Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Dziewczyny pięknej pogody i wyśmienitych humorow i obfitych ❤️
🙈😁
Pogoda przez okno widzę piękna, a ja dziś do pracy ale humor w miare dopisuje 😅
No i również życzę obfitych ❤️, bo u mnie to już tylko dla sportu hahah🤣 -
aliciaaa wrote:Pogoda przez okno widzę piękna, a ja dziś do pracy ale humor w miare dopisuje 😅
No i również życzę obfitych ❤️, bo u mnie to już tylko dla sportu hahah🤣
No piękna jest. Nie marudz ja w pracy od 11 do 22🙈😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2019, 12:59
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Dla sportu, ahahaha uwielbiam ❤️🙈
No piękna jest. Nie marudz ja w pracy od 11 do 22🙈😂
Hahah ❤️🤣
Dobra masz gorzej z tymi godzinami 😜 ale mi się bardziej nie chce hahah -
Wróciłam właśnie z Lidla i dorwalam tam ciuszki, które kupilam dla tej malutkiej (mojego S. siostrzenicy) 😄😊 do tego dostanie tą sarenkę z biedry, bo to jej imienniczka więc ciotka wariatka specjalnie zbierala namiętnie te naklejki dla niej 😅😂😂 strasznie mnie rozczulają takie malutkie rzeczy 😍
Patutka lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Hahah ❤️🤣
Dobra masz gorzej z tymi godzinami 😜 ale mi się bardziej nie chce hahah
Domi! Piękne!
Ja osobiście po Julce która ma rozmiar dopiero 92 mam 9 worków 120l ciuchów ale sama nie mogę się doczekać tych zakupów! Haha29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Evelle28 wrote:Będę rozmawiac o tym progresteronie za 2 tyg.
Jeszcze kosmetyczka w pracy nastraszyla mnie ze ona też miała torbiel i że u niej okazała się to ciąża pozamaciczna... I jej jajowod rozwaliło. Nosz bladz. A ja już się uspokoiłam...
Nie słuchaj takich rzeczy, to sa skrajne przypadki.
Patka mówi dobrze. Daj sobie czas, nie staraj sie, po prostu w dni kiedy będziesz miala ochotę kochaj się ze swą miłością i tyle. Bo i tak bedzie co ma byc.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
doomi03 wrote:
Ja kocham wszystkie takie malutkie ubranka ♥️Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Mi ten tydzien leci jak szalony. Dni mi uciekaja i mi ich za mało. Tyle do zrobienia a dnia tak malo! Ostatnio ciagle tylko mysli krążą wokół pracy, bo co chwile cos jest do zrobienia. Malo mnie tu, bo no nie mam szczerze o czym wam pisac. Dni wygladaja podobnie, starań od tygodnia brak przez pracę M. Ciągle w biegu. Kazdy zaczyna myslec tez juz o swietach...08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Cholera... 😂😂😂 Wiecie że dzisiaj dowiedziałam się od ludzi w pracy ze po 25rz kobietom spada płodność? 😂
Bo córka jednego typa jak miała 21 zaszła od razu a teraz ma 26 i rok się stara 😂🤦♀️
Boże co ludzie mają w głowach hahaha29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:Cholera... 😂😂😂 Wiecie że dzisiaj dowiedziałam się od ludzi w pracy ze po 25rz kobietom spada płodność? 😂
Bo córka jednego typa jak miała 21 zaszła od razu a teraz ma 26 i rok się stara 😂🤦♀️
Boże co ludzie mają w głowach hahaha
