X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Misz masz, ploty, ploteczki
Odpowiedz

Misz masz, ploty, ploteczki

Oceń ten wątek:
  • kalitria Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przede wszystkim doradzałabym zapomnieć o niedoskonałościach bo:
    1. to zrujnuje wakacje
    2. jedziesz z mężem który uwielbia twoje ciało takim jakie jest
    3. jedziesz gdzies gdzie nikt i tak cie nie zna

a jeśli nadal nie czujesz się na siłach pokazać światu że masz w nosie ich spojrzenia (jeśli w ogóle ktoś miałby się na ciebie dziwnie patrzeć) to polecam coś takiego:
    http://www.liesels.com/product/mesh_pareo/#.Uernyo1M-Js

albo takiego:
    http://nancykalfaro.wordpress.com/2010/10/06/best-styles-to-wear-on-the-beach/kim-beach-wear/

bedziesz jeszcze seksowniej wygladac. na pewno dobierzesz sobie cos fajnego! i nie krepuj sie. ludzie zawsze beda gadac. nawet jakbys miala byc miss perfect to cos znajda. najwazniejsze to nauczyc sie ich ignorować. :)

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne wrote:
    A co do stroju kąpielowego to bardzo nie lubie bo mam wielki problem z rozstępami mimo iż nie bylam jeszcze w

Każdy coś ma, uspokój się ;)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienawidze swoich rozstepow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt w rodzinie ani ze znajomych ich niema dlaczego ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• kalitria Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yyy a jesteś yyyy ... 'puszysta'??? :)

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie ze nie i zawsze bylam szczupla a rozstępy pojawily się w okresie dojrzewania zbyt szybki przyrost wagi:-((((((((((( I jak miałam nascie lat to myslalam ze kupie sobie jakiś krem(specjalny) posmaruje i znikna. A teraz jak tylko przybiorę ze 3 kg to od razu nowe-ZALAMAC SIE MOZNA!!! Pani dermatolog stwierdzila ze taka moja natura- NIECH JA GES KOPNIE!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne wrote:
    Wlasnie ze nie i zawsze bylam szczupla a rozstępy pojawily się w okresie dojrzewania zbyt szybki przyrost wagi:-((((((((((( I jak miałam nascie lat to myslalam ze kupie sobie jakiś krem(specjalny) posmaruje i znikna. A teraz jak tylko przybiorę ze 3 kg to od razu nowe-ZALAMAC SIE MOZNA!!! Pani dermatolog stwierdzila ze taka moja natura- NIECH JA GES KOPNIE!!!!
    Kochana, każda z nas ma coś co bardzo chciałaby zmienić...ja np. nienawidzę swojego brzucha...zawsze jak tylko ze 2kg przytyje to od razu idzie mi w brzuch i jest to strasznie widoczne że przybrałam na wadzę :/ nie nawidzę też swojej "opadającej powieki" mam taką skórę pomiędzy okiem a brwiami że mi pół oka przesłanie przez co są znacznie mniejsze...ale cóż nic na to nie poradzę

• kalitria Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    nie nawidzę też swojej "opadającej powieki" mam taką skórę pomiędzy okiem a brwiami że mi pół oka przesłanie przez co są znacznie mniejsze...ale cóż nic na to nie poradzę

kiedys pracowalam z takimi opadajacymi powiekami, ale to w uk. tam jak sie poskarzysz lekarzowi ze ma to wplyw na widocznosc, to zoperuja za free. moze tez tak jest w polsce? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalitria wrote:
    kiedys pracowalam z takimi opadajacymi powiekami, ale to w uk. tam jak sie poskarzysz lekarzowi ze ma to wplyw na widocznosc, to zoperuja za free. moze tez tak jest w polsce? :)

coś Ty, to by było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe...a poza tym chyba nie zaliczam się jeszcze do tak tragicznych przypadków (widziałaś na zdjęciach na fb)...JESZCZE :P

• kalitria Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    coś Ty, to by było zbyt piękne aby mogło być prawdziwe...a poza tym chyba nie zaliczam się jeszcze do tak tragicznych przypadków (widziałaś na zdjęciach na fb)...JESZCZE :P
    dla mnie to ty nie masz zadnych opadajacych powiek lala!!! i przepraszam cie bardzo ale ty sie naprawde odchudzasz??? ile wazysz???

