Misz masz, ploty, ploteczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga_Andzia wrote:Zaraz zwariuje...juz drugi dzień trwa Air Show nad moim dachem a od tygodnia trwały ćwiczenia...muszę jeszcze wytrzymac to trzęsienie się całego domu i ogromny huk do środy...ale głowa to już mi pęka...
A myśmy tak bardzo chcieli pojechać i zobaczyć No ale 400 km w jedną stronę jednak nas zniechęciło -
nick nieaktualnynie powiem że nie ma co oglądać bo akrobacje w powietrzu są świetne...ale jak się mieszka niedaleko lotniska i od poniedziałku do piątku ćwiczą a później Air Show trwa 2 dni (sob i niedz) a jeszcze natępny tydzień wszyscy odlatują wygłupiając się przy tym w powietrzu to dla mnie jest to już zdecydowanie za dużo...w domu wszystko drży, nie da się nigdzie zadzwonić bo blokują sieć w obrębie lotniska a do tego szczekający ciągle pies...masakra! Już nie moge się doczekać aż to sie skończy.
-
nick nieaktualny
-
No nieźle. W tej chwili nie słyszę psa za oknem. Tego, który co noc szczeka godzinami aż tonacja mu się zmienia. Mnie u nas do szału doprowadzają gołębie. Mieszkamy na ostatnim piętrze a one opanowały dach. To, że brudzą i niefajnie pachnie to jedno. Ale cholery są głośne:)
Wczoraj byliśmy na rybce i lodach, potem Elisium w kinie. Dziś była pizza.... Będę gruba! -
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:nie powiem że nie ma co oglądać bo akrobacje w powietrzu są świetne...ale jak się mieszka niedaleko lotniska i od poniedziałku do piątku ćwiczą a później Air Show trwa 2 dni (sob i niedz) a jeszcze natępny tydzień wszyscy odlatują wygłupiając się przy tym w powietrzu to dla mnie jest to już zdecydowanie za dużo...w domu wszystko drży, nie da się nigdzie zadzwonić bo blokują sieć w obrębie lotniska a do tego szczekający ciągle pies...masakra! Już nie moge się doczekać aż to sie skończy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElinn wrote:MalutkaEve, to jakbym ja pisała tego Twojego posta
Pożarłam że ruszyć się nie mogę, a jak pomyślę o chipsach to bleee. Jeszcze "poradę dnia" zastosowałam i dołożyłam czerwone wino
o jak ja kocham czerwone winoMisiaMisia, Elinn lubią tę wiadomość