrzeczeń to chyba rzeczywiście lepiej się na nie nie decydować.Córeczka ur. 23.11.2016 r. -
murumru wrote:Olencja jestem z Krakowa, książki mam jak coś.
Dziewczyny ja mam dość rygorystyczną dietę tylko, że mnie to cieszy bo mam coraz lepsze wyniki, ale jeśli macie być nieszczęśliwe z powodu wyrzeczeń to chyba rzeczywiście lepiej się na nie nie decydować.
opowiedz cos o sobie,prooosimyyy!! -
Dla dziewczyn które chcą się dowiedzieć jak działa naprotechnologia : https://www.youtube.com/watch?v=TF5no4OULOg
Miłego oglądaniamajeczka87 lubi tę wiadomość
Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
Nasz Ślub: 16.07.2011
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja po raz pierwszy nie wiem co wkleic na kartę. Jestem po poronieniu biochemicznym i nie wiem, może to normalne zachowanie organizmu. Na dzisiaj miałam termin @, od 2 dni wieczorem mam jednorazowe plemienia (trochę krwi na papierze), dzisiaj rano typowy miesiaczkowy ból brzucha i zawsze ten pierwszy dzień to u mnie obfite krwawienie a tu znowu jednorazowe brązowe plamienie i śluz ale taki jakiego nigdy nie miałam (wybaczcie określenie - szeroka rozciagliwa gluta). Nie wiem czu traktować te objawy jako nowy cykl czy kontynuacje starego. Pierwszy raz taka sytuacja...Aneczka80
-
Dziewczynki byłam na monitoringu cyklu i wyszło mi że endometrium mam cudowne, ale pęcherzyk urósł tylko 13,5mm, a powinien 18mm, więc muszę mieć w następny cykl znowu monitoring, jeżeli okaże się że za powoli pęcherzyk rośnie to będę musiała mieć stymulację lekami. Cieszy mnie tylko to, że powoli odkrywamy co nam jest, mąż żylaki powrózka nasiennego, a ja rozchwiane hormony i leniwe pęcherzyki, aż się boje co dalej.
Aneczka80 ja bym to zapisała do starego i zapisz jaki on jest rozciągliwy, np. 8 B AD
Trzymam za was kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 18:43
Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
Nasz Ślub: 16.07.2011
-
Cześć dziewczyny u nas pierwszy cykl starań po laparo i lekach nieudany do tego strasznie dziwny dwa Peaki a @ przylazła 21 dni po pierwszym i 10 dni po drugim więc ni jak nie zgadza się z tym co było wcześniej, wcześniej zawsze przychodziła 15 dni po peaku. Sama nie wiem o co chodzistarania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !!