Misz masz, ploty, ploteczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a może tak dla relaksu pogadac o wszystkim i o niczym , cos smiesznego wesolego Wam sie przytrafiło, piszcie, szef podniósł cisnienie , pewnie 90% z nas sie to przytrafilo powspierajmy sie nawzajem .
U mnie dzisiaj koleżanka z pracy spadla z krzesla lamiac je w pół (a juz sama to prorokowala od jakiegos czasu bo za bardzo sie bujala) na szczescie nic sie nie stalo , jedynie lokiec delikatnie ucierpial ale smiechu bylo co nie miara jedna z naszym forumowiczek.
Generalnie wszytsko co Wam lezy na serduchu, wzdecie pierdniecie wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 21:22
Lilja lubi tę wiadomość
-
ja jestem troche zmeczona 'królikowaniem' chyba. i chyba tym wszystkim co sie dookola dzieje albo raczej co sie NIE dzieje. nudny piatek dzisiaj u mnie. sama bym chciala cos zmienic w domu. Alxa - gdzie sie przeprowadzacie?
PS> Lissa, powiesz szefowi o krzeselku?? -
kalitria bardzo fajny pomysł. POWINNYŚMY TU PISAĆ O WSZYSTKIM TYLKO NIE O STARANIACH.
ja dziś postanowiłam zrobić sobie dzień dla siebie: pokupowałam maseczki jednorazowe na włosy, twarz paznokcie, cellulit:) itp. i będę się wieczorem relaksować.
A teraz jade z mężem na rybki powędkować. trzymajcie kciuki Jak złowię złotą rybkę to poproszę by spełniła jedno życzenie każdej staraczki
Iwka lubi tę wiadomość
-
ja kiedys lowilam ryby az jedna mi sie zahaczyla na oko i sie uplakalam jak haczyk mialam wyciagac. teraz z ryb to kocham kalmary i naszego kochaniutkiego tlustego karpika!!! och... swiateczny nastroj mi sie na chwilke udzielil.
zazdroszcze ci haybeauti tego maseczkowania. ja jutro ide na wosk. tu i tam jak z bolu wytrzymam
milego weekendu wszystkim! -
Uważam,że w salonie kosmetycznym przed zabiegiem woskowania powinny kosmetyczki podawać wino lub drinka w ramach znieczulenie(i to powinno być refundowane ).
z ryb nici bo zaczęło padać więc siedzę z tymi specyfikami na twarzy a mąż śmieje się że zbije majątek jak by wysłał moje zdjęcie do internetubiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
ja tez tak mam. ostatni raz to bylam chyba z pól roku temu. bolalo jak diabli. a ze nogi dalam 1sze to juz broszki nie zaryzykowalam. taki ból.takie jestem cieple kluchy!! a potem golilam. na cyprze jest lato od marca do pazdziernika wiec trzeba regularnie dbac o brak wlosków.
-
Rybki mmmm moj gaszek w sezoie przynosi mi kilka sambura tu na Cyprze na nich mowią (kaliria mialas okazje sprobowac ) A ja jestem dais po kolacji u mojego gaszka brata i jego nazeczonej ehhhh skonczylo sie nieprzyjemnie
No a Wam kochane staraczki jak mija wieczorek ?
Lilja lubi tę wiadomość
-
Lissa Kalitria my musieliśmy się nagle wyprowadzić rok temu w kwietniu bo do naszego mieszkania wracała właścicielka, więc wynajęliśmy w prywatnej kamienicy mieszkanie.. a teraz wygraliśmy przetarg na swoje mieszkanko i zaczynamy remont! jestem jednocześnie szczęśliwa i zmęczona tym wszystkim!
po za tym same problemy! o 20 dziś dzwonił do mnie facet ze sklepu, ze moja dostawa przyjedzie bez wanny! i musiałam jechać jeszcze do sklepu to odkręcać!
Nie nawidzę ryb! nie jem ich, jedynie paluszki rybne;P byle nie w kształcie rybki!Lilja lubi tę wiadomość
-
haha Lissa nie jadłam Twojej rybki i nie mam zamiaru spróbować! Bez obrazy oczywiście, bo na pewno jest przepyszna! u mnie to raczej blokada psychiczna..
A nerwówki jest strasznie dużo! szczególnie jak tak wymyślają jak wczoraj! dopiero jak powiedziałam, iż nie zapłacę tego transportu to mi załatwili moją wannę z innego sklepu.. a tak to chcieli żeby ona przyjechała kurierem z innego miasta we WTOREK jak mój mąż jest w pracy... i kto by wniósł tą wannę?!
a moje mieszkanie jest większe niż nie jeden domek jednorodzinny... mamy tak 135 mkw zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia!
i duży taras -
Hejka dziewczyny!!!Ja już planuje jakie ciuszki wezme na urlop który dopiero pod koniec sierpnia. A ze od tamtego roku mnie przybylo to co nieco trzeba kupic np. stroj kompielowy!! Nie mogę się doczekać wyjazdu do Chorwacji. Oczywiście samochodem,niestety nasi znajomi nam odmowili wspólnego wyjazdu a było by lepiej niż samemu!!
-
Mamy zamiar pojechać na 7 dni. Może do tego czasu uda nam się kogos innego namowic.. A co do stroju kąpielowego to bardzo nie lubie bo mam wielki problem z rozstępami mimo iż nie bylam jeszcze w ciąży!!!!!!!! Najwiecej jest ich na udach i niestety nie da się nic z nimi zrobić((( A wiec szukam stroju który mi jak najwięcej zakryje wiec skusze się może i na szorty. Nawet sobie nie wyobrazasz jak ja się czuje kiedy mam jechać nad wode i mam się rozebrać.. To jest taki mój ogromny kompleks. A co dopiero będzie po ciąży wierz mi ze strasznie się tego boje. A pani dermatolog powiedziała ze widocznie taka moja natura ze mam tendencje do nich:-((((((((((