Partner
merytoryczny

Akcja społeczna - endometrioza

Dumnie wspieramy Akcję!

Wiele niespodzianek w drodze:

POBIERZ W MARCU ZA DARMO
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miovelia + miovelia nac
Odpowiedz

Miovelia + miovelia nac

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2019, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpowiadając na pytanie jakie witaminy z grupy B mam brać, odpowiadam. Jeden raz dziennie b2, b3, b6 i b12.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2019, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminki miałam bardziej na myśli jakiej firmy suplement przyjmujesz? Bo raczej wszystkie te witaminy w czystej postaci są nie do przełknięcia a na rynku tych suplementów witaminowych jest mnóstwo, ale ich ilość w tabletce śladowa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Embe, moja Pani doktor powiedziała, że mam kupić każdą z tych witamin osobno. W aptece polecono mi te z firmy Teva.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, a też dostałam zalecenie przyjmowania Miovelia. Tylko przed zaleceniem podczas USG, lekarz powiedział, że jestem po "porzadnej"owulacji. Badań krwi jeszcze nie miałam, także nie rozumiem na co Miovelia?;/

• Isiaa Znajoma

Wysłany: 14 marca 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ja też dostałam zwykłą miovelie (30 saszetek + 30 kapsułek) - brać codziennie.
    Czy któreś z Was to już pomogło?
    Jakie są wasze opinie na ten temat?

• Madzia84 Nowa

Wysłany: 14 marca 2019, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie😊 Dziewczyny mam pytanko, gdzie można kupić lek Miovelia? przeleciałam cały Internet wszędzie prawie niedostępny😔 pytałam się w kilku aptekach w Bydgoszczy też zero... nawet dzwonili do hurtowni tam nawet o nim nie słyszeli🤨 Czytałam tu wcześniej że ktoś zamawiał przez Internet...

• Isiaa Znajoma

Wysłany: 14 marca 2019, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia84 ja kupiłam w stacjonarnej aptece GEMINI czy jakoś tak. Mają też sprzedaż internetowa. Na stanie widzę nie mają ale może do nich napisać czy będą mieli

• siedemnocy Debiutantka

Wysłany: 14 marca 2019, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdźcie na stronce ktomalek.pl

• ellou Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2019, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawialam na str producenta

http://www.nutropharma.pl/Produkty,category,1356,product,1357/MIOVELIA

przyszlo kurierem do domu, platne przy odbiorze :)

Dziewczyny a orientujecie sie czy w razie ewentualnego zajscia w ciaze nalezy odrazu to odstawic ? pytam z ciekawosci, przy metrofmaxie wlasnie tak mialam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 18:06

• Natica90 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2019, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Lekarz zalecił mi dziś przyjmowanie tych specyfików. Staramy się rok, wszystko niby ok ale ciąży nie ma. Oby pomogło ;)
    ellou wrote:
    Ja zamawialam na str producenta

http://www.nutropharma.pl/Produkty,category,1356,product,1357/MIOVELIA

przyszlo kurierem do domu, platne przy odbiorze :)

Dziewczyny a orientujecie sie czy w razie ewentualnego zajscia w ciaze nalezy odrazu to odstawic ? pytam z ciekawosci, przy metrofmaxie wlasnie tak mialam.
    Również dziś zamawiałam na tej stronie. Mi lekarz powiedział żeby brać do zajścia w ciążę ;)

eikt43r8o5m825ub.png

Starania o drugie dziecko od 01/2018
    4.11.19 ET 2BB ☹️
    3.12.19 FET 2BB 🙂
    6dpt beta 10.7
    8dpt beta 41.15
    10dpt beta 107.1
    14dpt beta 475.3
    17dpt beta 1512 jest pęcherzyk
    24dpt beta 9089 jest ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również zamawiałam na stronie producenta, plus od razu zamówiłam sobie Miovelia Nac, żeby nie biegać po aptekach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zamawialam przez www.nutropharma.pl z darmową przesyłką. Ginekolog twierdziła, że jest dostępne w superpharm, u mnie nie ma. Też w sklepie zielarskim Kwiaty Polne warto popytać, w mojej ponoć miewają, ale akurat jak ja szukałam nie było ;)

• Madzia84 Nowa

Wysłany: 15 marca 2019, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nigdzie nie ma tego... na stronie producenta jest niedostępny... znowu na stronie ktomalek pokazuje kilka aptek gdzie jest dostępny ale możliwy jest tylko odbiór w aptece. Najbliższa jest 70km ode mnie. Co do brania leku to brać do zajścia w ciążę. Chociaż ja przy ostatniej ciąży 2 lata temu brałam Inofolic i przyjmowałam go jeszcze przez 2 pierwsze msc ciąży bo gin powiedziała mi że nie zaszkodzi😊

• Isiaa Znajoma

Wysłany: 15 marca 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na chwilę obecną na stronie producenta NutroPharma produkty są dostępne

Madzia84 lubi tę wiadomość

• Madzia84 Nowa

Wysłany: 15 marca 2019, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny teraz sprawdziłam... lek dostępny na stronie producenta😄😉 już zamówiłam😋 zobaczymy jak działa i czy pomoże...🤔

ellou lubi tę wiadomość

• ellou Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2019, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam dopytać o to moje zażywanie i faktycznie mam brac clo+miovelia nac 😑 czyli jednak to standard tak jak ktoras z was tu pisala. Lek to lek a miovelia nac to jednak suplement. Troche dziwne ze mam sie az tak szprycowac skoro clo super dzialalo samo od siebie :/ no nic trzeba dzialac 💪

• Isiaa Znajoma

Wysłany: 15 marca 2019, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś wie czym się różni miovelia (30 saszetek + 30 kapsułek) od miovelia nac ?

• ellou Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isiaa wrote:
    Czy ktoś wie czym się różni miovelia (30 saszetek + 30 kapsułek) od miovelia nac ?

miovelia jest na wspomaganie pracy jajnikow przy pcos, a miovelia nac wspomaga rosniecie pecherzykow, ogolnie i to i to ma poprawic funkcjonowanie jajnikow i owulacji🤔 przynajmniej ja to tak rozumiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 17:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) a czy ktos miał juz monitoring po tym leku ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edyta90 wrote:
    Hej :) a czy ktos miał juz monitoring po tym leku ?
    Tak, ja miałam, pęcherzyki cudowne, w jednym i drugim jajniku. Dostałam zastrzyk na pęknięcie i czekam....

‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