Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna mamba wrote:Irola - najlepiej zrób beta hcg z krwi - będziesz mieć absolutną pewność co do ew. ciąży. Na sikańce chyba szkoda nerwów.
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
W ogóle dzisiaj dotarła do mnie paczka, a w niej miovelia, miovelia nac, femibion i żel intymny fertilsafe plus. Od następnego cyklu będziemy działać pełną parą 🙂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
MilusińskaMilena wrote:Irola czasem testy mylą.. Lekarz też pewnie będzie Ci kazał powtórzyć test albo zrobić betę.. Ile dpo jesteś?
Wiem.. I zdaje sobie z tego sprawę. Dziś kupię test, jutro raz jeszcze rano go zrobię a potem zadzwonię do gina. Nie znoszę robić tych testów 😥
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Irola 13 dzień po odstawieniu dupka, a po owulacji ile? Od którego dc brałaś dupka i w którym mniej więcej masz owu? Owu miałaś potwierdzoną testami, temperaturą albo chociaż obserwacją? Możesz podesłać jak wygląda Twój wykres? Byłoby mi łatwiej sobie to zwizualizować 🙂
Ale pomysł z testem i telefonem do gina jest dobry 🙂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Nie miałam potwierdzonej owulacji ponieważ dopiero od tego cyklu który miał nadejść miałam zażywać Nac i mieć monitoring owulacji u gina. Duphaston biorę po raz pierwszy, ginekolog przepisał na skrócenie cyklu. Brałam go od 20 do 30 dnia po dwie tabletki. Jestem 13 dzień po odstawieniu duphastonu a czy owulacja w ogóle była to nie wiem...
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Irola wrote:Ciaze raczej wykluczam bo przecież test by coś pokazał no nie? Nie mam jak iść na betę bo w pracy sajgon, nie mam jak się urwać...
Irola - testy często nie pokazują wczesnej ciąży a badanie z krwi daje odpowiedź czarno na białym.36 lat, starania od 2014 r., niepłodność idiopatyczna,
2015 r. - bieganie po lekarzach i diagnostyka – przyczyna nie znalezniona,
2016 r. 3xIUI – klapa,
02.2018 r. 1 ICSI Novum - Aniołek (*) 10tc,
11.2018 r. 2 ICSI Novum - Aniołek (*) 6tc
Novum i Kriobank 2019-2021 4 FET -
Hmm, tempką też nie potwierdziłaś owu? Myślę że skoro tempka skoczyła do wysokości ponad 37st to owu była. Może być też tak że jesteś tuż po owu i @ nie ma bo trwa u Ciebie fl.. Rozpisz jak możesz jak u Ciebie wyglądają temperatury w tym cyklu..Starania od 06.2018
-
MilusińskaMilena wrote:Hmm, tempką też nie potwierdziłaś owu? Myślę że skoro tempka skoczyła do wysokości ponad 37st to owu była. Może być też tak że jesteś tuż po owu i @ nie ma bo trwa u Ciebie fl.. Rozpisz jak możesz jak u Ciebie wyglądają temperatury w tym cyklu..
