X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miovelia + miovelia nac
Odpowiedz

Miovelia + miovelia nac

Oceń ten wątek:
  • Irola Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesoła_Muminka wrote:
    Udało się ❤❤❤ pozytywna beta ❤❤❤❤
    Saara proszę napisz mi na pw dane do wysyłki.
    Gratki!!!
    Stosowałas ta miovelie nac? Napisz proszę :*

oar8skjo5n2yr83t.png

PCOS
    Starania - 01.2019
    Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
    1 cs z letrozolem ovu 12 dc
    11.2019 - ciąża biochemiczna
    2 cs z letrozolem ovu 15 dc
    5.12 II 🙏❤️

"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15
  • paula.gk Debiutantka

Wysłany: 19 sierpnia 2019, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesoła_Muminka wrote:
    Udało się ❤❤❤ pozytywna beta ❤❤❤❤
    Saara proszę napisz mi na pw dane do wysyłki.

Gratuluje! 🥰🥰
    Trzymam kciuki za was!

• despicableme2 Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    jestem tu nowa :)
    od lipca przyjmuje Miovelie, w sierpniu też Miovelie Nac, dzisiaj 2 dc, zaczynam od początku :(
    Wesoła_Muminka gratulację, przeczytałam cały wątek i widziałam, że sporo przeszłaś, oby wszystko było ok :)

• Irola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    despicableme2 wrote:
    Cześć :)
    jestem tu nowa :)
    od lipca przyjmuje Miovelie, w sierpniu też Miovelie Nac, dzisiaj 2 dc, zaczynam od początku :(
    Wesoła_Muminka gratulację, przeczytałam cały wątek i widziałam, że sporo przeszłaś, oby wszystko było ok :)
    Czy miałaś potwierdzona owulacje w trakcie przyjmowania miovelia?

oar8skjo5n2yr83t.png

PCOS
    Starania - 01.2019
    5.12 II 🙏❤️

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Irola wrote:
    Czy miałaś potwierdzona owulacje w trakcie przyjmowania miovelia?

Przez lekarza nie, ale robiłam testy owu i przez 3 dni były wyraźne dwie kreski, aplikacja pokazywała ze wg temp też była, no ale nie udało się więc nie potrafię powiedzieć czy owulacja była czy nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety naszą radość nie trwała długo. Najgorsze jest to, że czekam aż zacznie się poronienie 😭😭😭
    Ale będziemy walczyć dalej!

Ps. Saara przepraszam, ale przez zawirowania Miovelia wysłałam w czwartek do Ciebie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Irola wrote:
    Gratki!!!
    Stosowałas ta miovelie nac? Napisz proszę :*
    Tak, raz miałam śliczna owulacje po niej. Jednak okazało się, że mam mutacje i nie przyswajam zwykłych witamin i suplementów, więc musiałam radykalnie zmienić kwas foliowy i witaminy.

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesoła_Muminka wrote:
    Niestety naszą radość nie trwała długo. Najgorsze jest to, że czekam aż zacznie się poronienie 😭😭😭
    Ale będziemy walczyć dalej!

Ps. Saara przepraszam, ale przez zawirowania Miovelia wysłałam w czwartek do Ciebie.

Ojej, co się stało? :( tak mi przykro, przytulam 🤗😭

Dziewczyny czy pijąc miovelie i przyjmując nac też bolały Was jajniki? Nie wiem czy to kwestia "regulacji " wszystkiego bo dotychczas miałam nieregularne miesiączki, czy te leki tak działają że powodują u mnie ból jajników 😰😰

• MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2019, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙂 jestem Milena, staramy się z mężem od czerwca 2018, póki co z kiepskim efektem. Mamy za sobą c.b. w 2cs i do tej pory nic. Owulki mam swoje ale w 25dc, obecnie jestem w 2cyklu stymulowanym clo (na razie 1x1) ale póki co nie działa jakoś rewelacyjnie, owu przesunęła się tylko nieznacznie w czasie. Dodatkowo stosuję inofem i femibion natal 1. I tu moje pytanie, macie jakieś porównanie inofem vs miovelia? Zastanawiam się czy jest jakaś różnica między nimi.. Chcę jeszcze sobie kupić już na przyszły cykl miovelie nac żeby się wspomóc.
    W ogóle działa ta miovelia? Jakie macie zdanie na jej temat?

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • Irola Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inofem ma w swoim składzie tylko mio inozytole i kwas foliowy a miovelia ma duże tych wszystkich innych witamin z tego co pamiętam. Ja jestem przed zastosowaniem mioveli nac ale czekam na okres, który po duphastonie dziwnie się przesunął jeszcze bardziej 🤐 mialyscie tak kiedyś, że już 10 dzien po odstawieniu a okresu nadal nie ma? Tylko okrutny ból jajników, kilka plamien ciemno brązowych i ból piersi... Sorki ze tutaj o duphastonie ale w tematach o tym leku nikt mi bid odp

oar8skjo5n2yr83t.png

PCOS
    Starania - 01.2019
    5.12 II 🙏❤️

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Irola dzięki za odp. Już sobie zamówiłam zestaw z myślą o przyszłym cyklu.
    Jeśli chodzi o dupka to ja tak miałam, ale mogło być tak dlatego że gin kazał go brać od 14dc, a ja owulacje mam w 25dc i @ nie przyszła kilka dni po odstawieniu tylko po skończonej fl. W poprzednim cyklu (1 na clo) brałam dupka aż do wystąpienia @ i przesunął mi się okres tylko 2 dni, ale żadnych plamień itp nie miałam. A co z testem? Jeśli testy będą ujemne a @ dalej nie będzie, zadzwoń do gina. Może być tak że dostaniesz od nowa dupka na wywołanie..

