METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:jest okresiek bez plamienia!! dzizas szok! wsaje rano sikam pacze w kibel a tam czerwono prawie nie boli, nie musze brac procha
w likend majowy lozko bedzie mialo cieplo
Olencja, teraz nadchodzi Twój najlepszy czas. Przy endometriozie niskiego stopnia, laparoskopia naprawdę potrafi zdziałać cuda. Wiem coś o tym, bo byłam w podobnej sytuacji. Potworne bóle brzucha w trakcie miesiączek połączone z wymiotami i biegunkami. Laparoskopia, stwierdzenie endo I st. , czekanie na okres i bach dwie krechy na teście ciążowym. Ze względu na to, że owulacja mocno się opóźniła, zaszłam jeszcze w cyklu z laparoskopią. Niestety nie było happy endu i ciążę straciłam w 4 miesiącu. Ale jak do tej pory, była to moja jedyna szansa.
Więc staraj się dziewczyno ile możesz, 3-mam kciuki.Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
nick nieaktualnyHej Dziewcznyny,
prośba do pacjentek dr L. z Krakowa.
Czy którejś z Was zlecił on badanie progesteronu w 5tym i 7mym dpo?
W piątek pęcherzyk miał 21mm i wieczorek czułam typowy ból owulacyjny, który ciągnął się jeszcze do przedpołudnia w sobotę. Dziś byłam u doktora i pęcherzyka nie ma. Umówiłam się, że na to badanie proga pójdę w środę i piątek (założyliśmy, że peak był w piątek). Mi się jenak wydaje, że ta środa to trochę za wcześnie, bo od piątku wieczór to 4 pełne dni.
Co o tym sądzicie?
Będę wdzięczna -
Cześć dzielne babki napro!!
My swoją przygodę rozpoczęliśmy w styczniu. Jesteśmy już po pierwszej wizycie u lekarza. Na razie skupiliśmy się na mnie. Doktorek stwierdził u mnie hiperprolaktynemię. Biorę leki od niespełna miesiąca i jest poprawa. Pierwszy raz wyznaczyłam PEAK no i czekam na @. Spóźnia mi się już dzień. Świruję, bo mam bardzo nieregularne cykle. Dodatkowo pojawił mi się jakiś gęsty, żółty śluz. Miała tak któraś z Was? Boję się zrobić testWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 20:49
4 lata starań:
4 lekarzy
1 aniołek w niebie
nadzieja rozpalona przez napro od stycznia 2017 -
Schmetterling wrote:Hej Dziewcznyny,
prośba do pacjentek dr L. z Krakowa.
Czy którejś z Was zlecił on badanie progesteronu w 5tym i 7mym dpo?
W piątek pęcherzyk miał 21mm i wieczorek czułam typowy ból owulacyjny, który ciągnął się jeszcze do przedpołudnia w sobotę. Dziś byłam u doktora i pęcherzyka nie ma. Umówiłam się, że na to badanie proga pójdę w środę i piątek (założyliśmy, że peak był w piątek). Mi się jenak wydaje, że ta środa to trochę za wcześnie, bo od piątku wieczór to 4 pełne dni.
Co o tym sądzicie?
Będę wdzięcznaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 21:59
-
kaaarolynaaa leki dostajesz indywidualnie, w zależności od tego, co zauważy lekarz w Twojej karcie. Na początku pewnie będziesz suplementowana (ale to jeszcze przez instruktora), a potem się okaże...4 lata starań:
4 lekarzy
1 aniołek w niebie
nadzieja rozpalona przez napro od stycznia 2017 -
nick nieaktualnyCzarnulek wrote:kaaarolynaaa leki dostajesz indywidualnie, w zależności od tego, co zauważy lekarz w Twojej karcie. Na początku pewnie będziesz suplementowana (ale to jeszcze przez instruktora), a potem się okaże...
To akurat wiem. Mnie nie suplementuje instruktor tylko od razu lekarz.
Czarnulek a mogę wiedzieć gdzie się leczysz? -
Proponuję porównać, co nam przepisywano po kolei. Ja mam jednak wrażenie, że wszystkie jesteśmy leczone według tego samego schematu.
Najpierw witaminy - metylowane i mikroelementy w wysokich dawkach. Dzwonią potem do mnie z laboratorium, że mam wynik nie z tego świata.
Potem metformina.
W międzyczasie Naltrexon.
A następnie stymulacja letrozolem.
A jeśli po letrozolu się nie zachodzi, to Inofolic (ech...)
Tak mnie leczono dotychczas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 18:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny