Misz masz, ploty, ploteczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Mówi się tylko o czerwonym winie. Zapewne podkreśla się wytrawne bo jest mniej kaloryczne. Flawonoidy jednak znajdziesz nie tylko w winie:)
Sporo ich jest w warzywkach strączkowych oraz w pomidorach, papryce, cebuli, brokułach. Również w owocach; cytrusy (grejpfrut czy pomarańcza), jabłka, kiwi, winogrona czy czarna porzeczka, bez czy aronia. Jeszcze są w zbożach, w kawie i herbacie.
Najwięcej masz jej jednak w czekoladzie, tej gorzkiej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elinn wrote:hahahaha, no nie wiem. No mnie by jakiś taki dłuższy cykl pasował, może masz jakieś parę dni odstąpić
Acha, plamień nie przyjmuję... mam swojeElinn lubi tę wiadomość
-
Ja też mogę podzielić się endometrium. Nie zaszkodzi. Chętnie przyjmę piękne pęcherzyki, które raczej są u mnie problematyczne.
A! Przy okazji do każdej z Was rozsyłam pozytywną energię z 20 piętra pewnego hotelu.
ulek, bajka_ lubią tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:Ja też mogę podzielić się endometrium. Nie zaszkodzi. Chętnie przyjmę piękne pęcherzyki, które raczej są u mnie problematyczne.
A! Przy okazji do każdej z Was rozsyłam pozytywną energię z 20 piętra pewnego hotelu.
A 20 piętro z widokiem na city center czy nature? tak czy siak zazdraszczam ładuj baterie i zostaw tam w chmurach cały swój stresMisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elinn wrote:Ej no kurna, to działa !!!!!!!!!!! Mam dzisiaj trzeci dzień @ i normalnie tylko ociupeńka Ulek sprawdź endometrium przy najbliższej okazji
Normalnie tu interes kwitnie widzę sprzedam, oddam, zamienięElinn lubi tę wiadomość
-
ulek wrote:jak tylko wyhoduję jakiś ponadprogramowy to Ci podrzucę
A 20 piętro z widokiem na city center czy nature? tak czy siak zazdraszczam ładuj baterie i zostaw tam w chmurach cały swój stres
Na city center. Już wróciłam. No ale z tej perspektywy, to i duże miasta wyglądają ciekawie.
ulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZamienie chlopa na wibrator z funkcja zapladniania. Ktora chetna? Chlop stary, uzywany, bity i malowany. Bezwypadkowy z niewaznym przegladem. Zarejestrowany w Niemczech, mozliwosc sprowadzenia do Polski.
Blysk_kotka, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem gdzie spytać, nie mogę znaleźć wątku. Czy wg Was maksymalizując szanse na poczęcie powinno się przytulać codziennie czy co 2 dni? Zdania są podzielone ale patrze na wykresy gdzie na końcu jest zielono i większość serduszkuje codziennie w przypadku ovu. Co radzicie?
P.S Przepraszam, że tutaj zawracam Wam głowę.
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
bajka_ wrote:Dziewczyny nie wiem gdzie spytać, nie mogę znaleźć wątku. Czy wg Was maksymalizując szanse na poczęcie powinno się przytulać codziennie czy co 2 dni? Zdania są podzielone ale patrze na wykresy gdzie na końcu jest zielono i większość serduszkuje codziennie w przypadku ovu. Co radzicie?
P.S Przepraszam, że tutaj zawracam Wam głowę.
Ostatnio w poradzie dnia było napisane, że plemniczki są najszybsze po 3-5 dniach abstynencji. Nie oznacza to, że co drugi dzień to źle. Sporo zależy od jakości nasienia. Jednym radzi się codziennie, tym którzy mają wysokie parametry nasienia. Drugim co drugi dzień ze względu na słabsze paramtetry. Doba - to minimum na wytworzenie dojrzałych nasionek.