Misz masz, ploty, ploteczki
-
WIADOMOŚĆ
-
przede wszystkim doradzałabym zapomnieć o niedoskonałościach bo:
1. to zrujnuje wakacje
2. jedziesz z mężem który uwielbia twoje ciało takim jakie jest
3. jedziesz gdzies gdzie nikt i tak cie nie zna
a jeśli nadal nie czujesz się na siłach pokazać światu że masz w nosie ich spojrzenia (jeśli w ogóle ktoś miałby się na ciebie dziwnie patrzeć) to polecam coś takiego:
http://www.liesels.com/product/mesh_pareo/#.Uernyo1M-Js
albo takiego:
http://nancykalfaro.wordpress.com/2010/10/06/best-styles-to-wear-on-the-beach/kim-beach-wear/
bedziesz jeszcze seksowniej wygladac. na pewno dobierzesz sobie cos fajnego! i nie krepuj sie. ludzie zawsze beda gadac. nawet jakbys miala byc miss perfect to cos znajda. najwazniejsze to nauczyc sie ich ignorować. -
Wlasnie ze nie i zawsze bylam szczupla a rozstępy pojawily się w okresie dojrzewania zbyt szybki przyrost wagi:-((((((((((( I jak miałam nascie lat to myslalam ze kupie sobie jakiś krem(specjalny) posmaruje i znikna. A teraz jak tylko przybiorę ze 3 kg to od razu nowe-ZALAMAC SIE MOZNA!!! Pani dermatolog stwierdzila ze taka moja natura- NIECH JA GES KOPNIE!!!!
-
nick nieaktualnyEavonne wrote:Wlasnie ze nie i zawsze bylam szczupla a rozstępy pojawily się w okresie dojrzewania zbyt szybki przyrost wagi:-((((((((((( I jak miałam nascie lat to myslalam ze kupie sobie jakiś krem(specjalny) posmaruje i znikna. A teraz jak tylko przybiorę ze 3 kg to od razu nowe-ZALAMAC SIE MOZNA!!! Pani dermatolog stwierdzila ze taka moja natura- NIECH JA GES KOPNIE!!!!
-
Aga_Andzia wrote:nie nawidzę też swojej "opadającej powieki" mam taką skórę pomiędzy okiem a brwiami że mi pół oka przesłanie przez co są znacznie mniejsze...ale cóż nic na to nie poradzę
kiedys pracowalam z takimi opadajacymi powiekami, ale to w uk. tam jak sie poskarzysz lekarzowi ze ma to wplyw na widocznosc, to zoperuja za free. moze tez tak jest w polsce?
-
nick nieaktualnykalitria wrote:kiedys pracowalam z takimi opadajacymi powiekami, ale to w uk. tam jak sie poskarzysz lekarzowi ze ma to wplyw na widocznosc, to zoperuja za free. moze tez tak jest w polsce?
coś Ty, to by było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe...a poza tym chyba nie zaliczam się jeszcze do tak tragicznych przypadków (widziałaś na zdjęciach na fb)...JESZCZE -
Aga_Andzia wrote:coś Ty, to by było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe...a poza tym chyba nie zaliczam się jeszcze do tak tragicznych przypadków (widziałaś na zdjęciach na fb)...JESZCZE
-
nick nieaktualnykalitria wrote:dla mnie to ty nie masz zadnych opadajacych powiek lala!!! i przepraszam cie bardzo ale ty sie naprawde odchudzasz??? ile wazysz???
mam 168cm i 63kg (w ciąży strasznie przytyłam, jak się okazało przez to że czułam głód za dwoje ale szło tylko mi w boki a płodu nie dożywiałam)...ważyłam 66kg!!!! MASAKRA - nigdy tyle nie ważyłam, zawsze max 62kg i to po sporym przytyciu...teraz z 66kg zeszłam na 63kg a celem jest max 58kg -
nick nieaktualnykalitria wrote:no dobra, niech ci bedzie. choc nie widze cisnienia bo na pewno jestes mile okrágla tu i tam. a na zdjeciach nie widacz zebys byla jakas duza. na moje oko jestes w sam raz
choc zdrowa dieta zawsze jest wskazana w naszych oczekiwaniach...
głównie dlatego sie odchudzam...tzn zrzucam balast hehe...ale nie mam też jakiegoś dużego ciśnienia na to odchudzanie, zwyczajnie trzymam dietę w oczekiwaniu na ciążę a jeśli przy tym troszkę schudnę to fajnie...Lilja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyulek wrote:Dziewczynki, chciałam tylko powiedzieć, że piję za Wasze zdrówko i staranka bo dziś mi się okres zaczął więc bez żadnych wyrzutów sumienia bezczelnie się upajam kieliszkiem wina
Wspolczucia...
Pij na zdrowie i za pare dni do boju!!!
&&&&&&&&&& -
nick nieaktualny
-
Eavonne wrote:Nienawidze swoich rozstepow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt w rodzinie ani ze znajomych ich niema dlaczego ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 07:46
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"