Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
aliciaaa lubi tę wiadomość
Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Witamy najpiękniejszego kropka na tym forum!!! Hahaha
Cudownie Alu !! ❤❤❤aliciaaa lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Patutka wrote:O czego uczysz w szkole? W jakim wieku masz dzieciaki?
No wiesz u mnie to koło tych 15 dni wypada.
Wiadomo będę starała się już nic nie odwalic, ale te szpitale nie były zależne ode mnie....
No wiesz masz rację, niby nikomu się spowiadac nie muszę ale nie wiesz jak to jest?
Zaraz będzie że chciałam umowę o pracę itd do ciazy...
Wiadomo że może długo nie wychodzić. Ale jak wyjdzie zaraz?
Wiesz jak to jest nigdy nie wiemy co nas spotka i jak to będzie 🤷♀️
Patrzę ogólnie w oba kierunki.
No ja wiem... szczerze sama podtrzymałam prace bez jej zmiany bo mam dobre warunki, no ale nie wychodzi i już nie wierze by wyszło z takim trybem starań.
Ja jestem pedagogiem specjalnym, mam dzieci od lat 8 do 22 Także spory przekrój zachowań, charakterów, problemów i wzrostu! Bo są niektorzy już wyzszsi ode mnie.
A we wrzesniu planuje przenieść się na przedszkole.... Także sprawę ciąży chcialabym mieć zaliczoną do tego czasu, ale życie pisze różne scenariusze.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Widze ze kolejna na ciąze ma problem z zębami jak Alicja 😅😅 moze to jakis wyznacznik? Haha. Życze Tobie oby @ nie przyszla
Hahah dokładnie, u mnie to takie super "objawy", ze umierałam z bólów 🤣 kto wie co będzie się działo u Niki 😜 -
AleOla26 wrote:Będzie dobrze !!! Wstawiaj fote z usg pamietaj!
Och jak dobrze ze się komus udalo tu z forum super!
Ja odpuściłam na dłużej. Jak pisalam. Wiadomo gdzies z tylu głowy będzie, ale no nie ma aktualnie jak
A dobrze sie czujesz ?
Fotka już jest ❤️
Jestem tutaj waszym aniołem stróżem i przesyłac będę ciągle ciążowe wiruski 🦠🦠🦠❤️
Kochana, cieszę się, że robisz to co czujesz i zgodnie ze swoim sercem. Myśle, że to nie takie proste zapomnieć o staraniach i przestać się starać tak na 100%. Ja i tak trzymam za ciebie kciuki, żeby udało Ci się mimo wszystko. Żeby to było dla ciebie najpiękniejszą niespodzianką 🥰.
Ja czuję się od wczoraj dobrze ❤️ czasem jakieś małe mdłości 😉 a jedynie co od wczoraj jakie libido większe 🤣 ale tak to jest fajnie -
Patutka wrote:Ehhhh, wiem że nikt nie powiedział, że od razu się uda no ale jeśli się uda?
To jest gastronomia, ja nie mogę ryzykować zdrowiem dziecka. Dźwiganie skrzynek i innych jest dość hmmm, no słabe w ciąży.
Raczej praca do końcówki odpada, praca po parę h też odpada.
W moim wypadku to ciąża będzie na 90% leżąca.
Więc wiesz, muszę po prostu się z tym opanować...
Albo ja i dziecko albo pracodawca.
Ale ehhh....
Każdy mi mówi daj spokój, co się będziesz przejmować.
A ja z drugiej strony myślę o tym co oni powiedzą...
Rozumiem, nie sądziłam, że masz az tyle obowiązków... Kochana myślę, że jeśli czujesz się gotowa na dziecko to starajcie się. W końcu nawet jak ci się uda od razu no to i tak jeszcze kilka tygodni minie bo zanim owu, zanim test i zanim zwolnienie to chwila moment 😁 niby nie ma co się przejmować, ale ja rozumiem twoje dylematy. Też myślałam czy przed ciąża iść do pracy żeby chociaż mieć jakieś zabezpieczenie. Ale później właśnie rozmyślania były... Kochana myślę, że jak już się wydarzy bejbi to będzie ❤️ i nic nie będzie stało ci na przeszkodzie, czy praca czy co kolwiek innego 😊 -
Niki wrote:Ty wiesz jak się cieszę ♥️ miód na moje serce 😁♥️
Kochana ja wiem, ty wiesz też, że czekam na ciebie ❤️
doomi03 wrote:Jest i kropek super, gratuluję raz jeszcze, na pewno ulozylo
Jest już mój malutki kropeczek ❤️ naprawdę teraz jestem już spokojna 🥰 no i czekam na twoje testowanie Domi ❤️
AleOla26 wrote:Witamy najpiękniejszego kropka na tym forum!!! Hahaha
Cudownie Alu !! ❤❤❤
Kropek też się wita 😜❤️ kazał pozdrowić ciocie z ovu ❤️❤️ kochana i na ciebie również czekam z taka cudowna wiadomością ❤️🥰 -
aliciaaa wrote:Hahah dokładnie, u mnie to takie super "objawy", ze umierałam z bólów 🤣 kto wie co będzie się działo u Niki 😜
Kto wie 😅 ale serio tak mnie nawala że szok.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Patutka wrote:Aluś kochanie, jeszcze raz gratuluję 😍😘
I zazdroszczę, zarazaj nas 😍
Ja już po wizycie w pracy, byłam dostarczyć zwolnienie.
