X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Misz masz, ploty, ploteczki
Odpowiedz

Misz masz, ploty, ploteczki

Oceń ten wątek:
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Zaraz zwariuje...juz drugi dzień trwa Air Show nad moim dachem a od tygodnia trwały ćwiczenia...muszę jeszcze wytrzymac to trzęsienie się całego domu i ogromny huk do środy...ale głowa to już mi pęka...

A myśmy tak bardzo chcieli pojechać i zobaczyć:) No ale 400 km w jedną stronę jednak nas zniechęciło :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie powiem że nie ma co oglądać bo akrobacje w powietrzu są świetne...ale jak się mieszka niedaleko lotniska i od poniedziałku do piątku ćwiczą a później Air Show trwa 2 dni (sob i niedz) a jeszcze natępny tydzień wszyscy odlatują wygłupiając się przy tym w powietrzu to dla mnie jest to już zdecydowanie za dużo...w domu wszystko drży, nie da się nigdzie zadzwonić bo blokują sieć w obrębie lotniska a do tego szczekający ciągle pies...masakra! Już nie moge się doczekać aż to sie skończy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to się wcale nie dziwię.
    A u nas nuda, nic się nie dzieje, weekend przeleciał jak zwykle zbyt szybko. Pies się na mnie gapi, bo chce już iść na spacerek i chyba nie pozostaje mi nic innego jak zbierać leniwe cztery litery :-/

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nieźle. W tej chwili nie słyszę psa za oknem. Tego, który co noc szczeka godzinami aż tonacja mu się zmienia. Mnie u nas do szału doprowadzają gołębie. Mieszkamy na ostatnim piętrze a one opanowały dach. To, że brudzą i niefajnie pachnie to jedno. Ale cholery są głośne:)
    Wczoraj byliśmy na rybce i lodach, potem Elisium w kinie. Dziś była pizza.... Będę gruba!

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahah, ale tu nam wszystkim się marzy być grubą no nie?? To co tam pizza, nie narobi szkody ;-)

• ulek Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    nie powiem że nie ma co oglądać bo akrobacje w powietrzu są świetne...ale jak się mieszka niedaleko lotniska i od poniedziałku do piątku ćwiczą a później Air Show trwa 2 dni (sob i niedz) a jeszcze natępny tydzień wszyscy odlatują wygłupiając się przy tym w powietrzu to dla mnie jest to już zdecydowanie za dużo...w domu wszystko drży, nie da się nigdzie zadzwonić bo blokują sieć w obrębie lotniska a do tego szczekający ciągle pies...masakra! Już nie moge się doczekać aż to sie skończy.
    Aga i jak, poleciały już wszystkie samoloty, albo chociaż większa ich część? a tak z ciekawości to ta impreza jest co roku czy co dwa lata?

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwłaszcza, że ledwo wciągnęłam dwa kawałki:) Resztą mój Luby.
    Chcę być gruba w sensie wiadomym oczywiście:)

Elinn lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropos grubosci....nawet nie wiecie jaka przed chwilą zżarłam porcję lodów z bakaliami :) a potem przegryzłam czipsami ;)

to przed nadchodząca wredotą ;/ oby po niej było tylko lepiej ;)

MisiaMisia, Elinn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve, to jakbym ja pisała tego Twojego posta :-D
    Pożarłam że ruszyć się nie mogę, a jak pomyślę o chipsach to bleee. Jeszcze "poradę dnia" zastosowałam i dołożyłam czerwone wino ;-)

biedronka1982, MisiaMisia, MalutkaEve lubią tę wiadomość

• ulek Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie ogłaszam mo-bi-li-za-cję - jutro niezależnie od panującej pogody każda z nas podejmie jakąś zdrową aktywność: spacer, rower, basen, co kto lubi :)

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spacer będzie na pewno :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • ulek Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak Wy ale ja się zmobilizowałam i 30 km na rowerku przejechałam :) nawet pogoda się rozchmurzyła i piękne słońce wyszło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko!!! To ja cały dzień przespałam ;-)

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był spacer, było papu, było kino....lenimy się:)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prześlijcie mi troche waszej energi ! Ja mimo basenu pod oknem nie mam sily plywac :-(

atdci09k18tcna0b.png
  • ulek Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa wrote:
    Dziewczyny prześlijcie mi troche waszej energi ! Ja mimo basenu pod oknem nie mam sily plywac :-(
    <energia> <energia> <duuużo energii> ;) mam nadzieję że doleci do Ciebie :)

• Lissa Autorytet

Wysłany: 1 września 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulek wrote:
    <energia> <energia> <duuużo energii> ;) mam nadzieję że doleci do Ciebie :)

na tyle aby wstac i umyc naczynia po kolacji :D dzieki ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2013, 20:13

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elinn wrote:
    MalutkaEve, to jakbym ja pisała tego Twojego posta :-D
    Pożarłam że ruszyć się nie mogę, a jak pomyślę o chipsach to bleee. Jeszcze "poradę dnia" zastosowałam i dołożyłam czerwone wino ;-)

o jak ja kocham czerwone wino :D

MisiaMisia, Elinn lubią tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    o jak ja kocham czerwone wino :D

Czerwone dobre jest :) Flawonoidy ma:)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • ulek Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a ja za czerwonym nie przepadam, a już szczególnie za wytrawnym - a to pewnie wytrawny ma najwiecej flawonoidów? Czy słodkie też może być? :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