Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki wrote:W zeszłym tygodniu. Dziewczyna pisała na FB że napadł ja jakiś zbok jak wracała z zakupów, .próbował ją zgwałcić. Udało jej się uciec. I poszedł podobno w kierunku mojej ulicy 😱
Widać wariatów nigdzie nie brakuje..29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:O matko, uważajcie tam na siebie z Domi!
Widać wariatów nigdzie nie brakuje..
Staram się nie wychodzis dama wieczorem. No i jednak ciągle się oglądam za siebie. Np jak wychodzę do pracy bo wtedy ciemno jeszcze.Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Niki wrote:To było na ulicy Bobrzej, nie daleko ulicy Rysia. Ja tamtędy jeżdżę codziennie 😱
Ja na szczęście w stronę popowic się nie zapuszczam, mam tylko nadzieję, ze nie zachce mu sie kręcić na trójkącie bo i bez tego mam wystarczająco marna okolice, ze wieczorem sama po traugutta się boję iść xD jak ciemno tylko tramwaj i hops szybko do bramy xD
To uważaj tam na siebie i oczy szeroko dookola głowy.
W ogóle takie czasy teraz ze gaz pieprzowy w torebce to nie był by w sumie taki glupi pomysł. -
Niki wrote:Staram się nie wychodzis dama wieczorem. No i jednak ciągle się oglądam za siebie. Np jak wychodzę do pracy bo wtedy ciemno jeszcze.
Powiem szczerze, że przerażają mnie takie historie... Normalnie późnym wieczorami sama nie wychodzę 😅 jak raz kiedys wyszlysmy z dziewczynami i wracaliśmy do domów to biegiem wracałam. A jeszcze 500metrow od mojej kamienicy jest taki sklep pod którym dzieją się raz lub dwa razy do roku dosłownie jakieś morderstwa 😵🤯 omijam szerokim łukiem! Ale jak byłam młodsza to wydawało mi się, że nic mi się nie może stać. Teraz to boję się nocnych wypraw bez mojego 😅 -
doomi03 wrote:Ja na szczęście w stronę popowic się nie zapuszczam, mam tylko nadzieję, ze nie zachce mu sie kręcić na trójkącie bo i bez tego mam wystarczająco marna okolice, ze wieczorem sama po traugutta się boję iść xD jak ciemno tylko tramwaj i hops szybko do bramy xD
To uważaj tam na siebie i oczy szeroko dookola głowy.
W ogóle takie czasy teraz ze gaz pieprzowy w torebce to nie był by w sumie taki glupi pomysł.
Aaa słynne Traugutta. Ja generalnie mieszkam na Brochowie a Kozanów to tylko przelotnie.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:Staram się nie wychodzis dama wieczorem. No i jednak ciągle się oglądam za siebie. Np jak wychodzę do pracy bo wtedy ciemno jeszcze.
Ja to znowu mieszkam koło lasku, mimo, że to prawie centrum Warszawy to gwalcil tu typek, co chodził ze mną do gimnazjum, z tym że o rok starszy....29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Niki wrote:Aaa słynne Traugutta. Ja generalnie mieszkam na Brochowie a Kozanów to tylko przelotnie.
Taaa ja na szczęście mieszkam już w sekcji nowszego budownictwa ale druga polowa ulicy to masakra, pełno zapijaczonych gęb. Tak czy siak wszędzie teraz trzeba uważać, bo takie czasy niestety.
Co tam u Was dziewczęta w ten brzydki, deszczowy poniedziałek?
Ja pomimo ze mam wolne to od 6 na nogach i ciągle coś załatwialam i dopiero o 15 dotarlam do domu wiec juz marzyyy mi sie nic nierobstwo do końca dnia :p
Udalo mi się załatwić recepte na letrox od internisty i cieszę się bo babeczka tak mi to ogarnęła fajnie zeby mogla mi wypisać recepty tak żebym miala juz 2 opakowania a ze biore po polowce tabl dziennie to mam już zapas letroxu na pół roku, więc nie muszę się martwić ze mi zabraknie. -
Hej dziewczyny widziałam na forum listopadowym że u Evelki słabo. Beta spadła do 42. 😣 Przykro bardzo.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:Hej dziewczyny widziałam na forum listopadowym że u Evelki słabo. Beta spadła do 42. 😣 Przykro bardzo.
No niestety, jednak cb przykro... Chociaż przynajmniej juz wie na czym stoi. Ja wierzę ze jak przypilnuje ten progesteron to nastepnym razem już ciąża się utrzyma i będzie wszystko ok -
U mnie dzis 12dc i prawie jestem pewna ze dziś owulacja bo podbrzusze tak mocno czuje i jajnik tak mi daje popalić. Zobaczymy za pare dni czy tempka to potwierdzi.
-
doomi03 wrote:U mnie dzis 12dc i prawie jestem pewna ze dziś owulacja bo podbrzusze tak mocno czuje i jajnik tak mi daje popalić. Zobaczymy za pare dni czy tempka to potwierdzi.29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:Ilu dniowe masz cykle?
23-25 dniowe... Także u mnie owu w 12dc to norma... wiec mogloby się zgadzać biorąc pod uwagę nasilone odczucia, także od jutra się zacznie liczenie dpo, chociaż nie chciałbym się na tym mocno skupiać, trzeba znaleźć sobie zajecie żeby nie myslec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 20:22
Patutka lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:23-25 dniowe... Także u mnie owu w 12dc to norma... wiec mogloby się zgadzać biorąc pod uwagę nasilone odczucia, także od jutra się zacznie liczenie dpo, chociaż nie chciałbym się na tym mocno skupiać, trzeba znaleźć sobie zajecie żeby nie myslec.
