Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miovelia + miovelia nac
Odpowiedz

Miovelia + miovelia nac

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny!
    jak jest z miesiączką po Miovella Nac i Miovella bo chyba po niej dostałam 2-3 dni wcześniej okres. Mam nadzieję, że to jest pojedynczy przypadek.
    dziękuję za odp

• Asia1989 Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie po wizycie. Niestety ten cykl nieudany. Zrobiła mi się torbiel, pęcherzyki nie pekly. 😭😭😭

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Ja właśnie po wizycie. Niestety ten cykl nieudany. Zrobiła mi się torbiel, pęcherzyki nie pekly. 😭😭😭
    Tak mi przykro... trzymaj się i nie poddawaj...

• Paula0408 Koleżanka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miele2012 wrote:
    hej dziewczyny!
    jak jest z miesiączką po Miovella Nac i Miovella bo chyba po niej dostałam 2-3 dni wcześniej okres. Mam nadzieję, że to jest pojedynczy przypadek.
    dziękuję za odp

Jestem po 1,5 opakowania mioveli i powiem Ci ze u mnie okres sie zatrzymał.. Przed braniem mioveli mialam 31-33 dni a teraz mam juz 43 dzien i jestem juz po duphastonie na wywołanie i czekam.. 😖
    Jestem zla bo nadzieja byla a teraz tylko pozostały stracone dni.. ale miovelie mam brac dalej 🤷‍♀️

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2020, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula0408 wrote:
    Jestem po 1,5 opakowania mioveli i powiem Ci ze u mnie okres sie zatrzymał.. Przed braniem mioveli mialam 31-33 dni a teraz mam juz 43 dzien i jestem juz po duphastonie na wywołanie i czekam.. 😖
    Jestem zla bo nadzieja byla a teraz tylko pozostały stracone dni.. ale miovelie mam brac dalej 🤷‍♀️
    Mi się cykl skrócił na miovelii 😉 najwidoczniej roznie działa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula0408 wrote:

no to ja mam krótszy , zobaczymy co będzie za miesiąc . ja mam cykle zazwyczaj 27-28 dni.

• KlementynaKle Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia 2020, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na Miovelia i Miovelia NAC mam już drugi raz torbiele i cykl bezowulacyjny. Wcześniej wszystko było ok. Jeszcze 1-2 cykle i odstawiam. To nie dla mnie najwidoczniej :(

• KarolinaOna Debiutantka

Wysłany: 14 sierpnia 2020, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Udało się. Są kreski. Dziś 31 dc. W 27 dc robiłam i nie było nawet cienia. Jeśli chcecie mogę opowiedzieć wam moja historię. Ale ja to sama kombinowalam swoje leczenie

• Niezapominajka 🍀 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2020, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 23:23

👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
    🧔🏼31

𝟐𝟎𝟏𝟗:
    Maj: rozpoczęcie starań 🌱
    𝟐𝟎𝟐𝟎:
    Maj: Gameta Gdynia
    🔸6 cykli stymulowanych
    𝟐𝟎𝟐𝟏:
    Czerwiec:
    🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
    𝟐𝟎𝟐𝟐:
    Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷

“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️

Wysłany: 14 sierpnia 2020, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziłam po lekarzach kilka lat. Mam zaawansowane pcos i wiek 34 lata. Okresy nieregularne.endometrium cieniutkie.
    Kilka lat brałam inofem. I nic. Teraz był mój drugi cykl z miovelia nac.Dodatkowo sama brałam koenzym q10 witamina E witamina b12 magnez i witamina D 4000.
    Obserwowałam się cały czas. W 13 I 14 dc miałam uczucie wilgotności oraz śluz. Działalismy. Później 15 16 17 18 19 dzień sucho. Myślałam że po wszytskim. 19 dc wieczorem idę siku i patrzę śluz jak galaretka. Dziwne. Bo kilka dni było sucho zupełnie.wtedy też działalismy. I dalej sucho.

