Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia90 wrote:To powiem Ci tak... Ja ostatnio bylam na rowerze chyba ze 3 tygodnie temu 😅 i w domu też nie ćwiczyłam A z dieta tez u mnie różnie tzn od ok
2 miesięcy w ogóle nie trzymam diety, patrze tylko na samopoczucie i wagę 😅
Nie wiem czy to odpuszczenie z mojej strony nie miało tez wpływu bo już zrezygnowałam stwierdzilam ze co ma być to będzie...
Mi się udało schudnac 17 kg, mialam jeszcze chęć ze 3 kg zejść ale juz nie miałam siły powiem szczerze 😅
A tak z drugiej strony jak sobie myślę że patologia wcale nie dba o jedzenie A maja dzieci po pęczki 😅 przykre ale prawdziwe
Może faktycznie odpuściłas i to zadziałalo.... to cisnienie na dziecko raczej nie jest dobre. -
Suzi wrote:No niesprawiedliwe to...😒 mam koleżanki w ciąży które jedzą sam badziew... a w ciążę zachodziły za pierwszym razem. Ja z wagi nie chcę stracić bo ja z tych chudzin jestem raczej ale odżywiam sie na prawdę zdrowo.
Może faktycznie odpuściłas i to zadziałalo.... to cisnienie na dziecko raczej nie jest dobre.
Kredka ma rację, może warto pochodzic na takie marsze 😉 -
Asia90 wrote:Nie ma co szukać sprawiedliwosci na tym świecie... No to super, trzymaj tak dalej to na pewno będzie efekt A i Twój facet jak je zdrowo to lepiej dla jego żołnierzykow 😉
Kredka ma rację, może warto pochodzic na takie marsze 😉 -
kredka wrote:Ja naprawdę polecam spacery w takim szybkim tempie. Do tego jakiś kompan obok lub na tel z którym można poplotkować, muzyka albo audiobook. Co kto lubi.
Mi to mega pomaga przede wszystkim psychicznie bo wychodzę i myśle o czymś zupełnie innym niż praca, dom itp. Przy okazji nabijam dzienne kroki i czuje się mega dobrze po takim łażeniu. 😀
No i waga leci po mału, juuuhuuu! 😅kredka lubi tę wiadomość
-
kredka wrote:Ja naprawdę polecam spacery w takim szybkim tempie. Do tego jakiś kompan obok lub na tel z którym można poplotkować, muzyka albo audiobook. Co kto lubi.
Mi to mega pomaga przede wszystkim psychicznie bo wychodzę i myśle o czymś zupełnie innym niż praca, dom itp. Przy okazji nabijam dzienne kroki i czuje się mega dobrze po takim łażeniu. 😀
No i waga leci po mału, juuuhuuu! 😅 -
Hej,
Jejku dziewczyny czy to normalne, że tak bardzo czuję jajniki po Miovelii? biorę pierwszy cykl właściwe od jakichś 2 tygodni... niby jestem już po owulacji a kłują mnie na przemian oba jajniki.... boję się, że jakieś torbiele się potworzyły czy coś... -
Natka95 wrote:Hej,
Jejku dziewczyny czy to normalne, że tak bardzo czuję jajniki po Miovelii? biorę pierwszy cykl właściwe od jakichś 2 tygodni... niby jestem już po owulacji a kłują mnie na przemian oba jajniki.... boję się, że jakieś torbiele się potworzyły czy coś... -
Suzi wrote:Myślę że to tylko formalność... także spokojnie 🧡😉
Zaczyna mnie znowu głowa boleć... dawno mnie tak nie bolało, w sensie 2 dni pod rząd ☹
Jak sobie nie wynajdowalam objawów tak teraz wszystko mi pasuje...
Nawet kawa mi nie idzie, a potrafiłam wypić 3-4 dziennie... -
Natka95 wrote:Hej,
Jejku dziewczyny czy to normalne, że tak bardzo czuję jajniki po Miovelii? biorę pierwszy cykl właściwe od jakichś 2 tygodni... niby jestem już po owulacji a kłują mnie na przemian oba jajniki.... boję się, że jakieś torbiele się potworzyły czy coś...
Kiedy powinnaś dostać okresu?