Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 17:25
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Asia1989 wrote:Jak dziewczyny u Was? U mnie 22 dc i brzuch boli jak na @. Musiałam wziąć nospe. Już 2 zastrzyki Prolutex za mną, dzisiaj trzeci... szkoda tylko że brzuch po nich tak strasznie boli, jakby był cały w siniakach.
Ja jutro do lekarza, nawet nie przeżywam tak jak zawsze 😅 -
nick nieaktualny
-
Asia1989 wrote:Jak dziewczyny u Was? U mnie 22 dc i brzuch boli jak na @. Musiałam wziąć nospe. Już 2 zastrzyki Prolutex za mną, dzisiaj trzeci... szkoda tylko że brzuch po nich tak strasznie boli, jakby był cały w siniakach.
Kurcze aż takie bóle masz że nospa poszła w ruch😲 masakra... wspolczuje. -
Juzia wrote:Jestem po miesiącu stosowania - niestety brak ciąży. Zamówiłam 2 opakowanie choć już sił brak. Ponad rok starań. W tym czasie ciąża (poronienie) załamuje mnie to. Wybrałam niby dobrego lekarza i jeżdżę po 80 km do niego. Nie wiem co dalej robić. Tsh wynik 1.8. Biorę letrox kas foliowy Wit. D. Wit A i E. Co jeszcze zrobić ?[/QU
Nie odpowiem na pytanie co jeszcze zrobić. Nie jestem lekarzem. Piszę z innego powodu. Z tego co czytałam to wit. A nie stosuje się w ciąży i jakis czas przed nią. Proponuję skonsultować to z ginekologiem. Jak wspomnialam nie jestem lekarzem. Pozdrawiam. -
Magda1997 wrote:Cześć dziewczyny.
Mam zapisane CLO 2 razy dziennie od 2 dnia cyklu do 6. Mam pytanie jak mam brać wieczorem czy rano ? Mogę dwie od razu czy lepiej jedna rano, A druga wieczorem? -
Asia90 wrote:Ojoj widzę że każdy następny zastrzyk gorszy 😥 a długo masz je brać? Do bety? A progesteron juz robiłaś?
Ja jutro do lekarza, nawet nie przeżywam tak jak zawsze 😅 -
Asia1989 wrote:Masakra z tymi zastrzykami. Mam je brać do 29.12 A 30.12 beta. Jutro lece na progesteron. Ciekawe czy bedzie wyższy niz ostatnio.
Ja wczoraj byłam u lekarza, usg mi nie robil tylko takim małym czymś słuchaliśmy serduszka... szkoda trochę bo się nastawiłam ze go zobaczę ale widocznie co wizytę nie ma takiej potrzeby... Zwłaszcza że w styczniu juz będę robić usg połówkowe, jak ten czas leci... -
Magda1997 wrote:Zawsze je Łykasz przed posiłkiem czy po? 😊
-
Asia90 wrote:Powiem Ci ze bardzo długo te zastrzyki 😥 oby tylko dały efekt to czlowiek jest w stanie chyba wszystko znieść... daj znać oczywiście jak będziesz miała wynik.
Ja wczoraj byłam u lekarza, usg mi nie robil tylko takim małym czymś słuchaliśmy serduszka... szkoda trochę bo się nastawiłam ze go zobaczę ale widocznie co wizytę nie ma takiej potrzeby... Zwłaszcza że w styczniu juz będę robić usg połówkowe, jak ten czas leci... -
Suzi wrote:Raczej po... bo poranny zestaw reszty leków mam po śniadaniu zalecony a wieczorny po kolacji. Także łykam z pozostałymi lekami. Ciekawe jakie u Ciebie będą efekty... bo u mnie bez clo jeden pecherzyk i z clo też jeden. Także organizm słabo zareagował. W tym miesiacu mam wzmocnienie z zastrzykiem i zobaczymy. Daj znać ile tam wychodowałas tych jajeczek😊
-
Suzi wrote:Ale Ci zazdroszczę... 😍😍😍 też bym chciała w takim celu chodzic do lekarza a nie tylko na te monitoringi i po recepty... i łykam to dziadostwo i oszaleć idzie bo efektow brak. Trzymam za Was mocno kciuki. ✊✊✊
A jakie zastrzyki Ci przepisal? I w jakich dniach cyklu? -
Suzi wrote:Zastrzyk bemfola w 7 dc.