27 dc zrobiłam test. Nic .biało. I teraz 31 dnia też zrobiłam bo się przelewalo mi w brzuchu. I wyszły 2 kreski. Narazie biorę to na spokojnie. Nie wybiegam Myślami daleko. Wiadomo że przy naszym PCOS różnie może być.
    Jak macie jakieś pytania to piszcie

KlementynaKle, Moni101010., Niezapominajka 🍀, miele2012 lubią tę wiadomość

• MiMi Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2020, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny robiłam dziś progesteron wynik 20 co wy na to? Dzisiaj 7 dpo.

010igov3znog0i75.png
  • Papillon Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2020, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiMi wrote:
    Dziewczyny robiłam dziś progesteron wynik 20 co wy na to? Dzisiaj 7 dpo.
    Mimi bardzo dobry wynik 😉 owulaka na pewno była No i może coś więcej się z tego wykluje. Zależy jaki poziom miałaś zazwyczaj.

Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
    30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
    ckaiikgnsmllond0.png
  • MiMi Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2020, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papillon robiłam 1 Raz. Niestety nie wytrzymałam i zrobiłam też betę i oczywiście jest negatywna. Zupełnie nie potrzebnie bo tylko teraz siedzę smutna chociaż wiem że to i tak za wcześnie przecież. Wszytko było idealnie dwa pecherzyki zastrzyk endometrim super progesteron spoko. Jak mi się nie uda znowu to ja już nie wiem :(

010igov3znog0i75.png
  • Moni101010. Znajoma

Wysłany: 15 sierpnia 2020, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kończę 3 opakowanie miovelia.. i w sumie mam mieszane uczucia, teraz to już nie wiem czy bardziej pomaga czy szkodzi. Wcześniej cykle miałam raczej regularne 26-28 dni. Od dwóch miesięcy odkąd lekarz zalecił miovelie cykl jest krótszy.. A dzisiaj już czuje że się rozkręca @ a jest dopiero 23 dzień.. Sama już nie wiem :( :(

• Moni101010. Znajoma

Wysłany: 15 sierpnia 2020, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaOna wrote:
    Chodziłam po lekarzach kilka lat. Mam zaawansowane pcos i wiek 34 lata. Okresy nieregularne.endometrium cieniutkie.
    Kilka lat brałam inofem. I nic. Teraz był mój drugi cykl z miovelia nac.Dodatkowo sama brałam koenzym q10 witamina E witamina b12 magnez i witamina D 4000.
    Obserwowałam się cały czas. W 13 I 14 dc miałam uczucie wilgotności oraz śluz. Działalismy. Później 15 16 17 18 19 dzień sucho. Myślałam że po wszytskim. 19 dc wieczorem idę siku i patrzę śluz jak galaretka. Dziwne. Bo kilka dni było sucho zupełnie.wtedy też działalismy. I dalej sucho.

27 dc zrobiłam test. Nic .biało. I teraz 31 dnia też zrobiłam bo się przelewalo mi w brzuchu. I wyszły 2 kreski. Narazie biorę to na spokojnie. Nie wybiegam Myślami daleko. Wiadomo że przy naszym PCOS różnie może być.
    Jak macie jakieś pytania to piszcie
    A brałaś zwykłą miovelie ? Czy tylko tą nac ?

Wysłany: 15 sierpnia 2020, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miovelia miovelia nac i inofem . Wcześniej kilka lat brałam sam inofem i nic

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 16 sierpnia 2020, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 jakie miałaś skutki uboczne po ovitrell? Mnie piersi bolą że łooooj☹☹☹

• MiMi Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj 26 dc test negatywny. Zastrzyk w 14 dc. Chyba już nie mam na co liczyć :( co myślicie?

010igov3znog0i75.png

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi u mnie 27 dc nie było nic A 31 2 kreski odrazu. Nie martw sie tylko zrób za kilka dni

• Asia1989 Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2020, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    Asia1989 jakie miałaś skutki uboczne po ovitrell? Mnie piersi bolą że łooooj☹☹☹
    Bol piersi, straszne mdlosci, oslabienie(mogłabym cały czas spac), wrażliwość na zapachy.

‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