Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
ABI90 wrote:Irola, ja zazwyczaj brałam na 3 dzień wyższych temperatur czyli tak jakby 3 dni od pęknięcia. Teraz zastrzyk miałam w sobotę i może od środy wdrożę Duphaston. Chociaż lekarz stwierdził że przy zastrzyku jest zbędny.
Czyli jak wezmę jutro (wg zaleceń lekarza) to będzie to właśnie 3 dzień od pęknięcia pęcherzyka
Dziewczyny, w dni płodne współżyjecie co drugi dzień? Bo u nas to tak było prawie codziennie... Może za często?? Ponoć co 2 dzień najlepiej, żeby nasienie było silniejsze 😁
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
No to czekamy... Czekamy ❤️
ABI90 lubi tę wiadomość
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
My też różnie już próbowaliśmy co dwa co trzy dni i nawet raz na tydz ale w tym cyklu lekarską kazała 3dni pod rząd i w drugim dniu zastrzyk ale czy efekt jest jeszcze nie wiem ale coś czuję że okres idzie zresztą od 3 lat przychodzi ten okres
-
Trzymam kciuki żeby @ do Was nie przyszła. Ja niestety kolejne starania dopiero w styczniu 😥
Teraz jestem na antykoncepcji A niestety mój mąż wyjeżdża na 6 tyg. wraca w połowie grudnia więc będę już po owulacji . W styczniu podobno inseminacja.. . Przeraża mnie to wszystko. Zaczynam łapać mega doła
Powodzenia dziewczęta 💜💜💜 -
Asia1989 wrote:Trzymam kciuki żeby @ do Was nie przyszła. Ja niestety kolejne starania dopiero w styczniu 😥
Teraz jestem na antykoncepcji A niestety mój mąż wyjeżdża na 6 tyg. wraca w połowie grudnia więc będę już po owulacji . W styczniu podobno inseminacja.. . Przeraża mnie to wszystko. Zaczynam łapać mega doła
Powodzenia dziewczęta 💜💜💜 -
Ja dziś plamie na brązowo więc pewnie nadchodzi okres ale sie przesunął bo powinien być wczoraj a dopiero dziś plamie. No ja pewnie też skonczw inseminacja tak pewnie będzie ba szczęście u mojej pani doktor robią inseminacje ale jakie koszty nie wiem
-
Te badania to u androloga? Jak to wygląda?
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
Hej dziewczyny 🙂
Co u Was?
Ja byłam dziś na monitoringu i gin potwierdził owulacje. Kamień spadł mi z serca bo we wtorek nie wyglądało to zbyt fajnie. Miałam dwa pęcherzyki giganty w prawym jajniku. Jeden 27,2mm a drugi 29,9mm. Strasznie się bałam że nie pękną i zrobią się gigantyczne torbiele, ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Teraz czekamy na @ lub jej brak. Szanse mamy podwójną bo z obu pęcherzyków była owulacja, są dwa ciałka żółte.
A dziś kupiłam ananasa. Mimo że nie lubię, zamierzam jeść po kawałku przez całą fazę lutealną. Dużo dziewczyn pisało że pomaga w zagnieżdżaniu, nawet czytałam o tym jakiś artykuł. Spróbować nie zaszkodzi 🙂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Hej Milenka! Myślałam ostatnio co u Ciebie
No to piękna owulka!!! 😍 Po clo + nac?
U mnie 1 cykl na tym letrozolu, owulacja była w 12 dc, pęcherzyk na lewym jajniku 24 cm i pękł samodzielnie. Żadnych dolegliwości nie miałam podczas brania tych tabletek. Teraz tylko od 2 dni kłuję tak dziwnie mnie ten jajnik z którego była owulka... Nie wiem czy to za duży był ten pęcherzyk i może dlatego??
PCOS
Starania - 01.2019
5.12 II 🙏❤️
MilusińskaMilena cieszę się razem z Tobą ! Głowa w górę i pierś do przodu 😉 trzymam kciuki za obydwa ciałka żółte - bliźniaki? 🙈 ja jeszcze tydzień do @ ! I nawet jestem w trakcie drugiej nowenny do św. Wenantego 🙏 ponoć specjalista od rzeczy niemożliwych 😎„Jezu Ty się tym zajmij” 🙏
-
Irola miło mi ❤️
Brałam 2x1 clo 2-6dc, Nac 3-7dc i od 8dc biorę metformax.
Irola, a więc czekamy 🙂 kiedy planowo @?
Ja powinnam dostać za równe 2 tygodnie.
Prawdę mówiąc wątpię że z takich gigantów coś będzie, ale byłoby cudownie ❤️
Mala_Mi zainteresowałaś mnie tą nowenną, muszę wypróbować 🙂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."