Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:I co zjechał do was? Przeszedł foch?!
Co do drugiej wiadomości Ola nie martw się. Ja wiem, że my wszystkie chcialybysmy teraz zaraz i od razu ale widać jazda musi mieć swój czas...
Damy radę, silne z nas babeczki :*
Zjedzie może w niedziele. Foch nadal wisi w powietrzu. Foch o nic. Uznał że ciągle narzekam, gdzie ja mu połowy spraw co mam w głowie nie mówię, bo nie ma kiedy lub wiem, że nie zrozumie tego tak jak ja.aliciaaa, Patutka lubią tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
AleOla26 wrote:Zjedzie może w niedziele. Foch nadal wisi w powietrzu. Foch o nic. Uznał że ciągle narzekam, gdzie ja mu połowy spraw co mam w głowie nie mówię, bo nie ma kiedy lub wiem, że nie zrozumie tego tak jak ja.
Przepraszam, niechcący polubiłam zamiast cytować 😣.
Faceci to czasami maja w głowie nie wiem co. Nawet jeśli byś narzekała to co? Jest twoim facetem i musi tego wysłuchać. A nawet powinien podnieść cię na duchu. Wiem, że to czasami dla nich coś bardzo trudnego ale tak powinno być... Aż szkoda gadać na takie zachowanie, bo nie potrzebnie tak naprawdę dokłada tobie i sobie głupich nerwow.
Mam nadzieję, że jak zjedzie do ciebie to pogadacie i że jakoś się wytłumaczy z tych fochow 😘 -
AleOla26 wrote:Alu jak sie tam czujesz? Nadal w szpitalu?
Dziękuję, że pytasz ❤️
Ja nadal w szpitalu, ale miałam małe spięcie z polozna. 😤😡😠 Dzisiaj kompletnie nie miałam żadnych badań, tylko pobranie krwi. No więc cały dzień sama na sali... Później przyszedł mój K z Damiankiem ale wygnala ich polozna, że niby zarazamy. Gdzie K był u lekarza potwierdzić, że jest zdrowy. Jutro mam mieć usg i badanie ginekologiczne, więc jak nie powiedzą mi nic o wypisie to biorę na własne żądanie i pójdę na wizytę do mojego gina poprostu. Bo ja w tym momencie czuje się dobrze, trochę boli mnie żołądek jak zjem, ale co się dziwić po takich rewolucjach... Ciężko mu się pracuje 😜. Zrobiłam sobie właśnie warkocze, gdzie mam wenflon w ręce wiec jestem na siłach. A w domu też mogę leżeć. Najważniejsze, że kropek cały i zdrowy ❤️ a wdomu czeka na mnie mój pierwszy skarb 💗 -
AleOla26 wrote:Zjedzie może w niedziele. Foch nadal wisi w powietrzu. Foch o nic. Uznał że ciągle narzekam, gdzie ja mu połowy spraw co mam w głowie nie mówię, bo nie ma kiedy lub wiem, że nie zrozumie tego tak jak ja.
Dla odmiany się nie przejmuj.
Mój K odwala od 3 dni. Wczoraj o to, że nie powiedziałam mu dzień dobry z rana, tylko odebrałam telefon który mnie obudził 😂
A dzisiaj za to że nie śmieje się z jego żartów 😂😂😂🤦♀️
Szczerze? Hahahaha no ja juz dziś nie mam siły się z tego smiac 😂😂😂29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Faceci to sobie na siłę wymyślają problemy. Jakby im się kurde w życiu nudziło 😂nie ma problemu możemy im zapodac trochę adrenaliny 😂Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Niki wrote:Faceci to sobie na siłę wymyślają problemy. Jakby im się kurde w życiu nudziło 😂nie ma problemu możemy im zapodac trochę adrenaliny 😂
Ej ja tez czasem odnoszę wrażenie ze robią to tylko dla odrobiny adrenaliny, jedynie po to żeby coś się działo xDAleOla26 lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Ej ja tez czasem odnoszę wrażenie ze robią to tylko dla odrobiny adrenaliny, jedynie po to żeby coś się działo xD
Żeby nie wiało nuda w związku haha oni to robią z czystego dobrego serca 🤣🤣🤣 żebyśmy nie narzekały, że związek jest monotonny. -
aliciaaa wrote:Żeby nie wiało nuda w związku haha oni to robią z czystego dobrego serca 🤣🤣🤣 żebyśmy nie narzekały, że związek jest monotonny.
Hahaha szkoda tylko że my mamy zupełnie inne wyobrażenie urozmaicenia codziennej rutyny 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 21:52
-
Patutka wrote:Boże... Faceci.
Dla odmiany się nie przejmuj.
Mój K odwala od 3 dni. Wczoraj o to, że nie powiedziałam mu dzień dobry z rana, tylko odebrałam telefon który mnie obudził 😂
A dzisiaj za to że nie śmieje się z jego żartów 😂😂😂🤦♀️
Szczerze? Hahahaha no ja juz dziś nie mam siły się z tego smiac 😂😂😂
Omatko!!! Powody do fochow jeszcze lepsze niz u mnie ! Ręce opadaja na to.Patutka lubi tę wiadomość
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
doomi03 wrote:😂😂😂
https://www.facebook.com/212969625440456/posts/3611772732226778/
To ja od 2 dni 😅😅😅doomi03, Patutka lubią tę wiadomość
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
doomi03 wrote:Hahaha szkoda tylko że my mamy zupełnie inne wyobrażenie urozmaicenia codziennej rutyny 😂😂😂
My to sobie możemy mieć inne zdanie haha ważne, że oni wiedzą co robić 🤣🤣🤣 a teb filmik idealnie obrazuje co czuje podczas wszystkich fochow ❤️ -
W końcu OF wyznaczył mi owu na 13dc (pozostałe dwie apki wyznaczyły tak samo) ... Także jeśli jutro lub pojutrze of mi nie przestawi tego jeszcze to dziś jestem 3dpo.. Zaczęło się najgorsze oczekiwanie... Byle do 1 grudnia 😂🎄
Patutka lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:😂😂😂
https://www.facebook.com/212969625440456/posts/3611772732226778/
Hahaha idealne 😂 ja tam mam prawie codziennie 😂😂😂Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
doomi03 wrote:W końcu OF wyznaczył mi owu na 13dc (pozostałe dwie apki wyznaczyły tak samo) ... Także jeśli jutro lub pojutrze of mi nie przestawi tego jeszcze to dziś jestem 3dpo.. Zaczęło się najgorsze oczekiwanie... Byle do 1 grudnia 😂🎄
Czekamy z tobą 😅♥️
A ja czekam na @ jutro ma być. Plamienia są dalej. Wredota niech już przyjdzie.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
doomi03 wrote:W końcu OF wyznaczył mi owu na 13dc (pozostałe dwie apki wyznaczyły tak samo) ... Także jeśli jutro lub pojutrze of mi nie przestawi tego jeszcze to dziś jestem 3dpo.. Zaczęło się najgorsze oczekiwanie... Byle do 1 grudnia 😂🎄29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
AleOla26 wrote:Omatko!!! Powody do fochow jeszcze lepsze niz u mnie ! Ręce opadaja na to.
Ale już wieczorem pytał jak ma się jego syn. No i czy jest już i żebym się nie obrazala teraz ja😂🙈
A jak u Ciebie? Pogodzeni? Dojechal?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️