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • Kasia1010 Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Dziś minął 2 miesiąc odkąd brałam miovelia i miovelia nac. Mam zespół policystycznych jajników a dziś ujrzałam 2 kreski😀😀!!!

Bibi25, MilusińskaMilena, Irola lubią tę wiadomość

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia gratulacje, niech Ci ciąża minie nudno i dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki 😘
    Powiedz mi, długo przedtem się staraliscie? Jakieś stymulacje miałaś wcześniej? Dajesz nadzieję że każdej z nas w końcu się uda 🍀

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • Kasia1010 Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilusińskaMilena wrote:
    Kasia gratulacje, niech Ci ciąża minie nudno i dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki 😘
    Powiedz mi, długo przedtem się staraliscie? Jakieś stymulacje miałaś wcześniej? Dajesz nadzieję że każdej z nas w końcu się uda 🍀
    Dziękuję kochana 😘nie długo bo 4 miesiące ale poszłam na ogólne badania do ginekologa i okazało się że moje amh wynosi 19 dzień norma ok 3, 4.i stwierdza pcos mowi że to znacznie utrudnia miałam brak owulacji i cylke 40 dni. miałam brać narazie 3 miesiące movelie i miovelia nac to stylmuluje Owulacje a nac rosniecie pęcherzyków. I brałam jeszcze glucophage. Już po 2 miesiącach ujrzałam 2 kreski. Jeszcze zrobię betę dla pewności w poniedzalek. Szok porostu!

• Irola Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1010 wrote:
    Dziękuję kochana 😘nie długo bo 4 miesiące ale poszłam na ogólne badania do ginekologa i okazało się że moje amh wynosi 19 dzień norma ok 3, 4.i stwierdza pcos mowi że to znacznie utrudnia miałam brak owulacji i cylke 40 dni. miałam brać narazie 3 miesiące movelie i miovelia nac to stylmuluje Owulacje a nac rosniecie pęcherzyków. I brałam jeszcze glucophage. Już po 2 miesiącach ujrzałam 2 kreski. Jeszcze zrobię betę dla pewności w poniedzalek. Szok porostu!
    Gratulacje!!! 😍😍 Czekam już na ten okres żeby zacząć brać ten Nac... Oby były efekty:)

oar8skjo5n2yr83t.png

PCOS
    Starania - 01.2019
    5.12 II 🙏❤️

• Irola Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilusińskaMilena wrote:
    Irola dzięki za odp. Już sobie zamówiłam zestaw z myślą o przyszłym cyklu.
    Jeśli chodzi o dupka to ja tak miałam, ale mogło być tak dlatego że gin kazał go brać od 14dc, a ja owulacje mam w 25dc i @ nie przyszła kilka dni po odstawieniu tylko po skończonej fl. W poprzednim cyklu (1 na clo) brałam dupka aż do wystąpienia @ i przesunął mi się okres tylko 2 dni, ale żadnych plamień itp nie miałam. A co z testem? Jeśli testy będą ujemne a @ dalej nie będzie, zadzwoń do gina. Może być tak że dostaniesz od nowa dupka na wywołanie..
    Dziękuję za odpowiedź :) wszystko mnie boli po tym... Jajniki, piersi a okresu nie ma :( jestem już zrezygnowana... Test niestety negatywny, robiony dzisiaj rano. Od tego okresu miałam zamiar przyjmować ten Nac ale czy w końcu się tego okresu doczekam to nie wiem :(

oar8skjo5n2yr83t.png

PCOS
    Starania - 01.2019
    5.12 II 🙏❤️

• Kasia1010 Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Irola wrote:
    Gratulacje!!! 😍😍 Czekam już na ten okres żeby zacząć brać ten Nac... Oby były efekty:)
    Też myślałam że to wielkie g... Pomoże cykl 40 dni ciul wie kiedy i czy wogole jest owulacja a przy miovelia nac piękny śluz płodnych lekkie klucie jajników, nie liczyłam wogole że trafiłam a dziś rano byłam w szoku. Miovelia ma w tym duuzy udział. Mi ginekolog mówi że przepisuje to parom co mają problem i zwykle 3 cykl się udają. U mnie nawet 2😄

Irola lubi tę wiadomość

• Irola Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1010 wrote:
    Też myślałam że to wielkie g... Pomoże cykl 40 dni ciul wie kiedy i czy wogole jest owulacja a przy miovelia nac piękny śluz płodnych lekkie klucie jajników, nie liczyłam wogole że trafiłam a dziś rano byłam w szoku. Miovelia ma w tym duuzy udział. Mi ginekolog mówi że przepisuje to parom co mają problem i zwykle 3 cykl się udają. U mnie nawet 2😄
    Jeszcze raz gratulacje!!! Czekam na okres... A miovelie zwykła też bierzesz? Bo ja jeszcze nie bo mi zostało miotysogyn i jak go wykoncze to zakupie :)))

oar8skjo5n2yr83t.png

PCOS
    Starania - 01.2019
    5.12 II 🙏❤️

• Irola Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1010 miałaś stwierdzone PCOS? Długie cykle? Bo ja podobnie, 40-50 dni :///

oar8skjo5n2yr83t.png

PCOS
    Starania - 01.2019
    5.12 II 🙏❤️

• Kasia1010 Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Irola wrote:
    Kasia1010 miałaś stwierdzone PCOS? Długie cykle? Bo ja podobnie, 40-50 dni :///
    Zwykła też brałam. Tak miałam stwierdzone, cykle ok 40 dni. Lekarz badał amh norma to 3,4 a ja mam 19,tak jest przy pcos. Dużo pęcherzyków zamiast jednego porządnego. Miovelia nac jest po to żeby stymulować wzrost pęcherzyków.

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