Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzi wrote:Czy oni nie wiedzą, że oszaleć można przez takie czekanie i awarie😤 Choć jak już pisałam, to jak dla mnie to tylko formalność 😙😙😙
Brzuch mnie boli okresowo momentami, a ja nie wiem co sie dzieję ah ☹
-
Asia90 wrote:Wiesz formalność formalnością ale powinna beta przyrastac... A ja nie wiem czy rośnie 😥 co tam sie dzieję, powiem ze mnie wkurzyli ☹
Brzuch mnie boli okresowo momentami, a ja nie wiem co sie dzieję ah ☹ -
Asia90 wrote:Dziewczyny wyniki pojawiły się dopiero po 24... zobaczyslm jak wstałam... beta 906,4 progesteron 27.70....
Teraz się zastanawiam czy nie za dużo przyrasta beta 😂 -
Asia90 wrote:Lekarz napisal ze lepiej ze szybciej rośnie niz zbyt wolno 😉
W poniedziałek mam wizytę więc może do nas dotrze co sie stało 😅
Asia a to stymulacja jest tymi samymi lekami co wcześniej? Mimo tego że będzie inseminacja?
Suzi, dziękuję 😉 -
Cześć dziewczyny. Powiedzcie proszę czy pomógł które z was zestaw miovelia i miovelia nac? Już opadam z sił... Ponad rok starań, jedna strata prawie rok temu i ciągle nic 🥺 Biorę cynk, selen, profertil, witamine d, pregne start i tak myślę że dotychczasowego zestawu nie wymienić na miovelie.Starania od 07.2019
Niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, hiperprolaktynemia czynnościowa.
Euthyrox 100/88, Glucophage xr 750, Dostinex, cynk, selen, wit. D, miovelia, NAC, żelazo, magnez, wit. C 1000, wit. A+E, Omega 3, DHA, olej z wiesiołka do owu, ACC optima do owu, olej z czarnuszki, olej lniany.
Fertilman, cynk, wit. D, magnez, maca, wit. C 1000, olej z czarnuszki, olej lniany, sok pomidorowy.
TSH 0,928
Progesteron 7dpo 27,8
PRL 11,47
AMH 7,2
Aromek + Ovitrelle 3x
Lametta 2x + Ovitrelle
Clo + Ovitrelle 9x -
Nadziejka@ wrote:Cześć dziewczyny. Powiedzcie proszę czy pomógł które z was zestaw miovelia i miovelia nac? Już opadam z sił... Ponad rok starań, jedna strata prawie rok temu i ciągle nic 🥺 Biorę cynk, selen, profertil, witamine d, pregne start i tak myślę że dotychczasowego zestawu nie wymienić na miovelie.
-
Suzi wrote:A jakaś diagnoza u Ciebie postawiona?Starania od 07.2019
Euthyrox 100/88, Glucophage xr 750, Dostinex, cynk, selen, wit. D, miovelia, NAC, żelazo, magnez, wit. C 1000, wit. A+E, Omega 3, DHA, olej z wiesiołka do owu, ACC optima do owu, olej z czarnuszki, olej lniany.
Fertilman, cynk, wit. D, magnez, maca, wit. C 1000, olej z czarnuszki, olej lniany, sok pomidorowy.
TSH 0,928
Progesteron 7dpo 27,8
PRL 11,47
AMH 7,2
Aromek + Ovitrelle 3x
Lametta 2x + Ovitrelle
Clo + Ovitrelle 9x -
Nadziejka@ wrote:Pcos, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia czynnościowa 😬Starania od 07.2019
TSH 0,928
Progesteron 7dpo 27,8
PRL 11,47
AMH 7,2
Aromek + Ovitrelle 3x
Lametta 2x + Ovitrelle
Clo + Ovitrelle 9x -
Asia1989 wrote:U mnie jest tak że jak są pęcherzyki to moja lekarka pyta czy podchodzimy do inseminacji czy próbujemy naturalnie. Teraz chce spróbować.
-
Suzi wrote:Myślę że dobra decyzja. Warto spróbować... 👍 mi też po głowie chodzi ta inseminacja. Tym bardziej że wyszły mi przeciwciała przeciwplemnikowe. Ale jak na razie moja pani prof. na to w ogole nie zwrociła uwagi. Jakby to było nieistotne.🤔