Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie😊 Dziewczyny mam pytanko, gdzie można kupić lek Miovelia? przeleciałam cały Internet wszędzie prawie niedostępny😔 pytałam się w kilku aptekach w Bydgoszczy też zero... nawet dzwonili do hurtowni tam nawet o nim nie słyszeli🤨 Czytałam tu wcześniej że ktoś zamawiał przez Internet...
-
Ja zamawialam na str producenta
http://www.nutropharma.pl/Produkty,category,1356,product,1357/MIOVELIA
przyszlo kurierem do domu, platne przy odbiorze
Dziewczyny a orientujecie sie czy w razie ewentualnego zajscia w ciaze nalezy odrazu to odstawic ? pytam z ciekawosci, przy metrofmaxie wlasnie tak mialam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 18:06
-
Cześć,
Lekarz zalecił mi dziś przyjmowanie tych specyfików. Staramy się rok, wszystko niby ok ale ciąży nie ma. Oby pomogło
Również dziś zamawiałam na tej stronie. Mi lekarz powiedział żeby brać do zajścia w ciążęellou wrote:Ja zamawialam na str producenta
http://www.nutropharma.pl/Produkty,category,1356,product,1357/MIOVELIA
przyszlo kurierem do domu, platne przy odbiorze
Dziewczyny a orientujecie sie czy w razie ewentualnego zajscia w ciaze nalezy odrazu to odstawic ? pytam z ciekawosci, przy metrofmaxie wlasnie tak mialam.

Starania o drugie dziecko od 01/2018
4.11.19 ET 2BB ☹️
3.12.19 FET 2BB 🙂
6dpt beta 10.7
8dpt beta 41.15
10dpt beta 107.1
14dpt beta 475.3
17dpt beta 1512 jest pęcherzyk
24dpt beta 9089 jest ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie nigdzie nie ma tego... na stronie producenta jest niedostępny... znowu na stronie ktomalek pokazuje kilka aptek gdzie jest dostępny ale możliwy jest tylko odbiór w aptece. Najbliższa jest 70km ode mnie. Co do brania leku to brać do zajścia w ciążę. Chociaż ja przy ostatniej ciąży 2 lata temu brałam Inofolic i przyjmowałam go jeszcze przez 2 pierwsze msc ciąży bo gin powiedziała mi że nie zaszkodzi😊
-
Ja byłam dopytać o to moje zażywanie i faktycznie mam brac clo+miovelia nac 😑 czyli jednak to standard tak jak ktoras z was tu pisala. Lek to lek a miovelia nac to jednak suplement. Troche dziwne ze mam sie az tak szprycowac skoro clo super dzialalo samo od siebie
no nic trzeba dzialac 💪
-
Isiaa wrote:Czy ktoś wie czym się różni miovelia (30 saszetek + 30 kapsułek) od miovelia nac ?
miovelia jest na wspomaganie pracy jajnikow przy pcos, a miovelia nac wspomaga rosniecie pecherzykow, ogolnie i to i to ma poprawic funkcjonowanie jajnikow i owulacji🤔 przynajmniej ja to tak rozumiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 17:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny