Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
kredka wrote:Asia1989 a który to dzień cyklu u Ciebie?
Ja dziś miałam testować - nasza trzynasta rocznica ale przez to, że poprzedni cykl był jakimś wybrykiem natury to jestem już w 9 dniu kolejnego cyklu. 🤦🏻♀️😅
W środę monitoring.
Znów poniedziałek... ledwo dziś wstałam. -
kredka wrote:Asia1989 a który to dzień cyklu u Ciebie?
Ja dziś miałam testować - nasza trzynasta rocznica ale przez to, że poprzedni cykl był jakimś wybrykiem natury to jestem już w 9 dniu kolejnego cyklu. 🤦🏻♀️😅
W środę monitoring.
Znów poniedziałek... ledwo dziś wstałam. -
Asia1989 wrote:U mnie 22 dzień. Zrobiłam progesteron. Czekam na wynik. Mam nadzieję że przeziębienie nie wpłynie na ewentualną ciążę (która póki co jest w glowie)
Więc myślę że jak ma być to i tak będzie... trzymam kciuki 😉
Ja dzis do lekarza na 19.00 dopiero ☹ już mnie bierze i nie mogę się doczekać, czuje sie jak przed jakims egzaminem... -
Asia90 wrote:Asia ja bylam przeziębiona ze 2 tygodnie... A dzien przed beta wywaliło mi wielką opryszczke....
Więc myślę że jak ma być to i tak będzie... trzymam kciuki 😉
Ja dzis do lekarza na 19.00 dopiero ☹ już mnie bierze i nie mogę się doczekać, czuje sie jak przed jakims egzaminem... -
Asia1989 wrote:Asiu Ty skutecznie podnosisz mnie duchu 😉😉😉 sprobuje się naturalnie leczyć, może coś pomoże. Zaczyna mnie boleć gardło 😭
Ja już po wizycie, wszystko w porządku, widać serce 😊 termin na 6.06...kredka lubi tę wiadomość
-
Paula0408 wrote:Czesc dziewczyny☺️
W Mioveli napisane jest zeby spożywać go w czasie posiłku o IG max 55, od jakiegos czasu głowie sie co to moze byc. Wy jak go przyjmowałyscie ?
Mozecie mi cos podpowiedzieć ?
Bardzo licze na Wasza pomoc 😘 -
abrakadabra wrote:Hej dziewczyny, chciałam zapytać jak wy przyjmujcie miovelie? Ta normlana bo jest 30 saszetek + 30 kapsulek. A endo dzisiaj mówiła mi żebym brała po 1 dziennie. I dopiero w domu zobaczyłam na recepcie w jakiej to formie jest, wiec teraz nie wiem. A wcześniej u niej nie zwróciłam uwagi bo była strasznie chamska i opryskliwa wiec nawet o nic wiecej nie dopytywałam i wyszłam..
-
abrakadabra wrote:A czyli mogę sobie rozłożyć to np w czasie? Że wezmę tabletke np później troche niz saszetke?
Ja ostatnio mojej pani ginekolog pytalam to mowila zeby najlepiej przyjmować to w jednym czasie. I w sumie na opakowaniu tez jest informacja „ Kapsułkę spożywać jednocześnie z przygotowaną zawiesiną z saszetki.„
Mnie to najbardziej w tym denerwuje to ze trzeba to spożywać przy posiłku o niskim IG 🙈 -
Paula0408 wrote:Ja ostatnio mojej pani ginekolog pytalam to mowila zeby najlepiej przyjmować to w jednym czasie. I w sumie na opakowaniu tez jest informacja „ Kapsułkę spożywać jednocześnie z przygotowaną zawiesiną z saszetki.„
Mnie to najbardziej w tym denerwuje to ze trzeba to spożywać przy posiłku o niskim IG 🙈 -
kredka wrote:Suzi... kawa i pączek na śniadanie! 😍😍😍 aż się ślinie. 😅 A tak serio to też od ponad dwóch miesięcy jadę na niskim IG. Pierwszy tydzień miałam wrażenie że nic mi nie wolno i moje kulinarne życie skończyło się na amen ale to nie prawda. Dużo się nauczyłam, gotuję pyszne rzeczy, piekę chleb a nawet ciasta. Czuje się o niebo lepiej i waga leci więc jest ekstra!
Dziś monitoring. Od wczoraj zaczęłam czuj jajniki, robi się mokro i moja nadzieja znów zaczęła odżywać... oby mnie tylko dziś nie sprowadził boleśnie na ziemię. 🙄
Miłego dnia!