METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
Uuu to trochę tego u Ciebie było. Tylko zawsze zostaje wątpliwość czy lekarz wszystko naprawił jak się należy. Tak ja robiłam laparo u Tomaszewskiego. W klinice spędziłam 24H. Czułam się wyśmienicie. Strach ma wielkie ocz. nie było źle. Ja starałam się zaraz po zabiegu na 4 dzień chyba. Potem miałam miesiąc wstrzemięźliwości bo brałam visanne na endometriozę i Wasilewski zabronił się starać. No i teraz skończyłam brać te hormony i jutro zobaczymy co powie. No ale zaczynamy na poważnie dalszą walkę o maleństwo03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
Jak interesuje Cię temat to jest o laparoskopii oddzielny wątek. Trochę tam pisałam. Ogólnie Tomaszewski to super specjalista i jakby co będziesz w dobrych rękach. Chyba jesteśmy ten sam rocznik 8503.2015 - początek starań
Czekamy na efekty -
Hejka! Dziś byłam u Wasilewskiego i cóż kazał się starać i daje nam 3 cykle. Dołożył naltrexone. Dopytałam go co to za lek i okazuje się że jest stosowany w leczeniu uzależnień A w małych dawkach dobrze działa na płodność czy Was też irytują te opóźnienia u niego? Normalnie przesiedziałam w poczekalni 2 godziny i myślałam że jajo zniosę03.2015 - początek starań
Czekamy na efekty -
Tez biore naltrekson. Od pol roku. Bez efektów. Oczywiście, ze wkurzaly mnie opóźnienia. Zrezygnowalam z niego ze względu na odległość od mojego zamieszkania. Teraz pojde do Kuczapskiej, do Warszawy. Ale jestemjuz na etapie konca walki o dziecko, godze sie na bezdzietnosc pomału
-
Ottana czy do tej pory napro coś wyjaśniło dlaczego nie możesz zajść w ciążę? Może warto wziąć pod uwagę inne metody np. In vitro03.2015 - początek starań
Czekamy na efekty -
Jesteśmy po 6 inseminacjach i in vitro. Ostatnio wyszly nieprawidłowości immunologiczne, jestem po serii lekow. Niestety do immunologa musialam isc sama, w sensie nikt mnie nie pokierowal, Wasilewski wrecz uwazal, ze to bez sensu, a tam wyszly pierwsze od 6 lat nieprawidłowe wyniki.przestaje ufac lekarzom, nawet tym od napro, dzialaja po omacku