Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Irola, spokojnie, takim zamartwianiem sobie nie pomagasz. Na pewno okres niebawem przyjdzie..
Ciekawe jak to u mnie będzie, ja owulacje mam swoje tylko późno bo w 25dc. Również miałam stwierdzone pcos. Obecnie mam drugi stymulowany cykl clo ale słabo z przyrostem, nie zauważyłam wielkiej różnicy między stymulowanym a naturalnym. Dlatego od następnego cyklu będę brała clo i miovelie nac, a zwykłą wprowadzę jeszcze w tym cyklu gdzieś za 2tygodnie, jak mi się inofem skończy. Oprócz tego łykam jeszcze femibion natal 1.Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Mam taką nadzieję... Dzisiaj 11 dzień od odstawienia a temperatura rano zamiast obniżać się to rośnie... 37,01°
Milusińska, Myślę że u Ciebie może zadziałać w taki sposób że przyspieszy Ci owulacje
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
Dziewczyny, czasem się zastanawiam jaki jest sens łykania tych wszystkich specyfików w moim przypadku.. Skoro miałam swoje owulacje i przez rok się nie udało, to niby dlaczego miałoby teraz się udać? Lekarz mówił że może być tak że to wszytko przez słabą jakość jajeczka i stymulacja ją poprawi.. Ale to nie jest pewne czy to właśnie to, staram się myśleć pozytywnie, przypadki dziewczyn którym te wszystkie specyfiki pomogły podnoszą na duchu, ale serio, czasem brakuje mi już wiary..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Irola wrote:Mam taką nadzieję... Dzisiaj 11 dzień od odstawienia a temperatura rano zamiast obniżać się to rośnie... 37,01°
Milusińska, Myślę że u Ciebie może zadziałać w taki sposób że przyspieszy Ci owulacje -
MilusińskaMilena wrote:Dziewczyny, czasem się zastanawiam jaki jest sens łykania tych wszystkich specyfików w moim przypadku.. Skoro miałam swoje owulacje i przez rok się nie udało, to niby dlaczego miałoby teraz się udać? Lekarz mówił że może być tak że to wszytko przez słabą jakość jajeczka i stymulacja ją poprawi.. Ale to nie jest pewne czy to właśnie to, staram się myśleć pozytywnie, przypadki dziewczyn którym te wszystkie specyfiki pomogły podnoszą na duchu, ale serio, czasem brakuje mi już wiary..
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Kasia1010 wrote:Masz taką samą temperature jak ja która się utrzymuje do dziś i , może to coś oznacza😄może tobie też sie udało.
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Zajrzę. Postanowiłam że zacznę powoli wprowadzać jogę, może mnie to trochę zrelaksuje. Ja mam wszystkie hormony w normie. Kiedyś miałam stwierdzone pcos, leczylam i po 3 latach leczenia zauważyłam że mój cykl zaczął być w miarę regularny, zauważyłam objawy owulki, monitoring je potwierdzał. Też miałam cykle 40dniowe właśnie przez owu w 25dc.. Staram się myśleć pozytywnie tylko czasem te czarne myśli przychodzą do głowy. Oczywiście dalej będę brała garść tabletek i innych specyfików i szukać czegoś nowego co może wspomóc.. Ciężka ta walka z nieznanym wrogiem..Starania od 06.2018
-
Tak niestety nie ma i to mnie dołuje... Miałam nadzieję na uregulowanie tego okresu a tu... Ani okresu ani ciąży 😥
Milusińska, myślę że warto tam zajrzeć i wprowadzić taką dietę. Szczególnie jest pomocna dla osób z tzw niepłodnościa idiopatyczna, gdzie niby wszystkie badania są dobre a nie wiadomo dlaczego ciężko zajsc.
Dziewczyny, czytałam na necie że do 14 dni po duphastonie okres może przyjść. Będę czekać, po 14 dniach zadzwonię do gina...
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
MilusińskaMilena wrote:Hej Irola i jak tam sytuacja u Ciebie dzis wygląda? 😘
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Robiłam w sobotę i potem był caly dzień zepsuty heh w sensie płacz i kiepski humor 😥. Zaczekam jeszcze do tych 14 dni czyli do środy...
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
MilusińskaMilena wrote:A spróbuj jeszcze raz zrobić test może? Objawy masz obiecujące..
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Tzn miałam taką sytuację. Lekarz kazał brać dupka od 14dc niezważając na to że owulki mialam w 25dc i w momencie kiedy odstawilam dupka pojawiła się owu a ja jak głupia czekałam na @, która przyszła właśnie po 14dniach fl. Niestety nie powiem Ci jak z tempką bo nie mierzyłam wtedy. Nie wiem jak u Ciebie było, miałaś potwierdzoną owu?Starania od 06.2018
-
Powiem Ci więcej, w poprzednim cyklu na clo, brałam dupka aż do wystąpienia @. Co prawda fl wydłużyła się do 16 dni ale mimo że nie odstawiłam proga okres przyszedł sam.. Nie chcę Cię nakręcać ale jest w życiu różnie.. Doskonale Cię też rozumiem.. Na Twoim miejscu pewnie zrobiłabym jutro jeszcze jeden test i zadzwoniła do gina już jutro.. Po co się tak męczyć..Starania od 06.2018
-
To mój pierwszy cykl z tym duphastonem i od nowego cyklu miałam zacząć zażywać nac i iść na monitoring. Nigdy nie miałam monitoringu robionego. W poprzednim cyklu wydaje mi się, że odczulam owulacje, wszystko było książkow było to jakoś w 20 którymś dniu, z racji tego że moje cykle są 40 dniowe.. Może jutro okres się pojawi... Zobaczymy.. Staram się o tym nie myśleć, żeby się nie nakrecac jednak przykro mi bo myślałam że to coś zacznie mi normowac ten cykl i go skroci
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Niestety duphaston wzięty za wcześnie może sporo namieszać w organiźmie. A mierzysz tempke od początku cyklu? Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli 🍀Starania od 06.2018
-
Irola - najlepiej zrób beta hcg z krwi - będziesz mieć absolutną pewność co do ew. ciąży. Na sikańce chyba szkoda nerwów.36 lat, starania od 2014 r., niepłodność idiopatyczna,
2015 r. - bieganie po lekarzach i diagnostyka – przyczyna nie znalezniona,
2016 r. 3xIUI – klapa,
02.2018 r. 1 ICSI Novum - Aniołek (*) 10tc,
11.2018 r. 2 ICSI Novum - Aniołek (*) 6tc
Novum i Kriobank 2019-2021 4 FET -
MilusińskaMilena wrote:Niestety duphaston wzięty za wcześnie może sporo namieszać w organiźmie. A mierzysz tempke od początku cyklu? Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli 🍀
Dzisiaj temperatura 37,06 jakby troszkę spadła...
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15