A co u Was dziewczyny?
A to nie wysyłają elektronicznie teraz zwolnień?
U mnie jakoś takoś walczę z bólem zęba ciągle. Terwz to już mnie migdał boli.
Przynajmniej ładna pogoda dzisiaj. Zimno ale słoneczko świeci ♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
A co u Was dziewczyny?
Ja zwolnienia dzien 2. Troche w gardle drapie, ale wlasnie składam pranie i czekam az kolejne sie wypierze Sprzatanie domu odłożę na jutro W koncu mam czas na odpoczynek i porządki.
Ahh miałam właśnie ciężka rozmowę z przyjaciółką. W życiu priorytety potrafią się zmieniać z dnia na dzień. Nasza wspólna koleżanka wyskoczyła z propozycja wakacji w 3 pary w górach (w lipcu). Jak na moje za szybkie planowanie, ale też zupełnie mnie już nie kręcą takie spotkania. Wole sama z moim M. Wyskoczyć gdzieś, nacieszyć się sobą... To mnie nazwała kurą domową. Ehhh. Ciśnienie podniesione.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2019, 14:35
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Niki wrote:A to nie wysyłają elektronicznie teraz zwolnień?
U mnie jakoś takoś walczę z bólem zęba ciągle. Terwz to już mnie migdał boli.
Przynajmniej ładna pogoda dzisiaj. Zimno ale słoneczko świeci ♥️
Bierzesz chociaż paracetamol na to? Najlepiej iść do dentysty i żądać natychmiastowej wizyty bo ból jest silny08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Bierzesz chociaż paracetamol na to? Najlepiej iść do dentysty i żądać natychmiastowej wizyty bo ból jest silny
Kurde tylko chodzę do dentysty prywatnie i 150 zł teraz wydawać 😭a na NFZ boję się chodzić już mi babka dwa razy spartolila zęby.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Evelle28 wrote:Piękny widok Kochana 😘😘
Kochana, nawet nie wiesz ile bym dała, żebyś ty też zobaczyła ten sam widok ❤️☹️ jak się masz? Cały czas jestem z tobą myślami... -
A co u Was dziewczyny?
Przesyłam 🦠🦠🦠 ❤️❤️❤️
U mnie to dzień jak codzień, właśnie drzemke sobie zrobiłam i zaraz praca 😅 -
AleOla26 wrote:Ja zwolnienia dzien 2. Troche w gardle drapie, ale wlasnie składam pranie i czekam az kolejne sie wypierze Sprzatanie domu odłożę na jutro W koncu mam czas na odpoczynek i porządki.
Ahh miałam właśnie ciężka rozmowę z przyjaciółką. W życiu priorytety potrafią się zmieniać z dnia na dzień. Nasza wspólna koleżanka wyskoczyła z propozycja wakacji w 3 pary w górach (w lipcu). Jak na moje za szybkie planowanie, ale też zupełnie mnie już nie kręcą takie spotkania. Wole sama z moim M. Wyskoczyć gdzieś, nacieszyć się sobą... To mnie nazwała kurą domową. Ehhh. Ciśnienie podniesione.
No tak, bo ty musisz mieć ochotę na takie wypady... Ja sama rozumiem, że masz ochotę spędzić czas sam na sam z twoim facetem.tym bardziej, że jego praca nie pozwala wam na nic więcej poza weekendami. Zresztą do lipca kupa czasu i sama możesz zmienić zdanie tak samo jak one. Ale niektórzy nie pomyślą co mówią. Dlatego nie przejmuj się takim gadaniem 😊 przecież to tobie i twojemu ma być dobrze we wakacje a nie koleżanką 😜 -
Niki wrote:Nic nie brałam jeszcze. W sumie ludze się że jakoś dam radę 😅
Kurde tylko chodzę do dentysty prywatnie i 150 zł teraz wydawać 😭a na NFZ boję się chodzić już mi babka dwa razy spartolila zęby.
Ja kiedyś chodziłam na nfz do super babki. Tak mi zęby zrobiła, że do dziś nie mam z nimi żadnych problemów. Ale za to ja się zaczęłam tak panicznie bać, bez znieczulenia zabiegow, że teraz tylko prywatnie chodzę... A zresztą czy na nfz czy prywatnie to do dentysty jest zawsze nie po drodze 😅