Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
miele2012 wrote:hej dziewczyny!
jak jest z miesiączką po Miovella Nac i Miovella bo chyba po niej dostałam 2-3 dni wcześniej okres. Mam nadzieję, że to jest pojedynczy przypadek.
dziękuję za odp
Jestem po 1,5 opakowania mioveli i powiem Ci ze u mnie okres sie zatrzymał.. Przed braniem mioveli mialam 31-33 dni a teraz mam juz 43 dzien i jestem juz po duphastonie na wywołanie i czekam.. 😖
Jestem zla bo nadzieja byla a teraz tylko pozostały stracone dni.. ale miovelie mam brac dalej 🤷♀️ -
Paula0408 wrote:Jestem po 1,5 opakowania mioveli i powiem Ci ze u mnie okres sie zatrzymał.. Przed braniem mioveli mialam 31-33 dni a teraz mam juz 43 dzien i jestem juz po duphastonie na wywołanie i czekam.. 😖
Jestem zla bo nadzieja byla a teraz tylko pozostały stracone dni.. ale miovelie mam brac dalej 🤷♀️ -
nick nieaktualnyPaula0408 wrote:Jestem po 1,5 opakowania mioveli i powiem Ci ze u mnie okres sie zatrzymał.. Przed braniem mioveli mialam 31-33 dni a teraz mam juz 43 dzien i jestem juz po duphastonie na wywołanie i czekam.. 😖
Jestem zla bo nadzieja byla a teraz tylko pozostały stracone dni.. ale miovelie mam brac dalej 🤷♀️
no to ja mam krótszy , zobaczymy co będzie za miesiąc . ja mam cykle zazwyczaj 27-28 dni.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 23:23
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Chodziłam po lekarzach kilka lat. Mam zaawansowane pcos i wiek 34 lata. Okresy nieregularne.endometrium cieniutkie.
Kilka lat brałam inofem. I nic. Teraz był mój drugi cykl z miovelia nac.Dodatkowo sama brałam koenzym q10 witamina E witamina b12 magnez i witamina D 4000.
Obserwowałam się cały czas. W 13 I 14 dc miałam uczucie wilgotności oraz śluz. Działalismy. Później 15 16 17 18 19 dzień sucho. Myślałam że po wszytskim. 19 dc wieczorem idę siku i patrzę śluz jak galaretka. Dziwne. Bo kilka dni było sucho zupełnie.wtedy też działalismy. I dalej sucho.
27 dc zrobiłam test. Nic .biało. I teraz 31 dnia też zrobiłam bo się przelewalo mi w brzuchu. I wyszły 2 kreski. Narazie biorę to na spokojnie. Nie wybiegam Myślami daleko. Wiadomo że przy naszym PCOS różnie może być.
Jak macie jakieś pytania to piszcieKlementynaKle, Moni101010., Niezapominajka 🍀, miele2012 lubią tę wiadomość
-
MiMi wrote:Dziewczyny robiłam dziś progesteron wynik 20 co wy na to? Dzisiaj 7 dpo.Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Papillon robiłam 1 Raz. Niestety nie wytrzymałam i zrobiłam też betę i oczywiście jest negatywna. Zupełnie nie potrzebnie bo tylko teraz siedzę smutna chociaż wiem że to i tak za wcześnie przecież. Wszytko było idealnie dwa pecherzyki zastrzyk endometrim super progesteron spoko. Jak mi się nie uda znowu to ja już nie wiem
-
Ja kończę 3 opakowanie miovelia.. i w sumie mam mieszane uczucia, teraz to już nie wiem czy bardziej pomaga czy szkodzi. Wcześniej cykle miałam raczej regularne 26-28 dni. Od dwóch miesięcy odkąd lekarz zalecił miovelie cykl jest krótszy.. A dzisiaj już czuje że się rozkręca @ a jest dopiero 23 dzień.. Sama już nie wiem
-
KarolinaOna wrote:Chodziłam po lekarzach kilka lat. Mam zaawansowane pcos i wiek 34 lata. Okresy nieregularne.endometrium cieniutkie.
Kilka lat brałam inofem. I nic. Teraz był mój drugi cykl z miovelia nac.Dodatkowo sama brałam koenzym q10 witamina E witamina b12 magnez i witamina D 4000.
Obserwowałam się cały czas. W 13 I 14 dc miałam uczucie wilgotności oraz śluz. Działalismy. Później 15 16 17 18 19 dzień sucho. Myślałam że po wszytskim. 19 dc wieczorem idę siku i patrzę śluz jak galaretka. Dziwne. Bo kilka dni było sucho zupełnie.wtedy też działalismy. I dalej sucho.
27 dc zrobiłam test. Nic .biało. I teraz 31 dnia też zrobiłam bo się przelewalo mi w brzuchu. I wyszły 2 kreski. Narazie biorę to na spokojnie. Nie wybiegam Myślami daleko. Wiadomo że przy naszym PCOS różnie może być.
Jak macie jakieś pytania to piszcie