Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja zdrówka ❤️😘
aliciaaa lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Dziewczyny ale mam chandre. Dla odmiany przez mojego M. Rzucił mi z rana słuchawka o totalna słowna pierdołe. Milczy caly dzien.
Wczoraj nie było kiedy rozmawiać. Dzisiaj ma focha.
A mnie to tak wkurza i dobija... od ponad tygodnia sie nie widzielismy. A on mi fochy strzela.... I chyba średnio sobie radzę z taką atmosfera. A najgorsze jest to że przez jego absurdalne zachowanie mam jeszcze lepsze powody do kłótni....08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
AleOla26 wrote:Dziewczyny ale mam chandre. Dla odmiany przez mojego M. Rzucił mi z rana słuchawka o totalna słowna pierdołe. Milczy caly dzien.
Wczoraj nie było kiedy rozmawiać. Dzisiaj ma focha.
A mnie to tak wkurza i dobija... od ponad tygodnia sie nie widzielismy. A on mi fochy strzela.... I chyba średnio sobie radzę z taką atmosfera. A najgorsze jest to że przez jego absurdalne zachowanie mam jeszcze lepsze powody do kłótni....
Oj dobrze Cie rozumiem. Mój to czasem walnie takiego focha o dosłownie tez takie pierdoly ze az się zastanawiam jak w ogole można się o cos takiego obrazić i chodzi wielce naburmuszony, a gdy mnie te jego strojenie fochow doprowadza już do dzikiego szału i zaczynam go olewac zeby sie juz nie denerwować to nagle zaczyna gadac do mnie jak gdyby nigdy nic i udaje ze nic się nie stało xD chlopy są dziwne.
Ja też nie znoszę takiej atmosfery, chociaz tobie pewnie jest z tym jeszcze trudniej bo nie macie się na codzień... To moze spróbuj wziąć go na przetrzymanie i sama się nie odzywaj przez trochę się , to pewnie samo mu przejdzie i zaraz ciekawość co robisz i co u Ciebie wygra i sam się odezwie 😘 -
A ja muszę na kilka dni chociaż odpuścić sobie ❤️❤️ bo chyba zlapala mnie jakas infekcja, tak mnie tam pierunsko swedzi. Mam w domu Zenella Med to się tym trochę poratuje i może szybko przejdzie (mam nadzieję ). Nie wiem kiedy ostatecznie wypada/ła ta owu u mnie ale nasz czterodniowy maraton musi wystarczyć, bo teraz przez ta infekcje już i tak nic nie zdziałamy 😑🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2019, 20:19
-
doomi03 wrote:Oojej dużo zdrówka kochana oby Ci szybko przeszło. ✊😘
Dziękuję kochana 🥰 liczę, że jutro obudzę się zdrowa 😁 -
doomi03 wrote:A ja muszę na kilka dni chociaż odpuścić sobie ❤️❤️ bo chyba zlapala mnie jakas infekcja, tak mnie tam pierunsko swedzi. Mam w domu Zenella Med to się tym trochę poratuje i może szybko przejdzie (mam nadzieję ). Nie wiem kiedy ostatecznie wypada/ła ta owu u mnie ale nasz czterodniowy maraton musi wystarczyć, bo teraz przez ta infekcje już i tak nic nie zdziałamy 😑🙄
Clotrimazolum tez jest dobre by smarowac na zewnatrzdoomi03 lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
doomi03 wrote:Oj dobrze Cie rozumiem. Mój to czasem walnie takiego focha o dosłownie tez takie pierdoly ze az się zastanawiam jak w ogole można się o cos takiego obrazić i chodzi wielce naburmuszony, a gdy mnie te jego strojenie fochow doprowadza już do dzikiego szału i zaczynam go olewac zeby sie juz nie denerwować to nagle zaczyna gadac do mnie jak gdyby nigdy nic i udaje ze nic się nie stało xD chlopy są dziwne.
Ja też nie znoszę takiej atmosfery, chociaz tobie pewnie jest z tym jeszcze trudniej bo nie macie się na codzień... To moze spróbuj wziąć go na przetrzymanie i sama się nie odzywaj przez trochę się , to pewnie samo mu przejdzie i zaraz ciekawość co robisz i co u Ciebie wygra i sam się odezwie 😘
No dolalam oliwy wieczorem tyle ze napisalam ze mocno przesadza. Ale to go również nie ruszyło. Takze wieczor w samotnej ciszy.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:No dolalam oliwy wieczorem tyle ze napisalam ze mocno przesadza. Ale to go również nie ruszyło. Takze wieczor w samotnej ciszy.
