METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia :-) wrote:Kinga staralismy sie 7 lat, u dr Lachowicza leczylam sie 1,5roku. Sama nie wierze ze dwie kreski na tescie, warto sie starać i nieodpuszczac warto bylo doczekac tego momentu.
-
Witam, ja jestem po pierwszej wizje u dr Lachowicza i jestem pełna nadziei chociaż teraz dał zakaz na starania dopóki nie znajdziemy przyczyny poronień pierwszy lekarz tak konkretnie do nas podszedł.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka trzymaj sie tego doktora naprawdę. ja starałam sie 7 lat o dzidziusia ale do doktora trafiłam we wrzesniu 2015. Mnie leczył 1,5 roku a potem dawał leki na stymulację i w drugim cyklu dwie kreski. Ide w przyszłym tygodniu do ginekologa to zobaczymym czy mi potwierdzi ciąze. ale naprawdę dr Lachowicz podchodzi do pacjentek życiowo nie wpycha odrazu leków tylko szuka przyczyny problemu danej kobiety. Trzymam kciuki i paietaj marzenia ię spełniają.
-
Bea_ wrote:Cześć! Czy w tej metodzie sprawdza się immunologię? A jeśli wyjdą nieprawidłowości w tym zakresie, to jak na przykład się to leczy?
dr.Wasilewski nam odradzał mówiąc: no i co zrobicie jak coś wyjdzie? będziecie się szczepić?
zatem nie, nie sprawdza. a u mnie wyszła własnie niepłodność immunologiczna. a na nią niestety sama napro nie poradzi nic, trzeba immunologa -
ottanta czemu piszesz, że się nie sprawdza? ja miałam zalecenie sprawdzić ana, potem ana 2 i poszlibyśmy pewnie dalej z tematem jakby nadal nie wychodziło... ale udało się a ze względu właśnie na immunologię przyjmowałam i przyjmuję encorton i naltrexone
dziewczyny dla nas 63cs okazał się szczęśliwy, z owulacją w 7dc nie poddawajcie się!Aneczka80, melba, Bea_, vanessa lubią tę wiadomość