Krótkie masz te cykle.
Ja zaczęłam robić testy owu, ale nic takiego specjalnego na nich nie widzę..
Dzisiaj 14dc a owu nie widać 🤷♀️
Nie wiem czy się przesunie, a może w ogóle jej nie będzie...29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:Zdecydowanie.
Krótkie masz te cykle.
Ja zaczęłam robić testy owu, ale nic takiego specjalnego na nich nie widzę..
Dzisiaj 14dc a owu nie widać 🤷♀️
Nie wiem czy się przesunie, a może w ogóle jej nie będzie...
Nom dosyć krótkie ale ponoc mieszczą się w normie, bo niby jesli cykle nie sa krotsze niż 21 dni to są prawidłowe... Chociaz nie powiem ze liczę na to ze moze niepokalanek wydłuży mi ciut (tak o 2 dni może) faze lutealną, bo już od dwóch osob słyszałam ze wydluzyl im właśnie fl tak o 2-3 dni. Nie obrazilabym się xD
Hmm a jakiej firmy robisz te testy? No i ile dniowe cykle u Ciebie? ... Chociaż może zdarzyć sie chyba i tak ze przez chorobę się moze poprzestawiac i moze faktycznie będzie u Ciebie później owu.
Zdarzają się też kobitki-wyjątki ktorym testy owu nie chca wychodzić w ogole pomimo owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 20:49
-
doomi03 wrote:Nom dosyć krótkie ale ponoc mieszczą się w normie, bo niby jesli cykle nie sa krotsze niż 21 dni to są prawidłowe... Chociaz nie powiem ze liczę na to ze moze niepokalanek wydłuży mi ciut (tak o 2 dni może) faze lutealną, bo już od dwóch osob słyszałam ze wydluzyl im właśnie fl tak o 2-3 dni. Nie obrazilabym się xD
Hmm a jakiej firmy robisz te testy? No i ile dniowe cykle u Ciebie? ... Chociaż może zdarzyć sie chyba i tak ze przez chorobę się moze poprzestawiac i moze faktycznie będzie u Ciebie później owu.
Zdarzają się też kobitki-wyjątki ktorym testy owu nie chca wychodzić w ogole pomimo owulacji.
W zasadzie mam 28dniowe.
Czasem się zdarzy 31 dniowy
Od 11dc robiłam facelle.
Dzisiaj kupiłam domowe laboratorium.
W zasadzie z domowego labo o 15 wyszła mi ciemniejsza kreska, niż z facelle robionego o 11.
Wstawilabym zdjęcie ale niestety cholerka plik pokazuje się ze jest za duży.... 🤬29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Niki wrote:Hej dziewczyny widziałam na forum listopadowym że u Evelki słabo. Beta spadła do 42. 😣 Przykro bardzo.
Kiedyś KAŻDEJ Z NAS się uda ✊🤰💞❤️😘Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Patutka wrote:Ja nie powiedziałam, że za krótkie. Tylko krociutkie. Kurcze nie wyobrażam sobie aż tak czasowo zejść.
W zasadzie mam 28dniowe.
Czasem się zdarzy 31 dniowy
Od 11dc robiłam facelle.
Dzisiaj kupiłam domowe laboratorium.
W zasadzie z domowego labo o 15 wyszła mi ciemniejsza kreska, niż z facelle robionego o 11.
Wstawilabym zdjęcie ale niestety cholerka plik pokazuje się ze jest za duży.... 🤬
Tych z facelle nie probowalam, ale te z domowego laboratorium właśnie fajnie mi pokazywały wyraźnie zmiany poziomu lh, dlatego ja je osobiscie polecam -
Evelle28 wrote:Hej dziewczyny... Miałam do Was pisać.. Ale najpierw ochlonelam.. Tak jak pisała Niki beta mi spadła... W macicy ciąży nie ma... Więc czekam na krwawienie.. Przykro mi ale czuję spokój wewnętrzny. Zasnę spokojnie i Bez tysiąca myśli. Mam na lewym jajniku torbiel temu mnie tak boli lewy bok. Cp została wyeliminowana... Więc to była biochemiczna. Na przyszłość mam nauczkę że nie warto robić tak wcześnie testu... Bo więcej nerwow niż radości mi to przysporzylo... No i wiem co jest nie tak. Muszę popracować nad progresteronem... Dzięki dziewczyny za słowa otuchy i wsparcie...
Kiedyś KAŻDEJ Z NAS się uda ✊🤰💞❤️😘
Dokladnie Ewela, jeszcze każdej z nas się uda i jeszcze będzie przepięknie 😘 -
doomi03 wrote:Tych z facelle nie probowalam, ale te z domowego laboratorium właśnie fajnie mi pokazywały wyraźnie zmiany poziomu lh, dlatego ja je osobiscie polecam
Tak krok po kroku?
O której godzinie najlepiej?
No i robiłaś je raz dziennie?
Evelle. Bardzo mi przykro, jestem z Toba ❤️
Mam nadzieję, że szybko nam wszystkim się uda.
Wiem co czujesz kochana..29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Ojej (( biedna.... bardzo jej współczuję.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C