Ja rozumiem po 35 r.ż ale gdzie 25. Ludzie naprawdę wymyślają i się usprawiedliwiają . W dodatku rok jest normą przy regularnym stataniu zdrowych ludzi. Ehhh... niedouczeni xd08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Ja rozumiem po 35 r.ż ale gdzie 25. Ludzie naprawdę wymyślają i się usprawiedliwiają . W dodatku rok jest normą przy regularnym stataniu zdrowych ludzi. Ehhh... niedouczeni xd
Akurat popijalam szklankę wody, jak to usłyszałam to parsknelam woda na laptopa 😂😂😂🙈
Próbowałam nie patrzeć się na nich o udawać że chodzi o co innego ahajaj29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:Cholera... 😂😂😂 Wiecie że dzisiaj dowiedziałam się od ludzi w pracy ze po 25rz kobietom spada płodność? 😂
Boże co ludzie mają w głowach hahaha
😂😂😂No ta już. Co ci ludzie mają w głowie 😂Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Hej dziewczyny, witam się ze szpitala. Od 3 rana wymiotuję, na zmianę z synkiem ale synek praktycznie już zdrowy. A ja cały czas wymiotuję, do tego biegunka. Co wypiłam to 10 minut i zwracałam. Z lekarka rodzinna i K podjęliśmy decyzję, że szpital dla bezpieczeństwa, bo przez takie sytuacje można poronic. Jestem po badaniu usg, kropek mniejszy niż z terminu Om, bo z Om wychodzi 6+2/3 a kropek wymiarami jest na 5+6. Ale serducho bije jak dzwon i słyszałam je ❤️. Dostałam kroplowki właśnie, nadal się czuje okropnie ale psychicznie kamień spadł z serca po tym widoku ❤️
Trzymajcie kciuki, żeby mi szybko przeszło ✊🏻 -
aliciaaa wrote:Hej dziewczyny, witam się ze szpitala. Od 3 rana wymiotuję, na zmianę z synkiem ale synek praktycznie już zdrowy. A ja cały czas wymiotuję, do tego biegunka. Co wypiłam to 10 minut i zwracałam. Z lekarka rodzinna i K podjęliśmy decyzję, że szpital dla bezpieczeństwa, bo przez takie sytuacje można poronic. Jestem po badaniu usg, kropek mniejszy niż z terminu Om, bo z Om wychodzi 6+2/3 a kropek wymiarami jest na 5+6. Ale serducho bije jak dzwon i słyszałam je ❤️. Dostałam kroplowki właśnie, nadal się czuje okropnie ale psychicznie kamień spadł z serca po tym widoku ❤️
Trzymajcie kciuki, żeby mi szybko przeszło ✊🏻
Ojej Alicja !!! Trzymam kciuki by z Kropkiem było nadal dobrze, a Tobie duzo zdrowka! Trzymaj sie tam cieplutko i szybko wracaj do sily !
aliciaaa lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Ojej Alicja !!! Trzymam kciuki by z Kropkiem było nadal dobrze, a Tobie duzo zdrowka! Trzymaj sie tam cieplutko i szybko wracaj do sily !
Dziękuję Ola ❤️ naprawdę zdrowie mi się przyda w dużej ilości 😅 mam nadzieję, że długo mnie tu trzymać nie będa ✊🏻 -
aliciaaa wrote:Hej dziewczyny, witam się ze szpitala. Od 3 rana wymiotuję, na zmianę z synkiem ale synek praktycznie już zdrowy. A ja cały czas wymiotuję, do tego biegunka. Co wypiłam to 10 minut i zwracałam. Z lekarka rodzinna i K podjęliśmy decyzję, że szpital dla bezpieczeństwa, bo przez takie sytuacje można poronic. Jestem po badaniu usg, kropek mniejszy niż z terminu Om, bo z Om wychodzi 6+2/3 a kropek wymiarami jest na 5+6. Ale serducho bije jak dzwon i słyszałam je ❤️. Dostałam kroplowki właśnie, nadal się czuje okropnie ale psychicznie kamień spadł z serca po tym widoku ❤️
Trzymajcie kciuki, żeby mi szybko przeszło ✊🏻
Oojej dużo zdrówka kochana oby Ci szybko przeszło. ✊😘