METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynyny, chciałam powiedzieć, że dla mnie naprotechnologia pomogła. 9 miesiecy leczenia w napromedice w Białymstoku było strzałem w 10 Po ponad 4 latach starań doczekałam się dwóch kreseczek , warto na prawdę gorąco polecam
Aishha, Bea_, Foto_Anna lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
Siemka wrote:Hej dziewczynyny, chciałam powiedzieć, że dla mnie naprotechnologia pomogła. 9 miesiecy leczenia w napromedice w Białymstoku było strzałem w 10 Po ponad 4 latach starań doczekałam się dwóch kreseczek , warto na prawdę gorąco polecam
ja jeżdżę z mężem do Bociana, ale szczerze już mam dostyć CLO i potem zastrzyk a w zasadzie nie wiadomo w czym jest problem. czytałam właśnie ostatnio o napromedice i chyba się też zdecyduję.
możesz opowiedzieć trochę o pierwszych wizytach i zaleceniach? czy warto robić jakieś badania przed pierwszą wizytą u nich?Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Margolciak wrote:siemka wielkie gratulacje
ja jeżdżę z mężem do Bociana, ale szczerze już mam dostyć CLO i potem zastrzyk a w zasadzie nie wiadomo w czym jest problem. czytałam właśnie ostatnio o napromedice i chyba się też zdecyduję.
możesz opowiedzieć trochę o pierwszych wizytach i zaleceniach? czy warto robić jakieś badania przed pierwszą wizytą u nich?
Dobrze jest mieć przynajmniej: FSH, LH, E2 z 3 d.c., AMH aktualne, E2 okołoowulacyjne, PRG i E2 z 7 d.p.o. Oprócz tego PRL, TSH, FT4, FT3, D oraz chlamydia PCR, ureaplasma, mycoplasma, glukoza i insulina z obciążeniem glukozą (do diagnostyki IO). No i niesłychanie istotna homocysteina. To na początekWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 15:42
-
Siemka wrote:Hej dziewczynyny, chciałam powiedzieć, że dla mnie naprotechnologia pomogła. 9 miesiecy leczenia w napromedice w Białymstoku było strzałem w 10 Po ponad 4 latach starań doczekałam się dwóch kreseczek , warto na prawdę gorąco polecam
-
Bardzo serdecznie gratuluje nowozafasolkowanym
Ktoś pytał o testy food detectiv. Ja robilam i wyszła mi słaba nietolerancja na mleko, jajo i minimalnie na gluten. Odstawiłam te produkty na 3 miesiące a w 4 miesiącu zaciążyłam. czy miało to kluczowy wpływ? Nie wiem bo wtedy jeszcze uzylismy zelu Conceive pluz chociaz niby mialam dobry śluz po suplementach. Leczylismy sie u naprotechnologa dr Lachowicza który juz rozłozył rece i sam przyznal ze nie wie co dalej robić. Cykl wczesniej przed zajściem bylismy na Mszy z modlitwą o uzdrowienie i wiem ze to najbardziej poskutkowało bo miałam na to dowód postaci usłyszanych słów że Maryja niesie dzieciątko osobie ktora nie może miec dzieci. W nastepnym cyklu byłam juz w ciąży. Dodam ze zaszklam w ciążę w najgorszym cyklu jaki miałam. Lekarz na usg stwierdził brak pecherzyka i marne endometrium. Jak widac dla Boga nie ma rzeczy niemozliwych Nasz CUD niedlugo kończy 3 miesiąceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 11:15
Aishha, Karoluś81, żonaAnia, murumru lubią tę wiadomość
-
vanessa wrote:Bardzo serdecznie gratuluje nowozafasolkowanym
Ktoś pytał o testy food detectiv. Ja robilam i wyszła mi słaba nietolerancja na mleko, jajo i minimalnie na gluten. Odstawiłam te produkty na 3 miesiące a w 4 miesiącu zaciążyłam. czy miało to kluczowy wpływ? Nie wiem bo wtedy jeszcze uzylismy zelu Conceive pluz chociaz niby mialam dobry śluz po suplementach. Leczylismy sie u naprotechnologa dr Lachowicza który juz rozłozył rece i sam przyznal ze nie wie co dalej robić. Cykl wczesniej przed zajściem bylismy na Mszy z modlitwą o uzdrowienie i wiem ze to najbardziej poskutkowało bo miałam na to dowód postaci usłyszanych słów że Maryja niesie dzieciątko osobie ktora nie może miec dzieci. W nastepnym cyklu byłam juz w ciąży. Dodam ze zaszklam w ciążę w najgorszym cyklu jaki miałam. Lekarz na usg stwierdził brak pecherzyka i marne endometrium. Jak widac dla Boga nie ma rzeczy niemozliwych Nasz CUD niedlugo kończy 3 miesiące
Jak dobrze jest czytać takie świadectwa...
Nie ma co tracić nadziei tylko walczyć!
Gratuluję cudu!
-
olencja wrote:jaka torbiela? moze jednak zrob laparo zeby wykluczyc endo?
-
mialam juz dosc pitolenia lekarzy ze wszystko jest ok wiec poszlam do napro,ktory mi uwierzyl ze ok nie jest
moje objawy:
od zawsze bardzo bolesne miesiaczki
od 3 lat plamienia przed i po okresie
bole jelit
bol przy wyproznianiu
bol podczas seksu
zerowe libido
rozwolnienie podczas okresu
wysoki poziom estrogenow przed okresem
6 nieudanych IUI
brak innych oznak nieplodnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 20:21
-
Bea_ wrote:Byłam już u wielu lekarzy i żaden mnie na laparo nie kierował. Odradzają, bo to może zaszkodzić - wskutek operacji mogą powstać zrosty etc. A ja nie mam żadnych objawów. Robiłam też markery nowotworowe - endo je uaktywnia ponoć. Nic nie wyszło.
Endometrioza nie zawsze daje objawy. Ze mna była na sali dziewczyna (też miała laparo kiedy ja) u której nie było zadnych objawów a endometrioza wyszła. Lekarz po zabiegu powiedział jej (leczyła sie u niego z powodu nieplodności) że w ogóle nie podejrzewał ze ma ogniska endometrialne i ze miała miec laparo tylko po to by to wykluczyć. Nawet zelu antyzrostowego nie zalecał jej kupować wcześniej bo że nie bedzie potrzebny ale jednak był poytrzebny i uzyli go no i zapłaciła po zabiegu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lekarze nie proponuja zeli bo nie sa refundowane, nie uprzedzaja pacjentek ze moze byc uzyty bo wiedza ze zostana z niezaplaconym rachunkiem- w koncu nfz to nfz,wiec kto bedzie placil za jakies cuda wianki
u mnie tez nie zastosowali zelu mimo ze usuneli ogniska- takze nie za kazdym razem jest to konieczne
byc moze wynikalo to z innej metody usuwania,nie pozostawiajacej ran i blizn w srodku