Czy tutaj można wysłać zdjęcie? Jak nie to rozpisze
Dziś temperatura 37,13 °
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Dobrze, za niedlugo tak zrobię jak tylko znajdę chwilkę w pracy
MilusińskaMilena lubi tę wiadomość
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
https://naforum.zapodaj.net/997e61737346.jpg.html
Początek tego cyklu przed duphastonem
https://naforum.zapodaj.net/79e668588a94.jpg.html
Po duphastonie i chwilą obecna
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Nie zwracać uwagi na te "dni płodne" bo to wylicza według starego długiego cyklu
Zaraz wkleje z tamtego cyklu, gdzie odczulam owulacje
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
https://naforum.zapodaj.net/510b02546506.jpg.html
Tamten cykl, wydaje mi się że była owulka. Śluz był piękny, ból jajników itd
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Kochana śluz ani szyjka, ani też ból jajników o niczym nie musi świadczyć. Chodzi mi o to że jeśli w tym cyklu nie miałaś tych objawów to nie znaczy że nie było owu. Skoro temp jest tak wysoko, owu na pewno była, tylko ciężko powiedzieć kiedy. W najgorszym przypadku jesteś jakieś 8dpo. Jeszcze nic nie jest stracone. Myślę że po prostu owulka Ci się przesunęła i stąd brak okresu. A test był negatywny bo było zwyczajnie za wcześnie. Trzymam kciuki żeby finał Cię pozytywnie zaskoczył 🍀Starania od 06.2018
-
MilusińskaMilena wrote:Kochana śluz ani szyjka, ani też ból jajników o niczym nie musi świadczyć. Chodzi mi o to że jeśli w tym cyklu nie miałaś tych objawów to nie znaczy że nie było owu. Skoro temp jest tak wysoko, owu na pewno była, tylko ciężko powiedzieć kiedy. W najgorszym przypadku jesteś jakieś 8dpo. Jeszcze nic nie jest stracone. Myślę że po prostu owulka Ci się przesunęła i stąd brak okresu. A test był negatywny bo było zwyczajnie za wcześnie. Trzymam kciuki żeby finał Cię pozytywnie zaskoczył 🍀
Powiem Ci szczerze, że raczej niestety nie wierzę że to może być ciąża a prędzej jakieś nieprawidłowości z mojej strony... eh, zobaczymy. Poinformuję jak się sprawa potoczyła
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Czekam niecierpliwie i mocno kibicuje ❤️ wiesz, ciąża często pojawia się w najmniej spodziewanym momencie 🙂 nie skreślaj tego cyklu, myślę że cały czas jest szansa. Powtórz test za kilka dni. Myślę że po prostu owu Ci się przesunęła i była później niż Ci się wydawało 🙂Starania od 06.2018
-
Hej dziewczyny, co tu taka cisza? Irola jak tam u Ciebie?
Ja dziś byłam na monitoringu. Obecnie 15dc i co się okazuje, jestem już po owulacji, a spodziewałam się jej najwcześniej jutro. Ale zastanawia mnie tylko to, że w 7dc endo miało 11,8mm, w 12dc 12,9mm a dziś endo drastycznie spadło do 8,3mm. Jak to możliwe? Czy endo może się kurczyć?Starania od 06.2018
-
MilusińskaMilena wrote:Hej dziewczyny, co tu taka cisza? Irola jak tam u Ciebie?
Ja dziś byłam na monitoringu. Obecnie 15dc i co się okazuje, jestem już po owulacji, a spodziewałam się jej najwcześniej jutro. Ale zastanawia mnie tylko to, że w 7dc endo miało 11,8mm, w 12dc 12,9mm a dziś endo drastycznie spadło do 8,3mm. Jak to możliwe? Czy endo może się kurczyć?
Co do kurczenia się endo niestety nic nie wiem trochę dziwne rzeczywiście...
U mnie okresu nadal nie ma... Testu nie robiłam oczywiście, jeszcze czekam nie wiem sama na co hehe chyba boję się tego widoku jednej kreski...
Tempka rano 37,12° piersi nadal bolą, po za tym żadnych innych nie odczuwam
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Prawdę mówiąc to chyba żadnych. Wcale się jej tak szybko nie spodziewałam, nie robiłam testów owu, dopiero wczoraj i był niemal pozytywny, dziś już negatyw. Myślałam że owulka będzie jutro lub w sobotę a tu taki suprise. Nie koncentrowałam się na żadnych objawach bo bardzo bolał mnie kręgosłup i skupilam się na tym.. Ale w ogóle dziwne mam te owulki na clo, szyjka prawie że zamknięta, śluzu plodnego praktycznie brak a nigdy z nim nie mam problemu. Zwłaszcza że brałam wiesiołka i siemię lniane. A sexy były w poniedziałek więc ten cykl już skreślam 😔Starania od 06.2018