Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Trochę powertowałam w necie i piszą że własnie przez leki, idące za tym zmiany hormonalne, itd. Ale że dopiero powtarzające sie cykle poniżej 21 dni powinny zastanowić.... no i że jak dziewczyny mają krotkie cykle po 20 parę dni to owu jest nawet 7dc. Także na razie biorę to na spokojnie. Podpytam gina we wtorek i na wizycie u prof też o tym wspomnę. Zobaczymy...🤔
kredka lubi tę wiadomość
-
Historii ciąg dalszy. Poszłam do fryzjera żeby sobie poprawić humor. Wszystko ładnie, pięknie ale co? Przez te leki hormonalne włosy nie przyjmują farby, są mega zniszczone i nawet nie chce myśleć jak ja będę wyglądać 😂😂😂 miało być super a wyszło jak zwykle.
-
Asia1989 wrote:Historii ciąg dalszy. Poszłam do fryzjera żeby sobie poprawić humor. Wszystko ładnie, pięknie ale co? Przez te leki hormonalne włosy nie przyjmują farby, są mega zniszczone i nawet nie chce myśleć jak ja będę wyglądać 😂😂😂 miało być super a wyszło jak zwykle.
-
abrakadabra wrote:Cooo? Jak to nie przyjmują farby? A jakie dokładnie leki bierzesz? Bo juz i ja sie zaczynam bać a mam juz kawałek odrostu 🙄😂
-
abrakadabra wrote:Nie no masakra, przecież hormony powinny odżywić nam wszystko a nie niszczyć jeszcze :p
Kurde na każdej płaszczyźnie przechlapane mamy 😅 -
Asia90 wrote:To już chyba wiem czemu mi wychodzą rude ostatnio... nawet nie wpadłam na to że to może być przyczyną...
Kurde na każdej płaszczyźnie przechlapane mamy 😅
A w temacie... W poniedziałek beta. -
Asia1989 wrote:Ja miałam ładny blond zrobiony w lipcu, z dnia na dzień były coraz bardziej "złote " czyt. RUDE 😂😂😂 dzisiaj fryzjerka już cuda robiła żeby zmienić kolor. Farba nie wpijala się we włosy A wręcz odbijala się od nich. Wyszlam z takim samym kolorem co poszłam.
A w temacie... W poniedziałek beta. -
Ale mnie dzisiaj boli jajnik🙄 prawy... ten co prawdopodobnie z niego byla owu... boję się że jakies torbiele🙈 ten mój prawy jajnik jakis bardziej aktywny jest chyba. Bo lewego nigdy nie czułam... zresztą na usg w kierunku pco wyszedł dużo większy niż lewy. I miał więcej pęcherzyków... wpisałam w wyszukiwarkę "ból jajnika po owu" i dr google pierwsze co wskazał to ciążę😅😅😅 jakoś mnie to rozbawiło😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2020, 11:38
-
abrakadabra wrote:Ja w ostatnim cyklu mialam takie bóle jajnikow jakoś od 5 dpo owu, była ciąża wtedy. Wiec może u Ciebie to jakiś dobry znak 😋
-
Jeju my to się naczytamy tylu rzeczy że głowa mała. Mnie tydzień temu choroba brała, byłam pewna że zarazilam się od męża. Po jednym dniu mi przeszło. Koleżanka mówiła żebym zrobiła test bo czasem w dniu implantacji można tak się czuć. Fryzjerka też mnie pytała czy nie jestem w ciazy bo z tą farbą był problem. A ja wszystko neguje bo czuje się jakby okresowo. Boli mnie momentami brzuch, co prawda jestem na luteine i nie powinnam jeszcze okresu dostać. Chyba wyparlam z głowy możliwość zajścia w ciaze.
-
Asia1989 wrote:Jeju my to się naczytamy tylu rzeczy że głowa mała. Mnie tydzień temu choroba brała, byłam pewna że zarazilam się od męża. Po jednym dniu mi przeszło. Koleżanka mówiła żebym zrobiła test bo czasem w dniu implantacji można tak się czuć. Fryzjerka też mnie pytała czy nie jestem w ciazy bo z tą farbą był problem. A ja wszystko neguje bo czuje się jakby okresowo. Boli mnie momentami brzuch, co prawda jestem na luteine i nie powinnam jeszcze okresu dostać. Chyba wyparlam z głowy możliwość zajścia w ciaze.
Wyglada to obiecująco i mam nadzieję że będzie piękna beta 💪
Daj znać, wszystkie na to czekamy 😉