Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia1989 wrote:Dziewczyny mam wrażenie że wszyscy wierza w to że teraz się uda tylko mi brakuje tej wiary. Ale dziękuję Wam za podtrzymywanie na duchu. Asia90 jutro lecisz na betę? Czekam na wieści, te najlepsze. 😘😘😘
Generalnie staram się nie nastawiac... A Ty o której będziesz miala wynik?
Mimo wszystko trzymam kciuki może te Twoje "płaczki" były jednak dobrym znakiem 💪 -
Ja mam tak, że raz mam przypływy ogromniej wiary i nadziei a nieraz totalny dołek🙄 zazwyczaj przed owu jest dobrze, a później ten czas wyczekiwania przed @ mnie bardzo męczy i na koniec totalna rozpacz i później sie ogarniam i zaczynam od nowa🙈
Asia1989 lubi tę wiadomość
-
Asia90 wrote:Tak jutro, ja się staram nie wyszukiwać u siebie żadnych symptomów, aczkowielwiek mam wrażenie że to i tak jeszcze nie tym razem ☹
Generalnie staram się nie nastawiac... A Ty o której będziesz miala wynik?
Mimo wszystko trzymam kciuki może te Twoje "płaczki" były jednak dobrym znakiem 💪 -
Suzi wrote:Ja mam tak, że raz mam przypływy ogromniej wiary i nadziei a nieraz totalny dołek🙄 zazwyczaj przed owu jest dobrze, a później ten czas wyczekiwania przed @ mnie bardzo męczy i na koniec totalna rozpacz i później sie ogarniam i zaczynam od nowa🙈
kredka, Asia1989 lubią tę wiadomość
-
Asia1989 wrote:Ostatnio jak robilam badanie o 7 rano to wyniki byly o 14.30. Dziś tez byłam o 7 i czekam... Ale naprawdę wyjątkowo na spokojnie. Nawet nie sprawdzam po 50 razy. Czekam na SMS że wyniki są gotowe. Dziwnie się po prostu czuje. Tak naprawdę baaardzo spokojnie, przygotowana na wynik negatywny. Nawet mam plan że dziś wieczorem będę sobie mogła pozwolić na 🍷🍷🍷. Asiu może Ty jutro będziesz miała betę wyzsza niż te 5. Trzymam za to mocno kciuki.
Mi to jeszcze do tego wszystkiego wyszła dziś ogromne zimno na ustach, czasami się cieszę że trzeba w maseczkach chodzić 😅Asia1989 lubi tę wiadomość
-
kredka wrote:Hahahha dziewczyny jak tylko przeczytałam co napisała Suzi zanim doszłam do końca to pomyślałam, że chyba sama to napisałam. 🤣
Czytam dalej a tam Asia90. 😅
Można powiedzieć, że jedziemy na jednym wózku, tylko ja nie mogę sobie żadnego alko wiecZorwm strzelić. Odkąd biorę metformine, ogarniam świat na trzeźwo. 😬
Ja też jestem na metformine ale od czasu do czasu jak nie biorę nic na stymulacje to pozwalam sobie na drinka bądź dwa 😉 -
Asia1989 wrote:Odebrałam wynik bety. Niestety moje przeczucia się sprawdziły. Czekam na @ i nowy cykl starań. Powodzenia dla Was. ❤❤❤
Ale kiedyś się kurczę musi udać, no musi nie ma wyjścia 😘😘 -
Ogólnie powiem Wam szczerze jest ok. Wręcz jestem jakoś pozytywnie nastawiona. Nie poczułam rozczarowania. Chyba pierwszy raz. Nastrój jest ok. Oby nie dopadło z opóźnieniem. Teraz tylko Żeby @ przyszła szybko i działamy. I przede wszystkim czerpiemy przyjemność ze starań. Ma to być fajny czas a nie obowiązek. 😍😍😍😍
-
Asia1989 wrote:Ogólnie powiem Wam szczerze jest ok. Wręcz jestem jakoś pozytywnie nastawiona. Nie poczułam rozczarowania. Chyba pierwszy raz. Nastrój jest ok. Oby nie dopadło z opóźnieniem. Teraz tylko Żeby @ przyszła szybko i działamy. I przede wszystkim czerpiemy przyjemność ze starań. Ma to być fajny czas a nie obowiązek. 😍😍😍😍
-
Asia1989 wrote:Ogólnie powiem Wam szczerze jest ok. Wręcz jestem jakoś pozytywnie nastawiona. Nie poczułam rozczarowania. Chyba pierwszy raz. Nastrój jest ok. Oby nie dopadło z opóźnieniem. Teraz tylko Żeby @ przyszła szybko i działamy. I przede wszystkim czerpiemy przyjemność ze starań. Ma to być fajny czas a nie obowiązek. 😍😍😍😍
-
Asia90 wrote:Ja już po becie, wynik ma być koło 16. Ale jakoś się nie nastawiam, bardziej się nastawilam że się dziś drinka napije 😅