Spokojnie zajmij czymś głowę, włącz lub poczytaj sobie cos fajnego i nie pisz do niego, bo faktycznie moze sie tylko kłótnia podsycac. Zaraz zateskni to zmieni nastawienie i gadkę -
Faceci to gorzej niż dzieci. Fochy mają wzięte z kosmosu. I oczywiście wszystko zwalają na nas.
Mój jak strzeli focha to ręce opadają. Ja już czasem poprostu nie komentuje i się nie odzywam. Jak mu się znudzi to przychodzi 😅😂Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Niki wrote:Faceci to gorzej niż dzieci. Fochy mają wzięte z kosmosu. I oczywiście wszystko zwalają na nas.
Mój jak strzeli focha to ręce opadają. Ja już czasem poprostu nie komentuje i się nie odzywam. Jak mu się znudzi to przychodzi 😅😂
Masakra po prostu..... rozumiem zmęczenie praca, ale aby o pierdoly potem uruchamiać sie na mnie i wkurzać.... Czuje żal, serio. Bo jest to człowiek trudny do rozmowy, zwlaszcza po czasie. I nie znosze jak ktos potem udaje ze wszystko jest okej, a tak ma i niestety mysle ze wyniósł to z domu.
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
doomi03 wrote:Oo dziękuję, jak zenella mi nie pomoże to zakupie to co polecasz
Clotrimazolum to stara sprawdzona maść. Ale.widzialam tez ze wyszly glibulki z tym srodkiem juz bez recepty08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Macie rację, faceci to jak sobie cos ubzduraja to koniec! Mój też jak strzeli focha to będzie lazil z tą obrazona mina pół dnia, nie odezwie się i koniec końców przez to się poklocimy. Bo mnie to cholera bierze jak widzę to jego wielkie obrażenie się 🤣 oczywiście po kłótni przepraszamy się nawzajem haha ale sam fakt, że obraża sir o takie głupoty to już wkurza 😜 . Niby gadają tak na baby, że o wszystko się fochamy, ale myślę, że oni nie raz nas przebijaja w tym
-
Uhhh. Nadal obrażony. Nawet nie wiem, czy dzisiaj zjedzie z pracy, czy nie...
Czuje ucisk jajników, dostaje owulacji Kolejny cykl stracony. Może to nie jest moj najważniejszy problem, ale czuje taka niewykorzystana szanse.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Uhhh. Nadal obrażony. Nawet nie wiem, czy dzisiaj zjedzie z pracy, czy nie...
Czuje ucisk jajników, dostaje owulacji Kolejny cykl stracony. Może to nie jest moj najważniejszy problem, ale czuje taka niewykorzystana szanse.
Może mimo wszystko mu przejdzie i przyjdzie 😊 fajnie by było, też długo się nie widzieliście więc i byście pogadali na spokojnie o tych fochach i byście podziałali. Kochana domyślam się, że ciężko właśnie na głowie bo wiesz ze jest owu a jego nie ma... Jednak mam nadzieję, że uda się przyjechać twojemu. Trzymam kciuki kochana ✊🏻❤️ -
Właśnie sie dowiedzialam ze moja kolezanka jest w 5 tc... zaczęłyśmy sie starać w podobnym czasie, mąż też weekendowy.... moglabym miec nadzieje ze jednak sie udaje. Z drugiej strony gratulujac jej czułam po prostu smutek:(08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Właśnie sie dowiedzialam ze moja kolezanka jest w 5 tc... zaczęłyśmy sie starać w podobnym czasie, mąż też weekendowy.... moglabym miec nadzieje ze jednak sie udaje. Z drugiej strony gratulujac jej czułam po prostu smutek:(
Ola rozumiem, takie informacje budzą dwie różne emocje. Cieszysz się bo jednak ktoś się starał i udało mu się a z drugiej myślisz o sobie. Wiesz myślę, że będziesz chwilę musiała przez to przejść, ale w końcu znikną te negatywne emocje. Ja tak miałam z ciąża siostry mojego K. Złość, niedowierzanie tym bardziej, że wcale się nie starali i jeszcze mają taką sytuację. Później jakoś już się przełamałam z tej złości, smutku.
Wlasnie, możesz właśnie to potraktować jako znak, że weekendowym parom też się udaje. Tule cię mocno ❤️ -
AleOla26 wrote:Uhhh. Nadal obrażony. Nawet nie wiem, czy dzisiaj zjedzie z pracy, czy nie...
Czuje ucisk jajników, dostaje owulacji Kolejny cykl stracony. Może to nie jest moj najważniejszy problem, ale czuje taka niewykorzystana szanse.
Co do drugiej wiadomości Ola nie martw się. Ja wiem, że my wszystkie chcialybysmy teraz zaraz i od razu ale widać jazda musi mieć swój czas...
Damy radę, silne z nas babeczki :*doomi03 lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️