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalitria wrote:
    dla mnie to ty nie masz zadnych opadajacych powiek lala!!! i przepraszam cie bardzo ale ty sie naprawde odchudzasz??? ile wazysz???

mam 168cm i 63kg (w ciąży strasznie przytyłam, jak się okazało przez to że czułam głód za dwoje ale szło tylko mi w boki a płodu nie dożywiałam)...ważyłam 66kg!!!! MASAKRA - nigdy tyle nie ważyłam, zawsze max 62kg i to po sporym przytyciu...teraz z 66kg zeszłam na 63kg a celem jest max 58kg

• kalitria Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra, niech ci bedzie. choc nie widze cisnienia bo na pewno jestes mile okrágla tu i tam. a na zdjeciach nie widacz zebys byla jakas duza. na moje oko jestes w sam raz :)

choc zdrowa dieta zawsze jest wskazana w naszych oczekiwaniach...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalitria wrote:
    no dobra, niech ci bedzie. choc nie widze cisnienia bo na pewno jestes mile okrágla tu i tam. a na zdjeciach nie widacz zebys byla jakas duza. na moje oko jestes w sam raz :)

choc zdrowa dieta zawsze jest wskazana w naszych oczekiwaniach...

głównie dlatego sie odchudzam...tzn zrzucam balast hehe...ale nie mam też jakiegoś dużego ciśnienia na to odchudzanie, zwyczajnie trzymam dietę w oczekiwaniu na ciążę a jeśli przy tym troszkę schudnę to fajnie...

Lilja lubi tę wiadomość

• ulek Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, chciałam tylko powiedzieć, że piję za Wasze zdrówko i staranka :D bo dziś mi się okres zaczął więc bez żadnych wyrzutów sumienia bezczelnie się upajam ;) kieliszkiem wina :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulek wrote:
    Dziewczynki, chciałam tylko powiedzieć, że piję za Wasze zdrówko i staranka :D bo dziś mi się okres zaczął więc bez żadnych wyrzutów sumienia bezczelnie się upajam ;) kieliszkiem wina :D

Wspolczucia...

Pij na zdrowie i za pare dni do boju!!!
    &&&&&&&&&&

• ulek Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <yummy> :)

• Nusiaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulek to jeszcze pochwal się jakie wino preferujesz ? bo ja mam wrażenie ,że moje które piłam dość dawno już mi nie smakuje :(

cab360a44b.png
  • ulek Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo najlepsze jakie kiedykolwiek piłam to japońskie wino choya, jest prze-py-szne :D śliwkowe, słodkie i nie za mocne. Teraz raczę się jakimś półwytrawnym "sikaczem" ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nie robila zreszta z alkoholem takiego halo. Mamy ochote to pijemy, zarodek do 5 tygodnia jest bezpieczny, czynniki zewnetrzne mu nie szkodza. Dopiero potem, ale wtedy sie z reguly wie o ciazy.

• Nusiaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka dobrze wiedzieć :) ale i tak rzadko piję jak już się zdarzy to mało ;p
    Ulek to muszę spróbować skoro takie dobre jest :)

cab360a44b.png
  • Blysk_kotka Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne wrote:
    Nienawidze swoich rozstepow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt w rodzinie ani ze znajomych ich niema dlaczego ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nie przesadzaj , nikt nie jest idealny a na dobrą sprawę większość to tylko Twoja psychika. Ja w wieku 19 lat miałam operację wyrostka , który był do tego źle umiejscowiony i po tej operacji została mi ogromna , paskudna, gruba blizna na brzuchu. Początkowo byłam załamana , i miałam problem rozebrać sie nad wodą , miałam wrażenie że każdy się gapi. Teraz po latach mam to w nosie, przyzwyczaiłam sie i tyle, nawet się nie spinam jak ktoś o to pyta. A mój Ukochany od początku ją uwielbiał twierdząc ze to ma w sobie coś. Teraz przez pracę mam naczynka , sporo na udach i też to olewam, wiem że nie ma na to innego sposobu, tylko laser , podobno bolesny zabieg wiec chyba po prostu przyzwyczaję sie do nich i tyle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 07:46

"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