METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIrma1983 wrote:No to juz niedlugo. Szybko zleci.Który bedziesz miala dzien cyklu?
Na parkowej była rozmowa z anestezjologiem, no i dostałam leki przeczyszczające
Ach to dlatego mam przyjechać do nich mój 10 dc ja juz ograniczam jedzenie do minimum -
nick nieaktualnyIrma1983 czekałam na wiadomość od Ciebie Jak się czujesz?? Herbatki pomogły w stresie?? Kochana to faktycznie nie pozostaje Tobie nic innego jak tylko zachodzić w ciążę Czego Ci życzę z całego serducha :*
Czyli Pan Jakub spisał się na medalIrma1983 lubi tę wiadomość
-
Tak dr jest świetnym specjalista. Wszyscy byli tam bardzo mili, sympatyczni. Opieka super.
W dzień zabiegu wszystko tak szybko się działo, że nie było czasu już na stres czuje się nieźle, trochę pobolewa podbrzusze i plecy. Cały czas jestem jeszcze na przeciwbólowych. Ciesze się ze nie czekałam dłużej na ta laparoskopie, bo wg dr szans na ciążę nie było.
-
Cześć dziewczyny Irma trzymam kciuki my ostatnio byliśmy na wizycie u doktora Tomaszewskiego i według jego statystyk 65 % pacjentek po laparo którą on wykonuje zachodzi w ciąże wiec dziewczyny-Irma i Sua trzymam kciuki macie duze szanse
Irma1983 lubi tę wiadomość
starania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !! -
nick nieaktualny
-
Sua tylko ze ja jestem prawie rok po laparo a statystki mówią o kobietach ktore zaszły chyba w ciagu pół roku bo przez ten czas jest największa szansa na ciąże po laparoskopii. Z wizyty jestem zadowolona podoba nam sie podejście doktora konkretne i rzeczowe. Na razie mam sie zgłosić w 12 dc na usg i potem zobaczymy co dalejstarania od lutego 2011
WALCZYMY !! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam za was mocno kciuki i kibicuję wam aby się udało u mnie kolejny cykl na aromku zwiększona ilość tabletek. W 15 dc poszłam na monitoring i już było po owu na szczęście było wcześniej także owu nie stracona. Teraz jestem na podwójnej dawce luteiny i czekam. Mąż ma przypisany Fortis men czy coś takiego, czy któryś z waszych M to brał na problemy z zolnierzykami?1 iui- 01.2014
2 iui- 02.2014
3 iui- 04.2014
10.2015r.- Naprotechnologia -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, mam pytanie: czy któraś z Was w trakcie cyklu z aromkiem/naltroksenem miała żółte upławy? Bezwonne, bez innych dolegliwości. Byłam u swojej ginki i dostałam globulki, ale dziś biorę przedostatnią i zero poprawy. I nie wiem, o co chodzi
-
nick nieaktualnyOttanta niestety nie pomogę, u mnie jeżeli były to tylko mleczne ale to też bardziej przez produkty spożywcze. W sumie odstawiłam wszystkie leki i nie mam właściwie żadnej wydzieliny wiec może miało to jakiś wpływ? Dziwne, że globulki nie przyniosły poprawy.
-
nick nieaktualny
-
Hmm z tego co pamietam to całkiem dobrze miałam tylko na początku bóle głowy ale ogólnie było okstarania od lutego 2011
WALCZYMY !!