Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie😊 Dziewczyny mam pytanko, gdzie można kupić lek Miovelia? przeleciałam cały Internet wszędzie prawie niedostępny😔 pytałam się w kilku aptekach w Bydgoszczy też zero... nawet dzwonili do hurtowni tam nawet o nim nie słyszeli🤨 Czytałam tu wcześniej że ktoś zamawiał przez Internet...
-
Ja zamawialam na str producenta
http://www.nutropharma.pl/Produkty,category,1356,product,1357/MIOVELIA
przyszlo kurierem do domu, platne przy odbiorze
Dziewczyny a orientujecie sie czy w razie ewentualnego zajscia w ciaze nalezy odrazu to odstawic ? pytam z ciekawosci, przy metrofmaxie wlasnie tak mialam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 18:06
-
Cześć,
Lekarz zalecił mi dziś przyjmowanie tych specyfików. Staramy się rok, wszystko niby ok ale ciąży nie ma. Oby pomogło
ellou wrote:Ja zamawialam na str producenta
http://www.nutropharma.pl/Produkty,category,1356,product,1357/MIOVELIA
przyszlo kurierem do domu, platne przy odbiorze
Dziewczyny a orientujecie sie czy w razie ewentualnego zajscia w ciaze nalezy odrazu to odstawic ? pytam z ciekawosci, przy metrofmaxie wlasnie tak mialam.
Starania o drugie dziecko od 01/2018
4.11.19 ET 2BB ☹️
3.12.19 FET 2BB 🙂
6dpt beta 10.7
8dpt beta 41.15
10dpt beta 107.1
14dpt beta 475.3
17dpt beta 1512 jest pęcherzyk
24dpt beta 9089 jest ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie nigdzie nie ma tego... na stronie producenta jest niedostępny... znowu na stronie ktomalek pokazuje kilka aptek gdzie jest dostępny ale możliwy jest tylko odbiór w aptece. Najbliższa jest 70km ode mnie. Co do brania leku to brać do zajścia w ciążę. Chociaż ja przy ostatniej ciąży 2 lata temu brałam Inofolic i przyjmowałam go jeszcze przez 2 pierwsze msc ciąży bo gin powiedziała mi że nie zaszkodzi😊
-
Ja byłam dopytać o to moje zażywanie i faktycznie mam brac clo+miovelia nac 😑 czyli jednak to standard tak jak ktoras z was tu pisala. Lek to lek a miovelia nac to jednak suplement. Troche dziwne ze mam sie az tak szprycowac skoro clo super dzialalo samo od siebie no nic trzeba dzialac 💪
-
Isiaa wrote:Czy ktoś wie czym się różni miovelia (30 saszetek + 30 kapsułek) od miovelia nac ?
miovelia jest na wspomaganie pracy jajnikow przy pcos, a miovelia nac wspomaga rosniecie pecherzykow, ogolnie i to i to ma poprawic funkcjonowanie jajnikow i owulacji🤔 przynajmniej ja to tak rozumiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 17:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny